Не псуються мами або які ці діти здатні.

Багато людей, як правило, скуштувати батьків з багатьма дітьми - вони кажуть, вони дали народження, і вони не встигли слідувати всім. Чи можна стежити за цими дітьми? Мати багатьох дітей Олени Кучеренко сумнівається в цьому дуже багато, але радять не бути дискурованими і ділити її досвідом.

Ще один день, ходьба з дітьми в парку, перебуваючи розмову між двома молодими мамами. Розглянули третій «момі», який вірив, був припливним овецьм, гальмівним ковтком і більш вражаючим, які пристойні медіа навряд чи опублікувати. І треба давати «в» судову справедливість.

Я не можу протистояти і переміщатися ближче, зважаючи на все, що я не зацікавився своєю розмовою, і в цілому я був глухим в обох вухах, тому ви можете сміливо говорити голосніше.

Виявилося, що «покоївка» було б полум'я для того, що вагітна жінка сидить на лавці, і в цей раз її дворічна дитина піднялася гіркою. Жінка не тримала досить швидко, хлопчик впав і зламав руку. "Чому народжувати, якщо ви не можете слідувати одному? ?

А «загнуюча вівця», крім шлунку, було ще два діти (довший син був у школі). І ці божевільні великі діти, діти яких залишилися самі. І це «пристрасть» не шкода, бо потрібно думати з головою, а не... І так далі.

Я не знаю, як це зробив, але потім я припинив розмову. Але вона не могла просто залишити і кілька разів, з почуттям повного контемпту на обличчі і запалюючими рідинами, що літають по відношенню до мами, вона прогулялася назад і перед ними носок чотири дочки. Але я все ще хочу говорити...

Я повністю погоджуюсь, що діти повинні дивитися. І не просто дивитися, але ДУЖЕ дивитися. Батьки відповідальні за все, що відбувається з дітьми. І не маю багато дітей, а не маючи декількох дітей, а не вагітність може бути виправданим, якщо щось відбувається.

Але не думайте, що якщо було щось нещастя, батьки нездатні, приступні та нездатні слідувати будь-яким. І в цілому, вони «збуджилися давно», як я читаю на одному з форумів з аналогічним приводом. Ви не повинні кинути звинувачення. Я кажу баналість, але краще симпатізувати і допомогти.

Діти такі дивні істоти, які завжди трапляються з ними. Навіть якщо вони просто сидять поруч з вами, ручним і не рухаються.

Особисто я параноїдна мама. Як дитина, вона любила «світити». Я пам'ятаю своїх однокласників і я грала на дах 16-поверхового будинку. І не просто на даху, але на її бордюрі. Я маю на увазі, крок біля, це все. І тепер я мушу на своїх дітей, як корова. І навіть у кошмарі я не можу уявити, що вони пливуть на вершині дерев, як я зробив. Або, як мені, вони мутують з хлопчиками - не за життя, але за смерть.

Я боїться втратити пам'ять моїх дочок навіть за хвилину. Для кожного свого морозива я займала зі швидкістю чемпіона зі спринтером, впевнено, що щось незрівняне відбулося. Я соромлюся від них, які відразу ж припиняють кричущий, і всі навколо них.

Я боїться протягів, застуди, інфекції, собаки, маяки і поганий вплив. Я боїться валиків, гойдалок, занурень-го-кругликів (хоча це зрозуміло, що діти їдуть їх) і навіть коли мої дівчата просто бігають з іншими дітьми (не на даху, але на плоскому шляху). Оскільки вони можуть падати і вдарити голову. Або кальмаруйте ніс.

Я боїться, що вони будуть отруйовані або порубати на що-небудь, «рослий» шлунок або заробляють черв'яки. О, ці черв'яки є справжніми супутниками власного дитинства. В цілому, я цінний пошук для психіатристів, але неможливо назвати мене нездатною матір'ю з дітьми самостійно.

І все ж, у строгому контролі всіх моїх дітей може смакувати, я один раз витягнув половину літати з рота апетитно жування Sonya в її смерті дрочить. Ще одна половина, очевидно, була вже мука в животі. Трохи пізніше, ми приймали ту ж саму Sony до лікарні, бо вона сказала, що вона ковтала п'ять рублів. Але лікарі не знайшли нічого...

І коли наш elder Barbara був роком, її чоловік тільки через кілька днів, допущений, що він витягнув фрагмент зламаного акваріума з рота. Не маю на увазі, щоб зробити мене нервом. Не дивлячись на те, що ми зібрали скло і вакуумуємо дуже довго і безладно. Але ми знаємо, що найкраща якість пилососів є дітьми.

Я не можу пам'ятати, де це. Проте я знайшов в кожній діапері з «відсмаком» не засвоюваних обгортань.

Що таке вентилятори? Мій друг (повно відповідальний, хто, поки її чоловік перебуває на роботі, дивиться єдиний син разом з її бабусями) знайшов горіхи і гвинти в його горщику. «Я пішов з татом протягом декількох хвилин», І ще один, щоб її незрівнянна радість знайшов відсутній алмазний сережок в її дочці. В цілому, мені здається, що дитяча лялька зберігає все від cigarette gobs до золотої та іноземної валюти.

Я використовую, щоб зрозуміти, що бажання спробувати все, що відбувається в погляді, виникає тільки в неінтеліентних малюків. Я.

Моя подруга розповіла про те, як її сестра клацнула полю на вулиці під час важкої заморозки. Вони назвали Міністерством Ємергенцій до «відки». Дівчина не може говорити протягом тижня.

Я сподіваюсь, що наш православний виховання ведмедів плодів, не так довго тому Varie і Sonya (сеніор) почав період сповідань. «Наука торментів і душі болить, – пояснюють це явище.

«Мама, я хочу розповісти вам щось», – каже він періодично. І починав охолоджувати розповіді про те, як: «Я не можу протистояти, відмивається ясна і росла». А, «Ми схвалили, що гірка трава над нею, бо грали корови». Або, «Одна осінь я дам деякі сирі гриби». Або, «Я не можу протистояти спробам деяких ягід у лісі». Я регулярно лекую їх про отруєння. І ми привітаємо до вивчення різних біологічних книг.

Однак я не скажу їм, як я колись ate a appetizing flfish, тому що: «Синце приступне мозаїка не гине від неї, що буде з собою, така велика і розумна сім-річна дівчина?» І коли я був шістьм, я покопав мій тато трубу, що він знову пішов на стіл.

Я намагаюся захистити своїх дочок від будь-яких небезпек і травм. Але вони все ще падають і розбити їх.

Sonya колись тихо грала з подругою в неділі школі. Тоді я забрав кілька кроків назад, впав, потрапив назад голови на підлогу і втратив свідомість. Чи можу ви уявити, що це сталося мені, коли я бачив мій дочку, як це? Я кричу, як вона була змія. А потім беремо її до всіх сортів головних іспитів.

Sonya вже недавно закінчилася падлогічною хворобою, а не днем без крові.

Старший Варвара в школі на подовжувачі зіграний другом в «Салкі-примасті». І вона «задягає» її за такою збудливою силою, що Варя впала і зламала її руку. І все це перед вчителям, який був дуже відповідальним за кожного.

Я завжди жахливо боїться, що мої малюки в дитинстві злетять диван. Я беру це питання дуже серйозно. Але я майже приходжу до умов з тим, що вони можуть бути покриті подушками з усіх сторін і навіть подрібнюються найсвіжіші зверху, але швидше або пізно вони все ще будуть падають. Не всі, але багато. Тому що до останнього неспішно приховувати, що вони вже знають, як перевернути на живіт і порізати будь-які перешкоди.

Ми не маємо дітей у ванній кімнаті окремо. В даний час вона плавання, але вона 9 років. Тексти пісень, а це означає: Він не плаває, він приймає душ. Тому що я пам'ятаю дуже добре, як наш перший педіатр сказав нам, як трирічний хлопець загинув на неї. Мама залишила його самостійно в ванній кімнаті протягом декількох хвилин і вийшов на щось. І загинув хлопчик і помер.

Тим не менш, п'ятирічна Барбара, купання під дивним оком папи, раптом занурила голову в воду і вдихнула. Мій чоловік холоднокровно приніс сині і нелюдські звуки до мого почуття, і я побіг, і як блюга. Коли все добре пішли, вони привозили мене.

Я себе, коли немає дорослих вдома крім мене, купання на космічній швидкості так, щоб діти не встигли зробити все. І якщо старша людина дивиться на інших.

Але один день, коли я вийшов з душу, я бачив, що кухня і коридор, який я залишила шість хвилин тому були прекрасно очищені, всі в малиновому варення і ... кров. І Варя каже: "Мама, не дивлюся, ми робимо вас сюрпризом!"

Дуже дякую за те, що у мене є душ, Sonya вирішили захопити швидку закуску. І зламав банку варення. І Варя почала чистити все, вимити підлоги (при розмаїття малини на кухні і коридорі можна назвати миттям) і вирізати своїми руками. Але вона героїчно продовжила ставити речі для того, щоб після купання я захочився, що нічого не сталося з чистотою в шість хвилин. Тепер, коли кажуть діти, «Мами, сюрпризом!», очі починають виворітно.

Не кінчив кров'ю. Коли я пов'язав руки Вара і очищав все до мене, Дуна прийшла до мене. Вона була рік і половина потім. Вона досягне мене руками, як кров'яниста, як її старша сестра і скажеш, "Мама, бо-бо." Я вже почав бігти до підлоги, але потім я збираю мене в кулак і вирішив вивчити рани. Виявилося, що немає травм. Так само Дунаша любила спосіб я лікував Варею, і вона пофарбувала своїми руками червоною маркером. Так вона може бути пов'язана, теж.

Ми. Я не говорю про фіранки, на які діти вирішили вирізати візерунки ножичками. Або підстрижені брови, вії і чубки. І знову звертаю увагу на те, що я дуже уважно спостерігаю дітей. І у мене є дівчата, не туга хлопчиків. І дівчата спокійні і відносно неслухняні. Прийміть, що Даня зіпсує цифри трохи. Але про неї

По суті, дитина не повинна бути бульбою, щоб потрапити в історію. Мій чоловік, наприклад, був дуже спокійною і позитивною дитиною в дитинстві. Мрія батьків. Він сказав, що він хотів сидіти на лавці поруч з дорослими, а не похизуватися з іншими дітьми. Точний навпроти мене.

Він був сидіти поруч з татом, коли він був грати доміноне. А потім трактор прийшов на двір - тракторний драйвер вирішив провести ланцюжок в домашніх умовах. Після того, як мій майбутній чоловік зацікавив, що цей грандіозний автомобіль знизу схожий. Він піднявся під трактором і впав дупа. це добре, що батько спійманий і знайшов його сина перед водієм трактора і пішов до роботи. Попередження було серйозною.

Мій чоловік все ще пам'ятає, що електророзширюється в третій класі. Вони перебували на поїздці до В'єтнаму.

«У нас була піч з електричною котушкою», – каже Вадим. Я завжди дивився, якщо він червоний назовні, коли він гарячий, що всередині.

Чоловік взяв ніж, перевернув на плитку і вирішив копати в ньому. Його батько відремонтував ніж, який день і знімав пластикову ручку, щоб він був весь метал. В цілому Вадим прокинув на протилежну стіну, де він кинув.

Тепер про Дун. Майже три роки Дунаю є так! Її любов до всіх видів невідповідностей. Про свою дочку я говорю. Але це не точка. Завдяки своїй поведінці ця дівчина під особливим, загальним контролем. Але навіть мій контроль не зберігся з її винахідливістю і творчим підходом до світу.

Не так давно, наприклад, був епік з кріслом. Я мав годувати наймолодші, тримісячні Антоніна. І Дуна Я послав на кухні, або ліплю, або фарбу – не пам’ятаю. Я поклав на дитячий стіл на дитячому стільці. Дерев'яний, пофарбований під гребінцем. Будь ласка, зауважте, вона сидить за ним протягом багатьох років.

Кормове тоня. Вдово я чую деякі паси з кухні. Запуск, виявився, Дунаю якось застрягти голову в стілець - в отвір між спиною і сидінням. Немає спини. Чайники, snot, загальний... Я сміюся, це смішно.

"О, не торкаюся, я кажу дочку, "Я збираю тебе прямо". Там і там, і голова не підійде. Все! Не хвилюйтеся. Я не вірю, але я. І як Дунаю вдалося потрапити в цей стілець незрозуміло.

Хоча я знаю, що діти здатні багато, але всі ці оповідання з дзвінками Міністерства надзвичайних ситуацій, оскільки батьки не можуть отримати дитину з батареї або з десь іншого, я вважаю багато смоктатиників.

За годину я спробував звільнити Дунаю себе. Тоді вона покликала її богом. На ще півгодини ми разом працювали. Немає використання. Не існує шурупів на стільці, ми не змогли розбити його своїми руками, тільки ось було знайдено з інструментів.

Коли Дунаша побачила мене, ходила до неї з осями в руках, вона почала запевнити її, що вона «не дуже добре» і «нехай живе з кріслом». Уважаю, що тримають мене від виклику рятувального сервісу: «Чи ми будемо реєструватися десь, як небайдужих батьків, і боротися з ним пізніше. й

Після початку дії було прийнято рішення почекати, які прибули три години. І зламав стілець. А поки ми чекали його, Дунаю переглядав мультфільм, і ми з нею гомілкою взяли повороти, що тримають стілець на масі, щоб він не кладав занадто багато тиску на шиї її дочки.

Недавній день матері, теж не був банальним завдяки Дню. Ранок почався з швидкої допомоги.

Ніч перед тим, що все було як звичайно. Мій чоловік і я купив наші дочки перед сном, мій батько дав три старшого молока і меду, розповів історію, перехрестивши їх на ніч і т.д. Я породила юніори на час. Вранці з'явився ранок і пішов на роботу.

«Мом, ручка болить,» раптом Дуняша каже. Піжама мають довгі рукави, це не відразу помітно, що прихована під ними. Я скачаю, і її ціла рука синьо-марунована і опудала, двічі звичний розмір. Виявилося, що Дунаю взяла гумку від її голови ввечері і кладуть її на руці над нею ліктя. І ніхто не помітив. Вони завжди кинуться перед сном, гребінець і кладуть кліпи в шафі у ванній кімнаті. Цього разу вона вирішила одягатися до ліжка. Я зробив. Тексти пісень, а це означає: І вона подарувала себе артерія, вена, або що це було в руці.

Лікарі приїхали, масажували, дякуємо Богу, все добре пішли. Це як у нас є Dunja ...

... Чому я сказав, що ви все це? Я не знаю. Хтось може подумати, що я алея фольга. Не тільки я не можу тримати його, але я також розповісти про це весь світ. Вони кажуть, що вони мають нормальні діти і ніколи не кидають нічого подібного. Але, ви знаєте, з якоїсь причини я не вірю їх.

А інші будуть посміхатися, запам'ятовуючи, як самостійно відштовхуватися. І ці історії шахти здавалося б, аби поспілкуватися з ними.

Будь-ласка, я не зробив ніяких претензій. Я просто хочу запитати... Не пропустіть маму. Не сколд Да. Ми любимо наших дітей дуже багато. Тексти пісень, а це означає: І ми дійсно намагаємося зробити все добре. І ми дивимося наші малюки, і ми промиваємо, і ми не будемо спати вночі.

Але діти є такими баченнями, ви знаєте. І рейс своєї уяви іноді лякає його безмежністю. Ви знаєте, я часто думаю, що це добре, вони мають ангела Guardianа. Я не можу це зробити. Вечірній.

Автор: Олена Кучеренко

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.pravmir.ru/ne-rugayte-mam-ili-na-chto-sposobnyi-eti-detki/