Без бою

р.

Де є два люди, завжди не погоджується. Щодня ми повинні вирішувати конфлікти з різними людьми. Усе більше соціальних ролей людина має, чим більше він відповідає іншим точкам зору. І в протистоянні різних думок, ми і опонент вступають в реальну психологічну боротьбу, яка часто закінчується в серйозних психічних травмах. Чи потрібен результат?

Веб-сайт Я вибрав психологічні методи Айкідо для вас як спосіб вирішення проблеми без бою.

• Психологічний Айкідо – це як балансування перед злою агресією, балансування на балі. При врожайності ви стояти тест, вони говорять на Сході. Дайте в ослабленій опорі, буддисти навчають.
  • Не боятися, за вас неминуче стати те, що ви боретеся проти. Занадто велика потужність призводить до протилежного результату.
  • Дізнайтеся, щоб вести інші.
  • Що б ви не були в стані ураження. Що означає його свідомість. Це смішно поговорити з людиною, яка несвідома. Це так, як розмова з сплячою. Чи знаєте ви хто-небудь на кого-небудь ще в хорошому настрої?
  • Кричуща спинка, як весло на голові. Він вже потопає в небезпеку. Ви не повинні допомогти йому полоне.
  • Що ми робимо, коли відчуваємо себе погано? Блям, боротьба, крі. Отже, якщо людина, яка нас проживає, значить, він хворий зараз.
  • Ви знаєте, як зупинити його кричущим і снижуючим? Заморожувати і дати йому відпустити пара. Не слухайте свої виступи; його біль кричить в ньому. Як тримати себе? Вирішуйте себе ментально, «Як талановитий я!» Навіть з такою людиною я можу бути спокійним! Функція холодної води проста тиша. В той час як ваш партнер робить шум, подивіться на нього ретельно і слухайте. Дозволяти мене відірвати деякі пари.
Це може бути дуже складне завдання, щоб дати, щоб зберегти мовчки, коли ви хочете довести вашу точку. Але варто. Після того, як одна людина діє мудро в конфлікті, все стає спокійніше. Заради психічного здоров’я та миру близьких варто освоїти мудрість психологічного Айкідо.

За матеріалами: Михайло Литвик «Психологічний Айкідо». Навчальний посібник
Фото з попереднім переглядом: isarescheewin / ролети

Веб-сайт: www.shutterstock.com