341
Без бою
р.
Де є два люди, завжди не погоджується. Щодня ми повинні вирішувати конфлікти з різними людьми. Усе більше соціальних ролей людина має, чим більше він відповідає іншим точкам зору. І в протистоянні різних думок, ми і опонент вступають в реальну психологічну боротьбу, яка часто закінчується в серйозних психічних травмах. Чи потрібен результат?
Веб-сайт Я вибрав психологічні методи Айкідо для вас як спосіб вирішення проблеми без бою.
За матеріалами: Михайло Литвик «Психологічний Айкідо». Навчальний посібник
Фото з попереднім переглядом: isarescheewin / ролети
Веб-сайт: www.shutterstock.com
Де є два люди, завжди не погоджується. Щодня ми повинні вирішувати конфлікти з різними людьми. Усе більше соціальних ролей людина має, чим більше він відповідає іншим точкам зору. І в протистоянні різних думок, ми і опонент вступають в реальну психологічну боротьбу, яка часто закінчується в серйозних психічних травмах. Чи потрібен результат?
Веб-сайт Я вибрав психологічні методи Айкідо для вас як спосіб вирішення проблеми без бою.
- Психологічний Айкідо – це як балансування перед злою агресією, балансування на балі. При врожайності ви стояти тест, вони говорять на Сході. Дайте в ослабленій опорі, буддисти навчають.
- Не боятися, за вас неминуче стати те, що ви боретеся проти. Занадто велика потужність призводить до протилежного результату.
- Дізнайтеся, щоб вести інші.
- Що б ви не були в стані ураження. Що означає його свідомість. Це смішно поговорити з людиною, яка несвідома. Це так, як розмова з сплячою. Чи знаєте ви хто-небудь на кого-небудь ще в хорошому настрої?
- Кричуща спинка, як весло на голові. Він вже потопає в небезпеку. Ви не повинні допомогти йому полоне.
- Що ми робимо, коли відчуваємо себе погано? Блям, боротьба, крі. Отже, якщо людина, яка нас проживає, значить, він хворий зараз.
- Ви знаєте, як зупинити його кричущим і снижуючим? Заморожувати і дати йому відпустити пара. Не слухайте свої виступи; його біль кричить в ньому. Як тримати себе? Вирішуйте себе ментально, «Як талановитий я!» Навіть з такою людиною я можу бути спокійним! Функція холодної води проста тиша. В той час як ваш партнер робить шум, подивіться на нього ретельно і слухайте. Дозволяти мене відірвати деякі пари.
За матеріалами: Михайло Литвик «Психологічний Айкідо». Навчальний посібник
Фото з попереднім переглядом: isarescheewin / ролети
Веб-сайт: www.shutterstock.com
Яскраві парфуми – ноти досконалості в кожній пляшці
10 простих способів оновити вашу кухню в Менше ніж час