Яким дітям лікують і не розповідають батькам

Сьогодні був найважчий день життя! Так! Я ніколи не був хворим, не як дитина, не коли-небудь.

Моя дочка і я ходив, роблю щось в домашніх умовах. Я прийшов з школи Варвари, трохи пізніше від саду два середні. Все було як звичайно.

Увечері дівчата, якось сварилися, витісняли, я «поховав» заспокоїти. Це спільна історія.

Чоловік повернувся з роботи, скинув всіх, прогріваючи (відомо, як це зробити). Дівчата сказали йому свої маленькі неприємності і захоплення. І все було забути. Знову, любов, сміху, ігри.

Тільки ліктя, Варяша, завжди був дуже сумним. Вона дивилася на мене з її сумними очима і як би вона хотіла сказати щось.

"Вари, ти хочеш говорити мені?" Я запитав. "Я, Мати!"

Ми заблокували себе в номері. Ми не говоримо. Я бачу очі, наповнені сльозами. «Поговоріть, дочка, не мовчить. й

І Варя... Мама, ви знаєте, що я люблю тебе дуже багато. Але тепер ви були неправильні ... Чи можу я сказати, що ви неправильно? - "Ви можете, Варя!"

«Дівчаті дівчата і у мене була боротьба, ви сказали нам, щоб не зупинитися і залишити кухню, і ви навіть не попросили що сталося». І я запросив їх, щоб допомогти вам разом. І вони зіпсували. Я чекаю! Я хочу, щоб дати мені hug! І ви сердилися.

Я шпигував дочку мені. "Почати мене, Варенка!"

І вона тримала казку. Сайд ... Щось я ніколи не знав. Я не думав про це. Я думав, що ми мали тісні, довірчі відносини.

Вона говорила, і якби вона зцілувала все, що накопичилося протягом років в її ніжній душі, всі болі, що я, мати, яка любила її божевільно, викликала її.

Я говорю про те, що я прокинувся протягом п'яти років і хотів дати мені подарунок, будь ласка,. І скажу її для всіх паперових клипінгів і клею на підлозі. Виявилося, що вона скидається з ним на довгий час під подушкою і була сумна, що її мати не потрібно йому і кину.

Вона сказала, що коли Sonia був народився, вона також хотів бути трохи знову. Я проживаю весь час з дитиною. Я бажав її тримати в руках і поцікавився на голові весь час. І навіть почав «сніпе» як дітям. І я сказав їй: "Не треба бути захоплений."

Вона сказала мені, як хтось болить її в школі, і вона дійсно хотів поговорити з мене і крі. Я був зайнятий з чимось і сказав: «Не!»

Як вона зробила красиву ремесла на роботі і подрібнила додому, щоб дати їй мені, і я прославила її на три. І залишався ремесла в бесплаті.

Саід Я був дуже хороший, але спекотний. І вона часто піднімається до другого поверху ліжка і уявляє, наскільки добре вона буде, якщо я завжди спокійний, торкнувся. Він також хоче сидіти з цілою родиною і зробити торти. І дайте всю кухню в борошні і тісто, але як весело.

І як вона болить її, коли мій тато і я іноді кварель: «Ви так добре, щоб любити один одного». Ви ніколи не чули, ніколи не сперечалися.

І вона сказала багато речей. І я сидів там... І тепер мої сльози розкочували з сіллю.

«Мої, не ви віддали, що я сказав вам, що?» Я хотів би, я просто боявся тебе! Я пішов до храму і сказав Бог всім цим. Я сказав вам зараз, і це було так легко для мене.

Ні, моя дочка мій улюблений, я не відступив. Це просто болить. Захворює, що я забув себе так швидко, як дитина.

Як я вірив себе при роботі і зайнятих батьків не встигнути слухати мене. І я кинувся мій клопотання на ніч, щоб teddy dog Beam.

Коли я був шість років, я хотів подарувати подарунок батькам на Новий рік і приклеїв будинок з картону. Я кинувся до свого приміщення, щоб дати їм подарунок, і вони мали деякі проблеми, і вони ескортували мене: «Не! Затишти номер! І як я зіткнувся з цим будинком.

Я торкнувся про те, що вони сказали, "Стоп це зараз! Це нещастя! Що не було великої угоди, ви знаєте?

І я пообіцяв себе, що з моїми дітьми я мав дуже різне життя. Всі Написати нам

Як батьки, ми швидко забудуємо все. Як важливо, смарт, суворо ми стаємо. Як дзвонити! І як нам болить наші діти з тими самими, що наші батьки іноді болять нас – від нещасного випадку, без мислення. Чому ми зупиняємось на тому, що це не важливо, щоб наші діти? Чому не можна почути їх?

Варенка, мед! Вирощуєте! 10 років Ви не бачите мене, як “повний світ” мій діти див. Ви бачите мене, як я, з усіх моїх недоліків! Дякую! Тепер я повинен вчитися бути матір'ю вирощених дітей.

Я тебе почув! Ви допомогли мені багато! І я хочу, щоб ви знали. Ви і сестри є найкрасивішим, що коли-небудь сталося в моєму житті. Ми хочемо, щоб ви були щасливими. Не існує причин для таких розмов.

Ми зустрілися з нашою дочкою протягом тривалого часу, пригнічений, сказав один про себе... Ми пограли всю ніч.

Так! Найдовший день життя. І красива в той же час! День нового життя, в якому я намагаюся слухати вас, мої дорогоцінні дівчата.

Я перехрестив їх на ніч, поцікавив їх на лобах. "Почати мене, Варенка!" Я закинувся старшим. «Мої, я люблю тебе так багато!» Вона сказала через мрію.

Автор: Олена Кучеренко

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.pravmir.ru/prosti-menya-varenka2/