Як реагувати на грубість: відповіді на наступну фразу

Кожна з нас настає час від часу. Хтось дивує його прояв з-за кордону, і хтось постійно має слухати іржі і наступаючи слова в його адресі.

Не так боляче забути право в домашніх умовах, як це боляче чути іржі, незрівняні слова у вашій адресі. Це не так важко зробити нову роботу, як це працює в скандальній атмосфері, де всі шаути і розводять один одному.

Відомий, що хтось інший агресія завжди перетворюється в аутогресію, отже, поганий настрій, зниження самооцінки, працездатності тощо. Як захистити себе від зовнішньої агресії і реагувати на грубість?

Щоб відповісти на це питання, необхідно розібратися в причинах іржі. Для кожного з них можна знайти різні відповіді. Тож починайте з перших причин.

Психолог Конституція людини
Ви, ймовірно, помітили, що деякі люди майже ніхто не є грубим, і інші постійно падають під «ручне тренування»? Багато глоду мають примітну інтуїцію і спостереження. Вони обирають своїх жертв за принципом міцності і слабкості: Ось цей остер на язик, краще не мені з ним, але можна весело зустрітися з ним. Я впевнений, що він буде сказати щось приступеню у відповідь. й

Остання категорія включає в себе людей з низькою самооцінкою, занадто культурним і самооцінним, люди з високим почуттям провини, бояться випадково відображати інший, а також людей, які не відчувають конфліктів і конфліктних ситуацій.

Як відреагувати?
Перед тим як вступити в битви з зловмисниками, потрібно працювати на самооцінці, впевненості в собі і внутрішню силу. Після того, як це практично неможливе для міцного, щоб бути грубим.

Метод транкості

Коли справа з такими відбійниками, ніколи не покаже, що ви плутаєтеся. Висловіть свою точку зору чесно, міцно і відкрито. Не захистити себе або захищати себе! Скажіть спокійно і спокійно. Хамас є співвласниками, вони не використовуються для відвертання і спокійного. Їм потрібно поцікавити вас, щоб годувати енергію. Не даруйте їм таку радість.

Приклад:
Провідник на автобусі: Що подарувати мені 500 рублів? У мене немає змін! Я знизу тебе!
Опонент в серйозному, але спокійному тону: «Соррі? й
Диригент: "Не змінить!"
Опонент: «У мене довгий шлях йти. Я дуже вдячний, якщо ви могли змінити рахунок.

Метод "Психологічний Айкідо"

Йдеться про використання енергії противника проти нього. Необхідно погодитися з «критикум» противника (коли необхідно це зробити кілька разів), в результаті чого ситуація стає абсурдною або дуже смішною. І не забудьте похвалитися шинкою – вона окупиться з інтересом!

Приклад:
Нервовий пацієнт (НП) в клініці до другого пацієнта (ВП): Що немає очей? Чи не ви бачите там рядок! Де ви йдете? Найрозумніший хлопець?
VP: Я не маю очей. Як уважний ви. І я, як найрозумніший, сходження без черг.
NP: "Я стоячий, як всі інші..."
VP: Так, ви стояти, як кожен інший. Це не те, що я в лінії. й

Зазвичай два або три втечі з атаки досить. Хам впаде в стан психологічної грогі - він плутається і дезорієнтований. Якщо аудиторія вже «закінчення» зі сміхом, вам буде легше. Ми не беремо ніяких ризиків.

Особливість методу вимагає довгострокової практики і зусиль, оскільки вона вимагає розбиття власних моделей поведінки.

Метод Гумора

Коли людина хоче сказати що-небудь поганий, він переносить повітря в легені. Якщо ви зробите його сміятися, він буде спокійною. Підпишіться на нашу розсилку.

Приклад:
Секретар пішов до директора під час зустрічі, щоб принести чай. Але не вдалося. Змивання її каблука проти килима, вона запалюється до підлоги, наконечник по всій чашці. Побачивши пурпурний обличчя режисера з гнівом, секретар відірвав: «Ви так приголомшливі!» Все в кімнаті сміється прямо.

Метод «Державний»

Іноді досить простий твердження факту «Ви – гума» для тиші співрозмовника. Але можна підходити до ситуації творчо.

Приклад:
Покупець: «Плаза дає мені вітаміни... забудь, що вони називають». Це, він вказує на вікно.
Продавець: «Ви повинні мати підпис пам'яті? й
Замовник: А ти? Від іржі?

Спосіб занурення

Він підходить як відповідь на протяжний, сирий монолог.

Якщо ваш опонент довгий і нудний реліз пари на вас і не може зупинитися, допомогти йому з цим. Послухайте його спокійно до тих пір, поки шинка переконана, що він є майстером ситуації, і ви будете залишатися безшумним. А потім зясуйте гучно і демонстративно. І в отриманій паузи вставив фразу: «Соррі, я алергію на нечуйність». І з надзвичайно полоітеним поглядом, запитайте, "Чому ти був ти?" ?

Інші ефективні відповіді на наступну фразу:

"Я, що все?" або "Що?"
"У мене була краща думка про тебе."
«Чи не є іржі, особливо ви. й
«Ви хочете відповісти на полоне або розповісти правду?» ?
«Я думав, що митець не для тебе. й
«Чому ви завжди намагаєтеся виглядати гірше, ніж ви дійсно? й
«Я не маю часу, щоб піклуватися про ваші комплекси. й
"Зроби мене?" Ви, ймовірно, пропустили? ?

Це ще одна поширена причина іржі. Незважаючи на те, що ми живемо в 21 столітті, багато людей воліють спілкування, що не типово для цивілізованої особи. Такі люди використовуються для постійного йржі, а також інших поведінкових візерунків.

Як відреагувати?
Непристойна судова практика і ангелічна патіенція
Головне правило зв'язку з такими родами - полоімітність, добробут і терпіння. Ви не можете піти на провокацію, заряджатися енергією бору, стати слідчим. Не забувайте про те, що рум’яна людина чекає на ретабілітаційну агресію, а не її отримання, потрапляє в транс. Політ і посмішка збити його з доріжки, щоб він спілкувався в іншому, незвичайний сценарій для нього. Це дозволяє контролювати ситуацію. Іноді перегноєм обробляється негативністю, то можна говорити йому як полоне, але голосніше звичайного. Нетрадиційна природа ситуації також занурить шину.

Приклад:
Менеджер з продажу: Людина, що ви так довго копати? Чи будеш ти?
Замовник: «Будь ласка, покажіть мені ще чашку».
Продавець: Ви тут протягом півгодини. Я не твоїх дівчат!
Клієнт гучний, ніж звичайний: "Будь ласка, покаже мені, що мус."

Метод боргу

Для адміністраторів форуму, груп в соціальних мережах та ін. Відомо, що багато членів громади, знаючи загальні правила, навмисно порушують їх, а потім підірвати обличчя адміністраторів, висловлюючи щиру незгоду з тим, що вони заборонені. Коли виникають аргументи, починається руйнування.

Звичайно, ви можете заборонити незадоволення і у людини, але якщо вам потрібно захищати правду, спробувати без емоції, описати докладно всі гріхи відступника. У співвідношенні вперше відпустить пару надії весело, але зустріч з сухою державною мовою буде нудно і знизиться.

Приклад:
Учасник: Чому я заборонив? Це довільний! Далі напишіть на сторінку: «Ми робимо те, що ми хочемо, ми можемо заборонити одне бажання!»
Адміністратор: «Ви порушили абзац 2 правила так-і-так». За правилами форуму ви присвоєно заборону на 2 тижні. й
Я нічого не порушував, і мої фотографії нормально! Ви не розумієте нічого у фотографіях, тому не турбуйте!
Адміністратор: «Для введення, ваша заборона буде продовжена ще на 2 тижні. й

The Shocking Спосіб (Любителі)

Для боротьби з стереотипною іржі добре підійде метод розбиття візерунків, а в простих умовах – удар. Ви можете підготувати пару фраз, які не відповідають всім. І шокувати співрозмовника, у відповідь на питання «Чи ви купуєте чи ні?» Ви можете попросити: «Чи можу я сказати, що серія завершилася вчора?» ?

Наведені вище методи також підходять: «Психологічний Айкідо», «Гумор» та «Констатація».

«Чи не відповіли, що з оригінальністю. й
«Що я не хочу поговорити з вами. й
Я не схожа на людей, які ви намагаєтеся зображати.
«Я оцінив глибину вашої думки. Дякую.
Я оцінив ваш жарт. Дякую.
Дякую за те, що так уважна до моєї особистості.
"Чи не так, але вже щось."
"Вітна і смішна" (після переходу на іншу тему розмови, що відволікається від чогось або кимось, залишаючи приміщення)
Випадок викривлення перед вами
Більшість перегній слабкі люди з низькою самооцінкою і вираженою заздрістю. Як тільки вони розуміють, що ви досягали більше життя, ніж вони, вони відразу пробуджують страх конкуренції. Цей страх вони маскують з чудовою здатністю руйнувати.

Як відреагувати?
Метод "Передягання на живоплот"

Уявіть живоплот, який випускає роги в страхі. З одного боку, їжака зла і брекетно, а з іншого - невелика і виправлена. Після того, як ви подбаєте про нього, він пом'якшить, приховати гілочки і буде досить пухнастий, пити молоко з каструлі.

Так робить зловживач. Прийміть непристойну позицію. Порадуйте його, поставте його на плече, дайте, дозвольте йому виграти гру або два, побажайте всі найкрасивіші речі в світі. Це не те, що важко зробити. Після заспокійливого, зловживач перестає боятися вас і, швидше за все, усвідомить, що є мирна співіснування і партнерство крім ворожих змагань.

Методика «Психологічної Айкідо» та «Пецес». Не рекомендуються методи: «Гумор», адже безглузді люди не розуміють жартів, «Нездужання», адже ворожі люди мають підвищену дотику, і це може тільки посилити агресію.

«Життя іноді не виходить. Але ви досягнете успіху.
«Особливості, звичайно. Приїхати Може ви пощастите сьогодні " (допоможи, коли хтось сходження, штовхання, без черг)
«Чи не є іржі, особливо ви. й
«Це не дивно, що ваша роль. Що ви дійсно хочете?
Дякую за те, що так уважний мені.
«Я маю на увазі, щоб скасувати мене? Що таке точка?
"Я, що це?"
Метод діагностики

І поширений метод для всіх причин іржі є «підписом». Іноді тиша хороша, безпечна і красива. Якщо вам не потрібно нічого від зловживача, ви психологічно не готові до участі в боротьбі з ним, або вашого зловживача, як ви думаєте, психологічно нездоровий, небезпечний для життя і здоров'я – використовуйте метод «Ігнорування».

Як реагувати на грубість: відповіді на наступну фразу Не дивно народна мудрість говорить: «Фоол кричить, і мудра людина мовчить», «Оф два дуги, той, хто розумний невірний». Агама завжди намагається виграти вашу увагу, вони повинні бути якось живими на енергії. Для них нехтувати є одним з найгірших покарання.

Важливо пам'ятати, що ігнорування необхідно правильно. Без боляче погляду і сумних зітків. Хімі не повинні брати вашу дискретію для ковтання, не відповідаючи, або гасіння. Не варто емоцій. Зловживання нічого до вас. Ви щаслива, успішна людина, яка не встигла помічати таку несутність.