Правила життя Леонід Броньований

Ви повинні харчуватися дуже мало. У дні виступів я дуже їсти. У людини вже багато прихованої енергії. Плісецька сказала правильно, коли запитала, як вона керує поглядом, грубо, але правильно: «Ви повинні їсти менше. й

Я не люблю людей, я не вірю їх. Я дуже радий похмурою особою, навіть якщо він каже мені щось грубе. Люди, які посміхають весь час, хочуть запитати: якщо ви сердитися, що ви будете? Я боїться.

Є те, що важко пояснити. Є тисячі людей, які сидять в залі, і серед них обов'язково певна кількість людей негативно ставляться. Чому вони приходять? Не знаю. Але ви відчуваєте це ставлення дуже добре, навіть якщо мова йде про одну людину. Ви не можете ставити вимикач – тоді ваша енергія буде зупинитися в залі. Шоу – це маленька боротьба.

Коли я бачу, що людина, яку я повинен зареєструвати контракт з двома сто тисячами, я не знаю, як буде виконано контракт. Як вести переговори з ним, якщо у вас є, скажеш, тисячі? Для того щоб обговорити переговори, потрібно відповідати один одному.

Слово «друга» занадто велике слово. Подруга є хто ви повинні дати себе.

З тисяч перформансів, можливо, два або три приходять ближче до того, що. А ти щасливий. І решта не приносить радості. Я не знаю чому. У історії театру ніхто не пояснив причину збою другого виступу. І 99 відсотків часу, це. Не соціолог, ніхто. В аудиторії? Партнер? Погода Аудиторія збирає, ви слухаєте, як вони роблять шум – ви просто знаєте від цього шуму, який сьогодні буде поганою виставою, напевно.

Тільки в житті виникають сильні почуття. Ніщо, не радість письменників, не мистецтво митців, може порівняти сили з почуттям влади.

Коли Брежнев, вже хворий, був показаний «Сімнадцяти Моментів», він, сльозивши, почав негайно викликати Градову (радіооператор Kat в кіно. – Вимагати. Він сказав: "Привіт, це Brezhnev." Вона думає, "Що таке ідіотичний жарт." І вішати. "Привіт, це Брежнев." Де Слава? Що ще таке Слава? Брежнев: «Велл, Тихонов». Подумав своє життя, як кіно. Він запитує, «Чи є якісь запити?» Немає, він каже, що я не потрібно нічого. Градова плутана.

Я рідко бачив людей, які п'ють важко - і раптом він навіть свого роду, ніж він був. Два або три людини в житті.

Коли в конструкторському інституті, де працювала моя дружина, потрібно було вирішити питання совості - її назва була викликана. Що це таке.

В тіні, на сцені, і тому в житті. Це справа великої делікатності та великої культури. Прийміть перерву. Це гарне почуття: ви трохи на бічних лініях, ви переглядаєте все, ви будете говорити про чудове коротке вирок - як, скажете, дорна в Seagull -- і ви назад на бокових лініях.

У мене є важкий темп. Я не знаю себе. І я ще вірю, що професія, одна з основних складових якої є бажання любити, є незрівняною професією. Актор - жіноча професія.

Хороший костюм і взуття - це право зробити. Це буде мобілізувати вас.

Він добре рахує на dominoes, і він поганий, як я можу тільки надіяти в разі. Пушкін Театр не взяв мене на екскурсію. Я кажу, «Я граю акордеон, візьміть його, бо у мене є маленька дочка і кріпиться тітка. Я поїду до сіл з концертами та співом. Не вдалося. Зіграно на Тверському бульварі в домініках. Але ви перемагаєте хоча б рубль – ви не можете залишити, необхідно продовжити. Перший раз я був майже збитий. Що означає, що ви залишаєте? Але я сказав, що я мав купити деякі продукти харчування. Вони отримали.

Митець не потребує свободи. Робота мистецтва народжується, коли виникає стійкість, коли необхідно перезапустити щось. Якщо є свобода, немає матеріалу. Не можна дихати.

Коли ви не маєте опіків, ви повинні коконувати і бути грубими. Люди хочуть взяти картину з вами або сказати, "Чи можу я їхати з вами?" Я сказав: "Соррі, хочу піти з дружиною." Чи можу я поговорити з вами? Я сказав: "Я не відчуваю себе як розмова." Відправлення людей. Є актори і письменники, які люблять його. І мені не подобається. Я вступив до актора тільки тому, що вони не брали ніде іншого: Я приходжу з репресованої сім'ї. Я маю на увазі, можливо, вони не люблять це для тих, хто не обирає те, що вони зробили, які вони обрали.

Тільки один гравець зараз або два на полі працює не тільки з ногами, але і з головою. Це був Сагітаріус. Це Титов зараз.

Для ролі Муллера я зробив уніформу два рази менше, ніж мені потрібно. Я затягував голову весь час. Ліознова просить, «Що ти?» Я не хочу, щоб бути ошпарним, і я кажу, "Чому мій нервовий звичок". Ліознова: «Щоб не пофарбувати в самих нервових місцях?» Захаров пізніше розповів акторам: «Що можна передати нервовий стан людини без слів. й

Професія театрального актора - нічого не залишає. Як дізнатися, що Шепкін зробив там в «Аудієнторі» – чому Гоголь прославив його? Чому Микола Я люблю Каратигін так багато і не любить Мохалов? Я ніколи не знаю.

Джерело