785
Алтайські гори, двотижневий похід
Тут будуть 73 фотографії та 6 коротких відео.
З 22 днів відпустки з'явилася катастрофічно коротка, прийшла до розуму, ідея, яку я хотів реалізувати протягом тривалого часу. Назвоніть, перейдіть по походу, що гірський і головний непопулярний район. Що сталося з цього, читайте далі.
Не вдалося знайти підходящу групу, тому я вирішив піти самостійно! Не було досвіду походу, але я знаю, що ліс, я живу в області тайги. В цілому, після придбання необхідного обладнання і тестування його в полі, поїхав до початкової точки маршруту. Не дуже далеко. Nafigator - сказав він...
01 мар
3 дні, і я тут. Я кидаю машину на таборі, я дізнався. Я чекаю, щоб побачити, якщо я взяв його, Я зателефоную друзям, що все добре і я кладаю свій телефон в автономному режимі. Наступний дзвінок буде о, не скоро.
02 мар
Я не збираюся. Це життєздатність, яку я не купила більшого рюкзака, в результаті всі речі не вписали в неї і стека виявилася не дуже правильним, особливо в перші дні.
03 мар
День другий, річка Орої. Я отримав тут вже в повній темряві з ліхтарем, я втратив ложку десь, мені довелося їсти в наметі, кілочка від неї, під шумом водоспаду. Це незабутній досвід.
04 мар
вона.
05 мар
У верхній частині річки ми збираємо воду і додаємо до проходу. Річка була тонкою.
06 мар
На шляху не забудьте влаштувати невеликі зупинки, тут на таких чудових луках. Рюкзак здається важким і важким, і попереду тільки вгору і вгору.
07 мар
Я, нарешті, отримав прохід! Це не сором'язливий персонал, який знаходиться на правому, і я не перетягувати цей клапт з мене, цей стовп встановлюється на найвищій точці проходу і туристи залишають стрічки на ньому.
5713886
08 мар
Хороший вигляд. Але потім я зроблю невелику помилку, тому що немає шляху в цьому місці, я почав навігувати карту і компас. Я збираюся в правильному напрямку. але
09 мар
Помилку вліво. І я пішов прямо. Пряма через тампон! Все це вегетація, як губка, вона падає 30 сантиметрів (має те ж, що ще більше збивається), всі сирі і йдуть набагато важче.
10 хв
Підсумок: мокрі ноги.
11.
Я провів більше часу і енергію, що ходить на кілометр зліва по причепці, хоча проходжуючи і означають, що погода почала погіршуватися.
12.
Дуже погано! Я вже вийшов графік, він був третій день! У цей час я ще не зустрівся з однією живою людиною!
Відео 1
Збережіть його...
Мої брюки і ноги вже замочували ретельно, річку, яку рекомендується переходити з моїм взуттям, пропущеним без відключення мого взуття.
13 хв
Я отримав парковку набагато раніше на світлі. Не варто намагатися зробити вогонь в лісах, ще не закінчуючи пухиркою і сухим одягом. Важко, але я зробив.
р.
14.
День чотири. Майже сухий і практично відпочивав, я ходжу на!
Відео 2
Перетин Ільштанської р. Не пропустіть тут!
15.00 р.
Іноді зупиняється на поповненні водопроводів або просто помилуватися прекрасним видом на річку і її рулони!
р.
16 мар
п. Ештик-кьол
17.00 р.
Знову маршій місцевості, праворуч - річка Шавла.
18 років
Ведуться снігові вершини! Фотографії не перенесуть всю цю красу.
19.00 р.
Вологість знову, дощ.
20.
Ви не хочете, щоб ви були
21.
Це дерево нагадувало мене з акула!
22.
Гори утворюють хмари.
р.
23.
Чудово красива! Як казка!
Габаритний зображення
Відео 3
Дощ, вода і сухий.
24.
Ранок п'ятого дня. Сонце, нарешті, блискуче!
25.
До озера! Шавлинські озера моринного типу, їх вихід заблокований морином, палицею каменів, тут також тягне всі сміття у вигляді колод, паличок і аналогічних речей з позитивним буйством.
26.
Дерево з стрічками, пов'язаними туристами.
27.
Туристична творчість :)
577083р.
28.
Не просто "Краса", але вона має назву! А до неї зліва - "Мрія".
29 кв.м.
Вид на озеро.
30.
Вхід до кам'яного містечка
Відео 4
Житлові будинки.
31.
Як ви можете побачити, я носила лову прутку, але єдине, що я зловив це трохи сірого.
доб.2
32.
Я не можу пам'ятати, що він був.
Позбавляючи в воду лушпиння, він пішов до сну. Я не думаю, що хтось гона краде тут. Але.
33.
Вранці я пішов на вудилищ і не знайшов його на березі, приблизний до води я знайшов її все ще відсутні. Як правило, рівень вирушив на ніч!
34 кв.м.
Прогулянка по сусідству!
35.
Вид на озеро зверху.
36.00 Р
Ще один вид з вище! Далі ми йдемо. Мережа озер і льодовик.
, Україна
37 хв
Цікаве дерево. Трохи подобається лист К.
38.
Ми доставимо до мережі озер, на відстані снігових вершин, праворуч від льодовика, але ще не видно. Ми насправді на шляху до нього.
39.00 р.
Тут ви знайдете невеликі «будівлі».
р.
40.
Він, льодовик!
46406р.
41.
Приходьте ближче!
42.
43.
44.
Глазер постійно стержає і плаває, шліфує скеля в рубль і пил.
45.
Вибрати 46 _
Результат льодовика!
47.
Тексти пісень, а це означає: Це страшно, але я близько!
48.
Потікає, вона скидає. Цікаво. Як старий лід?
49.00 р.
Для того, щоб бути каменем!
50.00 р.
Без слів! Ви повинні побачити і почути його!
Відео: 5
51.
У цій мережі озер, вода заселена, проціджується і вже, після чого спускається нижче. Саме тому вода в річках має бірюзовий відтінок!
52.
Повернемося. Збирайтесь, щоб знову потрапити.
53.
Вечір, захід сонця дня.
54.
Відпочинок. Ми не робимо нічого. Риба не спіймана
55.
Є багато тварин в лісах.
р.
56 км
Цікаві коріння.
57 км
Зелений колір здається більш насиченим!
58.
59.00 р.
Погода Сонце не має блиску.
60.
1 610 р.
62.
63.
64 кв.м.
65 км
Вода не кристал прозора від льодовиків! Я на мій шлях назад!
66.00 Р
Я підходжу до проходу знову!
67.
Сухе русло. Вода фактично протікає під скелями.
Відео 6
Не пощастило тут, чому не за погоду.
68.
Я зустрів групу туристів, їх перше питання. Як ми йдемо?
Що це? Під час бесіди виявилося, що той, хто пішов спочатку в походи, був пара разів, а два з розгортається зовнішнім виглядом вперше. Картка залишилася в машині і тільки виявила наступний день. Невідповідність! Успіх хлопчиків. Ніщо буде з ними.
69 км
Він! Що струганий персонал!
Р
70.00 р.
Веселка в горах!
71.
В останній день поїздки я зустрічаю ще одну групу туристів. З’ясували, що вони були з України і не допустили до прикордонної зони, тому вони вирішили піти на озера. Я даю їм керівництво, карту, супутникову карту і дублікати. Це нічого для мене, це як повітря.
72.
Вже в самому кінці маршруту я зустрічаю такі ковзани, що захоплюють своїми руками.
73.00 р.
Не обмежувався радою, коли я бачив село, трохи більше і подорож буде кінець. Я зробив це.
Що це?
Джерело:
З 22 днів відпустки з'явилася катастрофічно коротка, прийшла до розуму, ідея, яку я хотів реалізувати протягом тривалого часу. Назвоніть, перейдіть по походу, що гірський і головний непопулярний район. Що сталося з цього, читайте далі.
Не вдалося знайти підходящу групу, тому я вирішив піти самостійно! Не було досвіду походу, але я знаю, що ліс, я живу в області тайги. В цілому, після придбання необхідного обладнання і тестування його в полі, поїхав до початкової точки маршруту. Не дуже далеко. Nafigator - сказав він...
01 мар
3 дні, і я тут. Я кидаю машину на таборі, я дізнався. Я чекаю, щоб побачити, якщо я взяв його, Я зателефоную друзям, що все добре і я кладаю свій телефон в автономному режимі. Наступний дзвінок буде о, не скоро.
02 мар
Я не збираюся. Це життєздатність, яку я не купила більшого рюкзака, в результаті всі речі не вписали в неї і стека виявилася не дуже правильним, особливо в перші дні.
03 мар
День другий, річка Орої. Я отримав тут вже в повній темряві з ліхтарем, я втратив ложку десь, мені довелося їсти в наметі, кілочка від неї, під шумом водоспаду. Це незабутній досвід.
04 мар
вона.
05 мар
У верхній частині річки ми збираємо воду і додаємо до проходу. Річка була тонкою.
06 мар
На шляху не забудьте влаштувати невеликі зупинки, тут на таких чудових луках. Рюкзак здається важким і важким, і попереду тільки вгору і вгору.
07 мар
Я, нарешті, отримав прохід! Це не сором'язливий персонал, який знаходиться на правому, і я не перетягувати цей клапт з мене, цей стовп встановлюється на найвищій точці проходу і туристи залишають стрічки на ньому.
5713886
08 мар
Хороший вигляд. Але потім я зроблю невелику помилку, тому що немає шляху в цьому місці, я почав навігувати карту і компас. Я збираюся в правильному напрямку. але
09 мар
Помилку вліво. І я пішов прямо. Пряма через тампон! Все це вегетація, як губка, вона падає 30 сантиметрів (має те ж, що ще більше збивається), всі сирі і йдуть набагато важче.
10 хв
Підсумок: мокрі ноги.
11.
Я провів більше часу і енергію, що ходить на кілометр зліва по причепці, хоча проходжуючи і означають, що погода почала погіршуватися.
12.
Дуже погано! Я вже вийшов графік, він був третій день! У цей час я ще не зустрівся з однією живою людиною!
Відео 1
Збережіть його...
Мої брюки і ноги вже замочували ретельно, річку, яку рекомендується переходити з моїм взуттям, пропущеним без відключення мого взуття.
13 хв
Я отримав парковку набагато раніше на світлі. Не варто намагатися зробити вогонь в лісах, ще не закінчуючи пухиркою і сухим одягом. Важко, але я зробив.
р.
14.
День чотири. Майже сухий і практично відпочивав, я ходжу на!
Відео 2
Перетин Ільштанської р. Не пропустіть тут!
15.00 р.
Іноді зупиняється на поповненні водопроводів або просто помилуватися прекрасним видом на річку і її рулони!
р.
16 мар
п. Ештик-кьол
17.00 р.
Знову маршій місцевості, праворуч - річка Шавла.
18 років
Ведуться снігові вершини! Фотографії не перенесуть всю цю красу.
19.00 р.
Вологість знову, дощ.
20.
Ви не хочете, щоб ви були
21.
Це дерево нагадувало мене з акула!
22.
Гори утворюють хмари.
р.
23.
Чудово красива! Як казка!
Габаритний зображення
Відео 3
Дощ, вода і сухий.
24.
Ранок п'ятого дня. Сонце, нарешті, блискуче!
25.
До озера! Шавлинські озера моринного типу, їх вихід заблокований морином, палицею каменів, тут також тягне всі сміття у вигляді колод, паличок і аналогічних речей з позитивним буйством.
26.
Дерево з стрічками, пов'язаними туристами.
27.
Туристична творчість :)
577083р.
28.
Не просто "Краса", але вона має назву! А до неї зліва - "Мрія".
29 кв.м.
Вид на озеро.
30.
Вхід до кам'яного містечка
Відео 4
Житлові будинки.
31.
Як ви можете побачити, я носила лову прутку, але єдине, що я зловив це трохи сірого.
доб.2
32.
Я не можу пам'ятати, що він був.
Позбавляючи в воду лушпиння, він пішов до сну. Я не думаю, що хтось гона краде тут. Але.
33.
Вранці я пішов на вудилищ і не знайшов його на березі, приблизний до води я знайшов її все ще відсутні. Як правило, рівень вирушив на ніч!
34 кв.м.
Прогулянка по сусідству!
35.
Вид на озеро зверху.
36.00 Р
Ще один вид з вище! Далі ми йдемо. Мережа озер і льодовик.
, Україна
37 хв
Цікаве дерево. Трохи подобається лист К.
38.
Ми доставимо до мережі озер, на відстані снігових вершин, праворуч від льодовика, але ще не видно. Ми насправді на шляху до нього.
39.00 р.
Тут ви знайдете невеликі «будівлі».
р.
40.
Він, льодовик!
46406р.
41.
Приходьте ближче!
42.
43.
44.
Глазер постійно стержає і плаває, шліфує скеля в рубль і пил.
45.
Вибрати 46 _
Результат льодовика!
47.
Тексти пісень, а це означає: Це страшно, але я близько!
48.
Потікає, вона скидає. Цікаво. Як старий лід?
49.00 р.
Для того, щоб бути каменем!
50.00 р.
Без слів! Ви повинні побачити і почути його!
Відео: 5
51.
У цій мережі озер, вода заселена, проціджується і вже, після чого спускається нижче. Саме тому вода в річках має бірюзовий відтінок!
52.
Повернемося. Збирайтесь, щоб знову потрапити.
53.
Вечір, захід сонця дня.
54.
Відпочинок. Ми не робимо нічого. Риба не спіймана
55.
Є багато тварин в лісах.
р.
56 км
Цікаві коріння.
57 км
Зелений колір здається більш насиченим!
58.
59.00 р.
Погода Сонце не має блиску.
60.
1 610 р.
62.
63.
64 кв.м.
65 км
Вода не кристал прозора від льодовиків! Я на мій шлях назад!
66.00 Р
Я підходжу до проходу знову!
67.
Сухе русло. Вода фактично протікає під скелями.
Відео 6
Не пощастило тут, чому не за погоду.
68.
Я зустрів групу туристів, їх перше питання. Як ми йдемо?
Що це? Під час бесіди виявилося, що той, хто пішов спочатку в походи, був пара разів, а два з розгортається зовнішнім виглядом вперше. Картка залишилася в машині і тільки виявила наступний день. Невідповідність! Успіх хлопчиків. Ніщо буде з ними.
69 км
Він! Що струганий персонал!
Р
70.00 р.
Веселка в горах!
71.
В останній день поїздки я зустрічаю ще одну групу туристів. З’ясували, що вони були з України і не допустили до прикордонної зони, тому вони вирішили піти на озера. Я даю їм керівництво, карту, супутникову карту і дублікати. Це нічого для мене, це як повітря.
72.
Вже в самому кінці маршруту я зустрічаю такі ковзани, що захоплюють своїми руками.
73.00 р.
Не обмежувався радою, коли я бачив село, трохи більше і подорож буде кінець. Я зробив це.
Що це?
Джерело: