546
Іван Олександрович Алексєєв. Шукати MC
Я знайшов трохи тексту про це і 8 фото.
Іноді відчувається як кращий рокер в країні Іван Алексєєв. Хто це? Леуреат Twice регіональної класичної гітари: 1-е місце в 1998 і 2-е в 2000 році. Золота медаль після закінчення навчання в російському державному гуманітарному університеті.
Шукаю! Хаха! Поки світова скеля порадує тексти «любов-морква» та «респективна» аудиторія з красивим соломою, це «визволення» підняло гіп навколо справи нещасного випадку на Ленінському за допомогою пісні «Мерседес С666», захистила свої права в Волгоградській міліції, прибуваючи за барами, громадсько знайдуть стосунки з Сергієм Шнуровом, захищає Шевчук від пісні «Хімкін Ліс» та ін.
Я часто радію, коли я чую рапсову команду, читати небанальні слова. Добрий хлопець Noize MC "Шевчук" в інтерв'ю з Коммерсантом.
Наші рух попросив записувати атему для них. Реппер відмовився, письмово в відповідь на залізну пісню «Наш рух».
У 2011 році Іван взяв участь у мітингу «Для виборів». Відповідає пам’ятки Володимира Путіна про контрацептиви.
Не скелястий? З останніх новин: успішна вистава Noize MC в Архангельську на рок-фестивалі «Ісланд». Запрошення до Доброфесту та Снікерівської Урбанії, але в той час був під адміністративним арештом на 10 днів для ізоляції офіцера поліції.
Він впевнено виконує в "основному розважальному центрі країни" - рок-фестиваль "Вторгнення" під крилом прапорів російських панків з піснею "рок" фекс. Вирішуючи різні обличчя, це саме це.
Що не так? Похід Шнура на музичну територію, де працював тривалий час, я маю на увазі саме культуру музичних «битків».
Навігація МЦ: Достаток людей, які звикли мене до іржі і половинки до Сергія Шнурова, які говорять так погано і розумно, - серцебиття. Але всі іржі і, власне, непристойні вирази, що містяться в пісні «Подивитися зірку» є специфічними цитатами з конкретних пісень Ленінградської групи. Я думаю, що я повинен поставити багато уваги на це, так що люди краще зрозуміти. ?
А в той же час, щира повага Юра Юліановича: «В цілому це одна з небагатьох (якщо не єдина) представників старої школи російського скеля, які досі опікують».
І останнє:
Що робити. Якщо ви не бачите цю роботу, але в той же час виводимо деякі висновки про це, то це нагадує мені ситуації з романом «Доктор Живаго» – «Я не читав, але я засудив. й
р.
П.С. Я не говорю, що я люблю рапс. Я не читаю це з реальною креативністю. Але щось неправильно з склею. Rock 'n' roll дух менше і більше салону. Скеля грали мільйонери. Скеля почала служити філістатиновою стратою населення. Вони готові закривати очі до того, що рапс-каль вже сплачує за записи Black Sabbath, диктує як і коли вони співають. Що «рапери» - власники етикеток і рекордних компаній і від них залежить час, якість улюблених рок-музикантів.
Щось сумний. Але якщо відчайдушність є гріхом, довго живе гомоліганізм від Дмитра Спіріна:
Ні, з якоїсь причини вони над ними.
Ми також підписалися на це рапер!
Blah, blah, blah, yo, yo, yo, yo, yo, що він робить?
Що таке Спірін "Сід" думає він?
Що таке ебать Noize MC, що ебать резервних співаків?
Що таке ебать такі як дівчата тут?
Де важка гітара? Подаруйте нам погану і відчай.
Грайте в старому варіанті краще.
Він повинен бути лівим, як Duncan MacLeod.
Рап - це виклик, кікроси - продаж.
Захоплююча мода для рецитативної.
Я не буду ходити в таргани ще, тільки Наів.
Я не слухаю цей вірш до кінця.
Тому що я трахнув в неї.
Я такий великий вентилятор гурту.
Зробляю мене, як шпилька.
Я не, я трахнув смарт і вперед.
Діма Спірін, ви повинні бути сором'язливі.
Як ви можете торгувати панк скеля для рапсу?
Це макаке музика, Діма, як приходять?
Я вірю тебе, я зламав на концертах.
Хто ще ви не знаєте, 50 Центр?
Приходьте, Тімоті і ебать разом.
Або з Detzel для пари вогнів не пологів.
Я впевнений, що ви знайдете кілька хороших причин.
Для співу з Пугачева та Анна Вескі.
Ось мій вирок:
Ви розіграєте у внутрішню панську скелю.
А тепер, ніхто не послухає вас в моїй партії.
І це, до речі, дуже важливі люди!
Ви побачите всі від вас.
Ви в пудлі, ви застряєтеся в поп.
Ви втратили все добре!
Що таке маре знову торкається? ...)
Додано до [mergetime]1375591074[/mergetime]
Є більше фотографій, але це має сенс їх кинути.
Додано до [mergetime]1375591122[/mergetime]
Всі
Джерело:
Іноді відчувається як кращий рокер в країні Іван Алексєєв. Хто це? Леуреат Twice регіональної класичної гітари: 1-е місце в 1998 і 2-е в 2000 році. Золота медаль після закінчення навчання в російському державному гуманітарному університеті.
Шукаю! Хаха! Поки світова скеля порадує тексти «любов-морква» та «респективна» аудиторія з красивим соломою, це «визволення» підняло гіп навколо справи нещасного випадку на Ленінському за допомогою пісні «Мерседес С666», захистила свої права в Волгоградській міліції, прибуваючи за барами, громадсько знайдуть стосунки з Сергієм Шнуровом, захищає Шевчук від пісні «Хімкін Ліс» та ін.
Я часто радію, коли я чую рапсову команду, читати небанальні слова. Добрий хлопець Noize MC "Шевчук" в інтерв'ю з Коммерсантом.
Наші рух попросив записувати атему для них. Реппер відмовився, письмово в відповідь на залізну пісню «Наш рух».
У 2011 році Іван взяв участь у мітингу «Для виборів». Відповідає пам’ятки Володимира Путіна про контрацептиви.
Не скелястий? З останніх новин: успішна вистава Noize MC в Архангельську на рок-фестивалі «Ісланд». Запрошення до Доброфесту та Снікерівської Урбанії, але в той час був під адміністративним арештом на 10 днів для ізоляції офіцера поліції.
Він впевнено виконує в "основному розважальному центрі країни" - рок-фестиваль "Вторгнення" під крилом прапорів російських панків з піснею "рок" фекс. Вирішуючи різні обличчя, це саме це.
Що не так? Похід Шнура на музичну територію, де працював тривалий час, я маю на увазі саме культуру музичних «битків».
Навігація МЦ: Достаток людей, які звикли мене до іржі і половинки до Сергія Шнурова, які говорять так погано і розумно, - серцебиття. Але всі іржі і, власне, непристойні вирази, що містяться в пісні «Подивитися зірку» є специфічними цитатами з конкретних пісень Ленінградської групи. Я думаю, що я повинен поставити багато уваги на це, так що люди краще зрозуміти. ?
А в той же час, щира повага Юра Юліановича: «В цілому це одна з небагатьох (якщо не єдина) представників старої школи російського скеля, які досі опікують».
І останнє:
Що робити. Якщо ви не бачите цю роботу, але в той же час виводимо деякі висновки про це, то це нагадує мені ситуації з романом «Доктор Живаго» – «Я не читав, але я засудив. й
р.
П.С. Я не говорю, що я люблю рапс. Я не читаю це з реальною креативністю. Але щось неправильно з склею. Rock 'n' roll дух менше і більше салону. Скеля грали мільйонери. Скеля почала служити філістатиновою стратою населення. Вони готові закривати очі до того, що рапс-каль вже сплачує за записи Black Sabbath, диктує як і коли вони співають. Що «рапери» - власники етикеток і рекордних компаній і від них залежить час, якість улюблених рок-музикантів.
Щось сумний. Але якщо відчайдушність є гріхом, довго живе гомоліганізм від Дмитра Спіріна:
Ні, з якоїсь причини вони над ними.
Ми також підписалися на це рапер!
Blah, blah, blah, yo, yo, yo, yo, yo, що він робить?
Що таке Спірін "Сід" думає він?
Що таке ебать Noize MC, що ебать резервних співаків?
Що таке ебать такі як дівчата тут?
Де важка гітара? Подаруйте нам погану і відчай.
Грайте в старому варіанті краще.
Він повинен бути лівим, як Duncan MacLeod.
Рап - це виклик, кікроси - продаж.
Захоплююча мода для рецитативної.
Я не буду ходити в таргани ще, тільки Наів.
Я не слухаю цей вірш до кінця.
Тому що я трахнув в неї.
Я такий великий вентилятор гурту.
Зробляю мене, як шпилька.
Я не, я трахнув смарт і вперед.
Діма Спірін, ви повинні бути сором'язливі.
Як ви можете торгувати панк скеля для рапсу?
Це макаке музика, Діма, як приходять?
Я вірю тебе, я зламав на концертах.
Хто ще ви не знаєте, 50 Центр?
Приходьте, Тімоті і ебать разом.
Або з Detzel для пари вогнів не пологів.
Я впевнений, що ви знайдете кілька хороших причин.
Для співу з Пугачева та Анна Вескі.
Ось мій вирок:
Ви розіграєте у внутрішню панську скелю.
А тепер, ніхто не послухає вас в моїй партії.
І це, до речі, дуже важливі люди!
Ви побачите всі від вас.
Ви в пудлі, ви застряєтеся в поп.
Ви втратили все добре!
Що таке маре знову торкається? ...)
Додано до [mergetime]1375591074[/mergetime]
Є більше фотографій, але це має сенс їх кинути.
Додано до [mergetime]1375591122[/mergetime]
Всі
Джерело:
У зв'язку з тим, що посадові особи вирішили самостійно класифікувати себе.
Сердюков все ще приводить до сервісного автомобіля