Вимкнено до таги.

20 фото.

...

Перед сухим законом в лісі. є фотографії, але є багато людей, які мають дозвіл на публікацію.

Далі ми переходимо до роботи. Про нас

Тому ми живемо автономно, витягуємо воду з снігу.

Тайга, ліс, що працює у всіх видах тварин. він був спійманий, але не зрізати. вона була жита. за перший раз я почула заєць.

Я хотів розмістити цю картину в кінці, але я вирішив отримати коньяк і зараз це для мене.

кілька фото транспорту

р.

котирування

Не відлякаю, що я сидю з «задубними губами» під час роботи чоловіків. Цей транспорт стоїть з осені.

Так мені довелося тягнути зсув. Газ 66 застрягнув. Це був перший день моєї першої поїздки в бізнесі. Тоді я не здивував, що застрягає креветка.

доб. 36

Це центральна станція. Вони йдуть, щоб мити і їсти нормальний борщ.

Це також як офіс. хто чув про талакан - це там;

Я не можу допомогти.

тут 2 дні до того, як ми засмажуємо з людьми. фотографії з різних ділових поїздок. ще восени.

в штабі, коли інженер перетворюється з звичайного твердого працівника в інтелектуальну людину. в селекціонері ми звітуємо про те, що ми зробили. Що ми зробили, вони все ще смоктати.

Це те, що вони називають 100% готовності, до нашого відправлення. папери, укуси підписані, і фактично нічого не робили. Ці бочки були необхідні, щоб я міг зробити свою роботу.

Добре, для атмосфери просто дорого. Я закінчив. Що ще хочу додати - вже в темі. спасибі тим, хто терпить його бачити;

Ну, так, було багато коньяків. він репрочитав і побачив недолік конструкції. Ось мозок контрольної точки в кінці. виробництво Томська. Елесі, на ESPO2 вони вже були покинутими.

Нам довелося працювати.

Я мав запустити цей щит. Так само, коли електрика виходить, генератор буде відсмоктувати паливо з тих бочок і дати його запустити.

Джерело: