Психологічна Айкідо – Керівництво по застосуванню

Літвак назвав книгу «Психологічний Айкідо» через порівняння Айкідо і психології спілкування він знайшов багато спільного не тільки в нападі, але і в проведенні правильного захисту. Метод Айкідо М. Литвик пропонує використовувати в усіх сферах діяльності людини і в повсякденному житті як засіб безболісно виходу з конфліктних ситуацій.

Головний метод психологічного айкідо – психологічна подушка, розгладжування конфлікту, яка не розпочалася з повною угодою з опонентом. У сучасному суспільстві кожна людина має свою думку про поточні події і світ навколо нього, тому не існує сенсу про занурення і провокувати свою точку зору комусь.

Можливі конфлікти в спорі можуть призвести до виникнення обох сторін до нервових поломок і захворювань, при цьому не приходячи до консенсусу. Наприклад, дощів, сильних вітрів, і людина йде на роботу, вона без зайвих зусиль псує погоду, вона така в даний момент, а також інша людина повинна сприйматися як він.

На жаль, не всі люди готові дійсно сприймати людей навколо них, тому техніка Айкідо доступна тим, хто піклується про своє здоров'я. Психологічна спадщина допомагає людині не входити в конфліктну ситуацію, але просто послухати і не слухати голову в домовленості, оскільки психіатрісти роблять прислуханні пацієнта.

За допомогою психологічного Айкідо ви можете бути впевнені, що ніхто не зможе маніпулювати і ввести живий простір людини. В той же час не потрібно витрачати власну енергію, час і здоров'я на пошук зайвих відносин, можливо, з людиною – енергією вампіром.

Психологічний Айкідо розглядає кілька специфічних принципів, які легко застосовуються на практиці.

1,1 км Не перейдемо до компліментів. Більше 99,9% компліментів, які говорять про те, щоб полегшити маніпуляцію або змусити когось робити свою роботу. Вам потрібно послухати комплімент спокійно і негайно погоджуватися, «Так, я так розумний, і я дивлюся на чудово. й

2,2 км Привіт до будь-якої пропозиції, яка підходить. Людина, яка пропонує позицію, легайн, вищу зарплату, може бути joking або сміятися, так що не буде занадто полоненим з ним, але негайно погоджується і бачить істинне обличчя поважної людини.

3. У Не допоможи іншим людям, поки ваша робота виконана, тому ви можете почати свою роботу і бути «ручним людиною».

Цікаво: Психологія прихованого контролю 4. Якщо вам потрібна допомога, ви можете запропонувати її один раз. Іноді люди відмовляються від допомоги, тому що вони чекають на допомогу від висококваліфікованих людей, тому не звертайте увагу на них вдруге.

5. Умань Критикалізм відмовляється абсолютно всім, але в техніці Айкідо, самокритика - це рух, який не руйнує психіку і здоров'я, але, навпаки, захищає від зайвих пояснень і репрочей. «Хай, добре, з ким не буває...», «Хто не молодий...», «Діти, так, я блондинка, і колір є великим...» і багато інших прикладів самокритика допоможе не слухати, але знайти однодумців і боротися з нападниками.

Комунікація передбачає обмін енергії, тому деякі співрозмовники навмисно збалансують своїх супротивників, щоб отримати свою енергію. Захоплення чужої енергії в порівнянні з атакою на організм людини, яка в момент нервового збудження видає енергію і при цьому різко ослаблює. Нападник знає на якому рівні тягнути енергію, тому після таких розмов людина ослабляє, втрачає силу, з'являються хронічні захворювання або з'являються нові захворювання.

Розуміння та запобігання нападів допоможе знання психологічного акідо. Коли виникають такі симптоми, способи захисту Айкідо:

• Якщо під час спілкування виникає дискомфорт, хвилювання, паніка.
  • При спілкуванні співрозмовник наносить ролі.
  • Якщо під час спілкування виникає відчуття провини, обов'язкового або нижнього голови і струганих плечей.
У суспільстві, нападники зазвичай продавці, представники релігійних організацій, босів, агентів та членів сім’ї. Психологічна спадщина в усіх варіантах Айкідо сформульована: «Так, але...», завжди погоджується з невеликою корекцією.

Головна

Джерело: /users/155