Варя

Ввійти, син, сьогодні я розповім вам історію, що мій мама сказав мені, коли я був маленькою дівчиною, і що сталося до революції.
У селі Новотроїцька в районі де зараз знаходиться цегляна фабрика, жив дружини Нікітини – Василя та Варя. Вони мали три дітей. Сім'я не була багатою, вони перебили, як вони могли: Вася працювала фермером, Варею з ранку до ночі займалася дитячими, побутовими, в яких була одна свиня, кілька курчат і невелика частина землі, іноді вона також працювала для багатих сіл. Василь був невеликий, тонкий, Варя був трохи високим, але запасний, з широкими плечима.
Вони жили, в цілому, але вони мали одну неприємність, Вася, коли він заробив кілька пені, відвертав їх, і, прийшовши додому, зробив скандали і збити дружину. Після того, як ці бджільництва Варя покрили її обличчя з ручним хустом, як краще вона могла, але сусіди все ще помітили синці на обличчі, розуміли все і радять не переносити більше і скаржитися на аман, але вона тільки тримала німих і попросила не розповісти нікому про це.
Одного разу вони зібралися в місті Ставрополь для ярмарку, для того щоб обміняти або продати якусь льод, яйця і картоплю, а з приходами купити дитячий одяг.
З родичів Варі, вони приймали тонку конюшину з бригом, кладуть їжу в ній і вночі, залишивши на основну дочку, залишивши будинок.
На ярмарку вони успішно продавали свої товари і купили дитячі різні речі і солодощі. Кілька пені залишалися з приступів, і як вони пройшли інну, Вася розповіла дружині, щоб почекати його, поки він відвертав скло для успішної торгівлі.
Під час очікування свого чоловіка Варя побачив натовп, з якого був шум і шаутінг. Підходу, вона попросила чоловіка, що збиралася, до якого відповіли: «Що, що... знову Мітка розбиває кістки для чоловіків на ликах. й
Помиття селян, Варя побачила всередині кола, стоячи рукавами здорового чоловіка, з великою, чорною бородою, з якої був витягнутий інший кривавий суперечок.
- Ну, хто ще б? «Важко перемогти мене отримає приз – п'ять рублів!» загинув Мітка, сміється на натовпі.
- Хто втомився жити? - виховали йому у відповідь. Так, немає реальних чоловіків? Ніщо хоче гроші? й
У гуртожитку, але не було людей, які готові виходити в коло.
до Дякуемо! - Варя сказав голосно.
У натовпі вперше припинили, потім був гучний сміх.
«Го, жінка, ваш чоловік і діти чекають на вас додому живим і здоровим», «Мітка відповів посміхатися.
- Чи страшно ти? - Я боїться.
У Митці, який став блаженним.
- Скло для мене! він шунув.
Після пиття горілки і шиття його рукава він сказав: «Зроби!» Варка, залишаючи мішки, вирушили в коло, і розкочуючи рукави сукні, стояли перед Мітка. За кілька хвилин, дивлячись на очі. Тоді Мітка навмисно, грайливо, з посміханням, почала повільно підняти свою руку... З натовпу майже ніхто не помітив, як Варя, відкинувшись трохи, відкинувши кулак, застрягнув сильний удар в вуха Мітка, з якого він спочатку сіла, а потім, роблячи неприємні клінжучі звуки, без почуттів, бокових шляхів, повільно впав на землю.
Смішні прокидані і спокійні ...
Шукаю, як Мітка була привезена до життя, і чекала її п'ять рублів, Варя перевернулася і побачила в натовпі муфта чоловіка, який виглядав на неї білим обличчям і відлякув очі.
У степу був відро. Вася тримала смоли. Варя сіла з нею назад до нього. Вони мовчать весь шлях...
Коли на дистанції з'явились вогні села:
«Вари, протягом п'ятнадцяти років ми живемо з вами, всі ці роки Я не торкався тебе, і ви ніколи не скаржалися про мене, не підняли руки на мене, але може вбити або малювати з одним ударом, чому ви не робили це? й
Після того, як момент думки і тиші вона відповів:
Ну, Вася, скажімо, як я можу, бо ти мій чоловік.
На степу знаходилися тиша, іноді з'являлися тільки звіри відро.

до Так, син. З того часу сусіди почали помітити, що Василь і Варя почали жити мирно і аміково. Немає ще однієї пилки Василь п'яний.

Ю. Мещеряков

П.С. Не був мій сюжет, але тема, бо мій бабуся сказав мені схожу історію. Вона мала тітка, кров і молоко. Ми називаємо їх «великою кісткою» – високорослим, щільним і міцним. Вона також досить гарна. І так вона зуміла замазувати невелику і тонку, але в той же час змусити і сердитися. Так, коли він потрапив її, він повинен був покласти стілець перед нею, щоб досягти її обличчя.
Ця історія завжди дивилася мене - вона виходить, вона була стояча, і це "метр з шапкою" з крісла збити її. Скільки вона любила його !!! що вона не зламала його з головою.
І тепер, коли свербіж у жінок, просто уявіть себе перед нею на маленькому табурі ... і дасть йти.

Джерело: