Особистий досвід: Як Awaken приховані резерви

Щоб відмовитися від того, що люблять з дитинства, потрібно мати сталеву силу. Президент Одеської обласної асоціації Айкідо Олексій Шульгін знає про це. Два роки тому він дав барбекю, пельмені та інші кулінарні радості.

Доссер: Олексій Шульгін, тренер Айкідо, лауреат II dan в Айкідо Айкікай, керівник школи Айкідо в Омську, учасник міжнародних семінарів. Досягнення вегетаріанської сировини протягом двох років.

р.

Я не прийшов до сирої їжі два роки тому, щоб показати свою ексклюзивність. В той час як практика Айкідо, я постраждав серйозною травмою коліна. Лікарі запропонували операцію, але можна уявити, що засіб для тренера? Я мав шукати інші варіанти. Масаж приніс деякий рельєф, але прийшов час, щоб досягти видимих результатів. Потім прийшла реалізація, що неможливо вилікувати хворобу, пригнічуючи її зовнішні симптоми.

Здоров'я в сукупності і раціоні, і фізичні вправи, і духовний стан. В першу чергу я приділяв увагу чому я їсти. Я ж, як і середня людина: картопля, пельмені, макарони. Не дивно, що навіть з високою фізичною активністю він був зайвою вагою.

Один з моїх студентів, Ванья Левін, виявився сирим продуктом (і, до речі, у відмінній фізичній формі). Він запропонував літературу на природне харчування. Ідея здавалася цікавою для мене, і я, без зцілення, обмінні шашлики для свіжих овочів і фруктів. Я поступово звикла до неї, займався і нарешті зрозуміли, наскільки це було!

І за два роки тепер, сировинай У цей час він повністю позбавлявся від травми коліна, забули про застуди і проблеми з зайвою вагою. Я шукаю краще сьогодні, ніж я зробив десять років тому!

«Холдінг на» без їжі зараз важче, ніж коли я почав. Натхнені видимими результатами, перший рік не вдалося взагалі. Але зараз, що зміни не настільки виражені, вона стала більш складною.

Після всього харчування є найважливішим елементом людської культури. Це те, що об'єднує нас в домашніх умовах і на роботі, в моментах радості і садіння. У мене є багато друзів: вирощених чоловіків, які природно не можуть уявити нормальне свято без смачної їжі. А також щорічні сімейні свята, з обов'язковим пишним бенкетом. Чим простіше їсти, що пропонується, ніж пояснити причину вашої відмови. Але все те ж, кожен такий «розрив» для мене – ранок неприємностей: Я не відчуваю себе добре і зрозуміти, що краще не робити так.

Тіло було призначене для використання, щоб не бути керованим для піцерій. Це один з найважливіших пошуків двох років сировини. У мене є п'ять годин на день сну. І це незважаючи на те, що кожен день я проводжу два або три тренінги, робити йога кілька разів на тиждень, і у вихідні роки я практикую навички акторської діяльності.

Тіло людини надзвичайно жорстке.

Ще одна річ, що ми повністю свідомо зв'яжемося і закрили його. Тепер, коли мої школярі приходять до моєї тренінгової сесії, похилого і пояснюють його тим, що вони не встигли їсти обід, я відповідав слова Станіславського: «Я не вірю!»

Харчування для людини - це індивідуальне. Дайвінг людей тим, що вони їсти Саме тому я виключаю з різних веганських і сирих продуктів харчування. Як правило, є люди, які не мають мети в житті. Вони кріпляться до цієї сирої дієти, так як деякі жінки розчиняють у своїх маленьких дітей. Коли дорослий чоловік пишається їсти тільки груші, це, на мій погляд, діагноз. Яка мета полягає в собі? Щоб поліпшити здоров’я або довести свою унікальність? Але хто його потребує?

Хоча сира їжа як харчова система, навпаки, традиційна наука, це мій вибір. Я використовую, щоб дізнатися світ через мої почуття, а не через стереотипи і рекомендації лікарів.

Моя перша освіта була медичною, після школи працювала на амбулаторії протягом декількох років. Він навіть дав три рази народження. Якщо я відчуваю себе великим, чому я це робити?

Часто говорять, що сира їжа не сумісна з суворими сибірськими заморозками. І, навпаки, після переходу на плоди і овочі, стала менш холодною взимку.

Детальніше Деякі люди бояться втратити свій смак.й На мій погляд, це також стереотип. Я нарешті отримав смак натуральних продуктів. Тепер, наприклад, я просто не можу ходити по лічильниках зі свіжим м'ясом – це дуже погано.

Інші продукти часто обирають інтуїтивно зрозуміло: тіло, очевидно, розповідає про те, що він потребує. "Ви не будете занадто приємними." Кожна віра породжує відторгнення — це чудовий парадокс нашого життя.

Цікаво: З яких лікарів лікують сиру їжу

Харм Етичного вегетаріанства

Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я був оточений чудовими людьми, але жоден з них не змінив свою дієту після мене. Тому я скептик спробував переконувати весь світ своєї прави. Нерідко вони самі зайвий тиск, вічна негативність і нерозкручені мегаманія рубають людей, які можуть зацікавити їх ідеями.

Але я досить впевнений, що Сира їжа – їжа майбутньогоВидання

Автор: Олексій Шульгін

Джерело: vk.com/project_aoj?w=wall-53900174_17224