Aikido бабуся

Стара леді живе на одному сході зі мною. Вона не ходить добре, тому іноді вона повинна довести молоко або щось. Одного разу я знайшов, що на її кухні вода була проходжена з стелі в невеликих крапельках. Замість звуку тривоги і захоплення ганчі, бабуся приймала чайник і акуратно почала залити воду на плінтусі. Досягнення рівномірного розподілу цілого об'єму чайника за плінтусом, Бабця кінно посміхається і пропонує трохи чекати. Не пізніше ніж за 10 хвилин пізніше, квартира отримала дзвінок. За дверима стояла велика, спляча і не зовсім заспокійлива жінка, претендує на сусідні сходи, які затопили її бабуся. А замість приховування, бабуся відкриває двері і запрошує її до вивчення бухти. Побачивши, що це не бабуся, яка винна, навпаки, бабуся також в розпаді, сусід пішов на підлоги вище, щоб боротися з лавками.
Концерт для центрифуги та оркестру 2 частин почули увесь вхід. Там-Тамов збивається на двері, профспілки, пам'яті родичів і т.д. Після трьох кварталів години ми домовилися про компенсацію за ремонт (і для Бабця теж).
Весь цей час бабуся сати на кухні на стільці і посміхатися блаженно. Коли прийшов час для мене, щоб залишити, спокійно, в сенильному голосі, сказав: «Я не маю сили, це добре, що номер нижче має розум». . . ?

Від точки.