Операція Східного нафтопроводу

ESPO є скороченою назвою для східної нафтопровідної труби, яка повинна з'єднати нафтові поля Західного та Східного Сибіру з нафтопортом Козміно в бухті Находка та нафтопереробним заводом біля Находки. У цьому пості ви побачите невеликий фотозвіт одного з працівників Східного нафтопроводу.

Першу тушкуйте на об'єктиви і опустіть, до місяця сухий закон у лісі. фотографії, але є багато людей, які мають дозвіл на публікацію.

Далі ми перейдемо до роботи. шкода для обличчя, але без них фото немає. Я тут.

Тому ми живемо автономно, витягуємо воду з снігу.

Тайга, ліс, що працює у всіх видах тварин. він був спійманий, але не зрізати. вона була жита. перший раз я почула заєць.

Я хотів розмістити цю фотографію в кінці, але я вирішив отримати коньяк і зараз це для мене.

Кілька фото транспорту

Літаючі гусениці

Не відмивайте мене для сидіння з «поганими губами» під час роботи чоловіків. Цей транспорт стоїть з осені.

Так мені довелося тягнути зсув. Газ 66 стейк. Першим днем на мій перший бізнес-тур. Тоді я не здивився зробленим катроном.

Це центральна станція, де люди йдуть мити і їсти борщ.

Так само тип персоналу. хто чув про талакан - це там;

р.

Я не можу допомогти.

Ось 2 дні до того, як ми відштовхуємо з людьми. фотографії з різних ділових поїздок. ще восени.

У штабі, коли інженер перетворюється з звичайного твердого працівника в інтелектуальну роботу. ми звітуємо про те, що ми зробили. Що ми зробили, вони все ще звітують.

Це те, що вони називають 100% готовності, до нашого відправлення. папери, укуси підписані, і фактично нічого не робили. ці бочки були необхідні, щоб я міг зробити свою роботу.

р.

Просто дорога до атмосфери.

Ось мозок контрольної точки в кінці. виробництво Томська. Елесі, на ESPO2 вони вже були покинутими.

Нам довелося працювати.

Я повинен почати це. Так само, коли електрика виходить, генератор буде висмоктувати паливо з тих бочок і дати його запустити. Що я мав обличчя.

Джерело: aekorzik

-img22---

Джерело: рибальська сітка