Як лідирують лідери СРСР (43 фото)

Всі глави російської держави пішли полювання, від царів до загальних секретарів і президентів. Весь час полювання, який був підготовлений для іноземного гостя, був сприйнятий не так простого проведення часу або розваг, але як інший політичний рух. Я пропоную вам подивитися на рідкісні фотографії Кремля.

Картина О. Моравова «Леніна на полювання» Московський військовий район побудував дерев'яний особняк в безпосередній близькості від одного з місцевих сіл – мисливська станція – собача розсада, підставка.

, Україна

Після війни, як один з штор, за даними мемуарів, використовується ... пошкоджений німецький бронетранспортер. А сама ферма, як німці вибивали, спочатку займався коровами і картоплею. Перехрестя історії полювання цих місць, які почали шанувати незабаром після війни, майже кладуть в 1951, Сталін. Сам лідер ніколи не був справжнім мисливцем і не схожий на вогонь. Полювання дикого звіру вважається відходами часу. Але це не означає, що його лояльні пов'язані один раз вкриті їх двома барельами.

1934 р. Один з небагатьох фотографій лідера з гарматою. Сталін прагне до своєї зброї в залі. З'явився жарт: багато делегатів скоро знімалися. Наступну голову СРСР і авід мисливця Микита Хрущов згадував це: «Сталінський лікував полювання в будь-який спосіб: іноді він спробував піти, а іноді різко говорив проти неї». Так, він не ходив з полювання, але він був більше часу, ніж хтось інший. На столі, з вином, з нескінченними обідами та вечерею. Іноді він говорив нестримно навіть про Леніна у зв'язку з полюванням.

Сталін (другий з правого) на тісто. 30-річні мисливські пристрасті в передмісті Завідов висихали, але спеціальні мисливські сатурієнти були організовані з Москви: в Карпатах ліси (Трускавець), на гірських приходах Елбруса (Мінеральні води), в Полісся (Беловська Пуща). Організатори мисливського веселощів були Ягода, Єжев, Берія. У Мінеральній Води Микола Єжов сподобалося відпочивати. Територія таємного об'єкта була захищена прикордонними охоронцями. На кутах центральної бази були кулемети. Стріляти ведмедики, гірські кози та інші ігри. Єжев може лягти в гамак на години і стріляти пістолет в вазах фруктів.

Легендарна кавалерія Червоної армії С.М. Буденій демонструє свою трофію У точності лідер поступився своїм асоціаціям - Ворошилов, Будні, Лакоб, але після кожного успішного пострілу, хорус заявив, що він був Comrade Сталін, який потрапив. Зварений син лідера Якова, який залишився в країні, адаптований для задоволення мисливського збудження в дуже незвичайному вигляді: хлопчика, використовуючи його повну неспроможність, був веселим, зйомки гармати на колгоспних коровах. Таких «покарань» викликали селяни до мурмуру, вони скаржались навіть до Лакобе, але він намагався переконатися, що інформація про прийоми сина не досягла Йозефа Віссаріоновича.

Ворошилов (праворуч) на полювання. Картина з 1930-х років. "Чи не завадить пістолет, це наш." У особистому архіві Климента Ворошилова зберегла велику кількість приміток на мисливські теми, які обмінялися колегами безпосередньо на засіданнях Політбуро Центрального комітету КПСУ (б) при наявності Сталіна.

20 вересня 1928 року голова Президії Всеросійської Центральної Ради профспілок Михайло Томський написав до Маршала Ворошилова: «Чи ви отримуєте бездимний порошок для полювання?» «Я не знаю, але я можу сказати вам, що гармата дуже непристойна». Я запитую своїх хлопців, якщо мені потрібно. А під час зустрічі Політбуро Ворошилов пише Томський наступну замітку: «Якщо не послухайте, то наш». Хороші витрати 20 p.pound і чужорідні витрати 15 р. кілограм. й

Ворошилов після мисливського списку відвідати Завідов в післявоєнний період особисто затверджений Міністром війни. Члени Всеармійського військового мисливського товариства сплачували 10 рублів за один день сафарі, що було вартістю двох кілограмів картоплі. На жаль, не є членами товариства, за списком міністрів, виборних осіб часто приходили сюди: начальник Генерального штабу Сергій Штеменко, начальник задньої частини Збройних Сил Андрія Хрулева, начальник Головного управління управління військової частини Філіпа Голкова. Є близько 70 постійних VIP клієнтів. Згідно з оцінками Міністерства державного контролю у 1951 році збройна боротьба проти шкідників, облаштування та обслуговування мисливців, субсидій на три роки склала понад 7 млн рублів. Виявилося, що армія втратила близько 100 танків.

Сталін після походу в Донські степи. 1933 р. Частина землі була «покупчена» генералами без дозволу місцевих органів влади на дочірні підприємства. Майже половина рослинних і тваринних продуктів, вирощених знаряддями, були продані знаряддями. Побачивши вартість роботи «військово-наукових» в лісах Твера, генералісімо став лютним. 1 серпня 1951 р. особисто замовив випуск «стратегічного» рекреаційного центру з свічок переможців. Земельна ділянка у вигляді недобросовісності передана у власність колективних фермерів. До книжкової цінності заводу «Козацька тканина» відійшло сервісні будинки та збори.

Сталін з мисливською гвинтівкою. 1930. Питання про те, як боротися з домашніми тваринами вішають в повітрі. Але Сталін не був до деталей. Під гарячою рукою отримав і весь "Московський морський" - стоячи біля мисливського господарства МВС. В цілому, близько сотні таких сафарісів стали жертвами кампанії для ліквідації запасів з їх полюванням, за два роки до смерті лідера. Але гра з мисливських господарств Всесоюзного військового мисливського товариства на столі Сталіна регулярно подається: рюкзаки, порожни, водні курчати і тріщини. Завідовська ліси після вильоту льодяників стали прикарбниками, які практично вибивають тут тільки великий звір.

р.

Особливий статус території повернувся практично відразу після смерті Сталіна, у 1953 році. Крім того, Хрущов, який почав відвідувати Завідово перед війною, перетворив Завідову полювання не тільки в регулярне проведення часу для членів Політбуро і генералів, але і спосіб затримання високопосадовних іноземних гостей. На хвилі впливу культи особистості Йозефа Віссаріоновича згадувала не тільки репресія борменів Завідова в 30-х роках, а й спробу національної форми розваг. Поціновувачі чоловічого дозвілля, можливо, вперше і в останній раз з задоволенням відчували відьми Хрущовської реформи.

Завдяки догляду за Микитою Сергієм Завидовим знайшов другий вітр. На найвищому рівні було прийнято історичне рішення для створення декількох демонстраційних мисливських господарств. Стандарт повинен бути «захищеним». Цілий. Більше того, колишня в резерві почала накопичувати тварин. Вони будували пікнічні будинки. На фоні мисливських трофеїв було звернуто сам Хрущов: він сідає з членами Президії Центрального комітету, отримав іноземні делегації в свіжому повітрі, По дорозі вирішувалися політичні питання. Включаючи висококваліфіковані іноземці – брати Fidel і Raul Castro, Josip Broz Tito.

Микита Сергеевич був реальним мисливцем - "чарівний", так як він був названий далекоміром. Крім того, він був великим пострілом. На дачній ділянці в Огареві був ще один знімальний діапазон, в якому він разом з охоронцями, навчався в зйомки на пластинах. Саме тому він любив качка полювання, де він може отримати руки на ньому. Природно, перший секретар завжди пройшов перше місце. У своїх спогадах Хрущов згадував про повоєнні поїздки з Булганіном та Маленковом до Завідово, де Ворошилов вже за цей час згадав: Я запитую не розуміти мене як типовий мисливець, але я насправді вдалося вбити ще качка, ніж Ворошилов. Чому? Так, бо всюди ми відірвали: «Ворошілові пагони». Ворошилов, скажуть, знімають з гвинтівкою і мисливською зброєю краще всього. І по суті, він був гарним шутером, але тільки ця компанія в пресі була дуже симпатичною.

Але що є певним, щоб бути попереду Хрущов на полювання як в точності пострілів, так і в кількості трофій було протипоказано. Наприклад, Микола Подгорний (в Хрущовському часі – секретар ЦК КПРС. – А.Г.), після уточнення того, як багато дуків знялися Нікіта, значно знизили його результати і терміново попередили нас про тишу. Нерідко виробництво супутників Хрущов перевищило його результати, але вони не поспішають оголосити це. Якщо майстер зауважив, що вони знімали багато ранку, то, наприклад, Подгорний, скромно знижуючи очі, витертий: Мазаль, Микита Сергеевич ... Я такий мисливець. Єдиною особою в Хрущовській компанії, яка подарувала вийти на погляд перед «майстром» був Дмитро Степанович Полянський (голова Ради Міністрів УРСР). - Ед. Але був серед частих гостей Завідова та іншого захопленого мисливця – члена Президії Центрального комітету КПСУ Олексій Кириченко.

Хрущов та інші члени Президії Центрального комітету КПСУ на полювання в Завідово Про одну з драматичних оповідань, в яких Кіріченко та Хрущов зустрілися, згадав сина Першого секретаря Сергія: «... Він пішов з лівою стороною батька. Батько спрямований і вогневий джака, провідна куля, завантажена в гладку гармату. Бояр сідає за мить ... але не впаде, але, притулок, продовжував бігати. А потім Кіріченко потрапив до нього. Бояр загинув. «Мане!» відповіла Кіріченко. "Ойди мене," відповів батько, "Я знімав перший і я обов'язково потрапив." «Чому він потрапив після мого пострілу. Ви напевно пропустили. "Як ви пропустили його?" батько був виведений. - Замовимо огляд. «Як ви пропустили?» батько був непристойним. - Ед. Його батько пишався своєю точністю, а наступне слово «звільнення» доторкнулося його.

Маршал Гречко був обраний суддею. Батько jokingly протестував - син Кіріченко одружений з дочкою Гречка. Але маршалове суддею неупереджено. Гречко з конспіраторним зовнішнім виглядом витягував з кишені шматок свинцю і урочисто проголошено: «Чому належить Олекси!», тобто Кіріченко. "Що я кажу?" Кіріченко посміхався і додав: "Я сказав вам, що ви пропустили." Моє батько п'яло і зірвав на тарілці. Гречко провів пауза: "Не загинув дикий бояр інший якан ..." Загибель надійшло з розстрілу Микити Сергеевича, і він, згідно з на замовлення, присуджується ялиновим тамбуром. А батько знімається з боку, і Кириченко - практично в лобі, його я можу пропустити між лопатками і, не пошкодивши серце, застрягти в тілі. У вухо застрягнув бояр і війшов в очі. На столі до зварного голови батька відділення не можна кріпитися, Гречка поставила його на боці його пластини. А тепер батько вже посміхався, і Кіріченко був відхилений. «Подаруйте вам все до девілу, ви скопіювались!» він подрібнився, стрибнув з столу і кинувся до дверей. Зупинити продаж!, Хрущов зріз. Дякуємо, хлопці, щоб зробити хорошу роботу. Приїжджайте і насолоджуйтеся напоями. А з вами, комрад Кириленко, я не буду йти на розвідувальні роботи! Хрущов отримав в машині і, не кажучи вже про те,

6703045, Україна

До речі, скоро Кіріченко втратив свій партійний пост. Про це заявив, що його відставку не вражається від мисливського інциденту. Уповноважений навпроти представницьких патернів був заступником Голови Ради Міністрів СРСР Анастас Микоян. У Завидово він прийшов рідко, при відвідуванні ферми іноземними гостями. У цьому випадку в Завідові було коралове мисливське полювання, яке було частіше проведене: мисливці стають в лінії після 15-20 метрів для чисел - уздовж лісового кварталу близько кілометра на кілометр, а гунтсман з кришками приводиться на них бобами. Володимир Черкасов, син Ілля Іванович Черкасов, голова економіки тих років, згадує цю історію: Після того, як батько, після закінчення ручки, знімаючи пагони з чисел, не знайшов Мікоян на своїй кімнаті. Сліди в снігу привели в ліс перпендикулярно до лінії зйомки. Волосся на голові батька троянди на кінець капелюхом. Виявилося, що охоронець члена Політбуро вважається, що якщо ви йдете вперед, ви будете мати кращий вигляд. Мисливець таким чином знайшов себе в оболонці сектора сусідніх номерів. Згадуючи, згадуючи охорону, пояснив йому в усіх можливих умовах, що компліантний фольг більш небезпечний, ніж ворог.

Голова Фінляндії Урго Калева Кекконень на поході в передмісті. До речі, в 1965 році ще один смішний епізод асоціюється з прикладом «безпечного обслуговування» на тісто. У грудні 1965 р. Хрущов приніс фінський президент Урго Кеконен на Завідово. Фінн знав багато про полювання. Старший мисливський експерт Хохлов згадував: «Дані гості здивували радянське керівництво і особливо гончарів Завідова тим, що президент, посол і особи, які супроводжують їх, коли вони кладуть на цифри, носили яскраві (червоні, жовті і помаранчеві) спортивні ковпачки і попросили нас, де була вежа гвинтівки, на якій стоїть підставка. Вам потрібні вежі, щоб отримати кулі вниз. Ці вимоги до Фінляндії. Хрущов відповів: «Студія, головні мисливці, окай?» Неважко сказати, ферма незабаром з'явилась вежа? Але барвисті капці до членів Політбуро не пропонують ... Гурріла в лісах! У грудні 1962 р. були членами делегації Югославії під керівництвом Маршала Йосипа Броз Тіто. Згідно з спогадами ветеранів - працівниками домогосподарства тих років, вся команда буквально піднялася на стійках.

Йосип Брод Тіто і Микита Хрущов. Повернувшись у 1956 році, радянський лідер відвідав Югославський аналог і був захоплений масштабом організації елітного полювання. Палац полювання, красиві хребти, величезна кількість тварин і птахів, треновані раби - це ми не мали уваги. Це буде! З його властивим визначенням Хрущов дав команду вирішити важливу державну проблему в короткий час. «Ті» дикої тварини на конкретне місце неможливе, маніпулятори повинні працювати багато в організації ручки, демонструючи спостереження, і протягом багатьох років отримувати досвід вивчення звички тварин.

, Україна

Хрущов і Тіто (позаду) перевіряють мисливський трофей. Нагадаємо, що полювання, Анатолій Хохлов сказав, що Хрущов після першого дня оцінив гостей: «Ви пагони, товари Югослава, добре». «Чи не витрачали стільки часу в гірлі?» - сказав Тіто. Але з тіто тримали від себе Тіто, і старенька ока маршала не була такою ж. Хрущов попросив Черкасов, «Вело, лейтенант полковник, як?» Чи можна робити це? Чоловік, стискаючи, відповідав, «Намагайтеся, Микита Сергеевич!» До одного з останніх ручок вже Brezhnev (на той час голова Президії Верховної Ради) з загрозою - сказав: «Велл, лейтенант полковник, хтось не може нести голову, шкода, епаулет, якщо ця ручка є порожнім». Що сталося. Тіто не міг потрапити нікому, а Черкасов був скорочений.

Леонід Ілліч Брежнев на полювання. 1955. Фідель Кастро – один з небагатьох іноземних лідерів, які відвідали Завідово двічі – у травні 1963 р. та січні 1964 р. Зимова гончарка Кубана не здавалося б, добре запам'ятовується місцевими гейперами. Ну, крім того, що він легко пішов, щоб відвідати їх, міг пропустити скло або два в своїй компанії і навіть скейтовані члени радянської влади. Але це запам'ятовується непристойно. Але весняне мисливське полювання гунцману розказав з задоволенням.

Fidel Castro В Завідово. У "Заводово" в спеціальному качку, його ще називають гаремом, містять кілька десятків качок-дуків, які використовували в якості садівників для замазування трав. «Я помістив одну з дуків два тижні до приїзду гостей в темний овець», - сказав старший мисливець Анатолій Хохлов. У разі, якщо всі інші заводи раптово заповнять, це буде кричати з радістю, що вона нарешті побачила біле світло. Фідель Кастро і Микита Хрущов прибули на Завідово 3 травня. І, їсти трохи, відразу ж пішли на ставок. Щербаков В. (сеніор гейпер) раптом сказав: «Я зроблю свій качок просто у випадку, раптом наші не будуть працювати сьогодні, і ви приймаєте всі три кошики (6 качок), деякі будуть працювати». Необхідно, щоб Майстер (Н. С. Хрущов) виявився полювання. Що, ви знаєте, це точка.

Фідель Кастро їде своїх товаришів на російській сланці. Цілий. У 1964 році Fidel Castro виглядав з інтересом, копчений інший сигар і, вказавши, що качки літають і плаваючи на дзеркальній поверхні квадрата, натискаючи на його мову, кажучи: «Карашо!» Змішуючи Кастро "не перо!", ми пішли на човні, стикалися з берегом 150 - 200 метрів від хата, де Фідель був. Я помітив, що під час посадки висадки селезінка з характерною обмороженням перекидається над нами, але посадка була безшумна. У кошику також були німі.

Про півгодини пізніше ми почували проект кварка і один постріл в районі, де Хрущов був мисливський. «Робочий» качка, яка побачила біле світло після довгої імміграції в брусі. Я був сміятися, як ми жартували пізніше. Ми мовчали на кращих кілочках. Ми повернулися до піцеру, де Хрущов вже чекав нас. На піцері відбулася пам’ятна розмова з Микитою Сергіємевичом - чому б не було нудно? Я спробував переконувати майстер, що я не можу замовити їх, і що тиша скафелів на тісто. «Я працюю!» Після «просвітницької» бесіди Хрущов і Кастро пішли на центральну мисливську станцію, а Іван Колодяжний (голова мисливського господарства) жартував: «Ви хочете піти в Колямське мисливське господарство?» ?

Микита Хрущов і Fidel Castro після успішного полювання У тій же композиції 4 травня вони вийшли на вечірній годинник, беручи три педальські труси, в тому числі той, що відрізнявся від полювання з хрущовцем. Цього разу вона допомагала Fidel. Ми висадили її, і вона відразу ж "землена" повна потужність. Почули, що на воді лунало не скорочене катер, а другий і шум. Коли я виглядав вгору, я бачив Castro приходять. З одного боку він провів два ручних ялинок. На поході Микола Сергійович привітав гостей на успішну подію і, перейшовши до мене, сказав з радістю посміхатися: "І ви сказали, що ви не змогли зробити кілочка для роботи!"

13 січня 1964 р. Кастро зробив другий офіційний візит до Радянського Союзу. А потім я повернувся до Завідово, вже на мисливській дорозі. У день до приїзду гостей температура падає на мінус 20 ° С. Найпопулярніші гейпери ферми подрібнили руки і відверто повідомляли, що «і не знають, куди навіть зійшов мозаїка, так як тварини не дають сліду». Микита Хрущов вирішив, що полювання з кубинськими друзями відбуватиметься в будь-яку погоду. Уранці налилися напівфабрикати для кубинських товариств, гунтсмени пішли на місце, збудували гостей. Тим не менш, вони забули попередити кубики, які тварини можуть бути зняті не тільки в голові. Тоді кожен був дуже дивним, коли перевірили трофи: не тільки лука і бояр, але і лисики, які потрапили в ручку, були зняті в голові. Як і Югославські товари, Кубани також гуеррілад і постріл точно.

990 р.

З мемуари Пьотр Шелест, Перший секретар Центрального комітету Комуністичної партії України: «В середині січня 1964 року, Микита Хрущов разом з Fidel Castro прийшов до Залеся (полювання ферми біля Києва). – Автор) для полювання ... Тітка досягла успіху, як вони кажуть, в славі. Хрущов загинув два великі борси, дві кози, чотири птахи з одним каменем. Кастро загинув оленя, два кози, бояр. Крім того, зроблена пара «доз», видобуток також значна. Тим не менш, для Jaegers важко було простіше. У цій частині лісу не були товсті дерева, за яким можна було, як звичайно, приховати від променевої кулі. В цей час хабари, коли почалася зйомки, довелося впадати в сніг. Він був «Заводово» та іншими мисливськими майданчиками, які хрущовці люблять так багато, залізо, що стало місцем, де сюжети зустрілися з ним.

Кілька днів до початку жовтня (1964 р.) плену центрального комітету КПСУ, де Микола Сергійович переповнився з усіх постів, членом Президії Центрального комітету, Голови Ради міністрів РФСР Геннадій Воронов отримав особисто від Леоніда Брежнева запрошення перейти до «Заводо» до полювання. Пізніше Воронов писав: «Після полювання, бенкет був проти на замовлення бриф.» Коли вони збиралися додому, Андропов запросив мене піти в Москву в тій же машині з Брежнем. Як тільки вони поїхали на шосе, Андропов підняв скло, яке відокремило заднє сидіння в салоні від водія і охоронця, і поінформував мене про затримку перекидання хрущовки.

Брежнев кладемо тільки лінії в розмову. Поставляючи келихи на носі, весь спосіб він іржав з аркушами зі списком членів Центрального комітету: він кладе плюси проти деяких назв, негативних проти інших, підраховуючи, перехрещені значки, обмінні мінуси для плюсів і метеликів: «Це буде баланс, буде виграшно». Андропов додано: «Якщо хрущовські ралі, ми покажемо йому документи арештів у 1935-1937 рр., які мають свої підписи». У днях Брежнева, нездатність полювання вважалися поганим тоном. Секретар Генерального секретаря в цій пристрасті від ранньої осені до весни, переважно в Завідово.

Після успішного полювання В. Мусаєляна, Володимир Медведєв, заступник голови особистого охорони Брежнева, зазначив у своїх спогадах: «Леонід Ілліч розстріляли блискучо і знала багато зброї». Пригоди і асоціюється, як наші, так і іноземні, знаючи його слабкість, давали йому найрозкішніші гвинтівки на день народження і на будь-який інший підходящий день. На сусідній дачі, в Зарихі, в спеціальному номері, він зберіг близько дев'яти бочок в трьох великих сейфах! У той час, коли гроші варилися на п'ятдесят тисяч, не менше. Улюблені гармати були три-чотири плавників, всі імпортні, для мисливських качок, гуси, інших пір'яних і дрібних тварин - хри, лисиця і т.д.; і те ж, три-чотири рушійні гармати, імпортні і тулі, для серйозних живих речей - боря, моза, оленя.

Леонід Ілліч часто подорожував до Завідова і назад, сидячи на колесах Каділлака, наказав йому президент Ніксон, потім на колесах Rolls-Royce ( подарунок від Armand Hammer). Одна така поїздка практично закінчилася Розповідавши свою подразню до Брежнева та секретаря Державного Цісюсера, який згадав жаху, один з таких непланованих ралі вздовж обмотких доріг Конаковецького району. Два види полювання були практиковані під Brezhnev в Завідов: кораловий і з вежами. Перший досвід та відмінна фізична підготовка. Леонід Ілліч, згідно з оповідями мисливців, які люблять полювати з вежі. Він спокійно лікується на «сет-ап» при годуванні здоби і тих же борсів, наприклад, стає напівдомінантною худоби. У Брежневі поїздки до Завідово завжди відбувалися за схемою виконання робіт: горілка, ванна та стрільба.

Бояр був мисливцем в заготівлі на кілька десятків га, щоб можна було прогулятися по окешку кілограмів на 350. Для перших осіб країни були підготовлені індивідуальні тварини, але лідери похилого віку мали сидіти в амбаш і за годину, чекаючи виходу звіри. Насправді це гаммаб, але нудна робота. Бояр є обережним звіром. Бачення є бідним, але запахом і слухом відмінно. Так без парфумів, кологне, тютюну. Але буріння Brezhnev і деякі його пов'язані з курінням не працювали навіть на тісто, через які муфти повинні звикнути до запаху тютюну.

Леонід Brezhnev сподобалося курити на полювання, щоб не покусити комарів. «Заводово», 1972 Охотолог Олександр Кормільцев згадував: «Навіть на вежі». Я відкрив вікно, пагони Brezhnev. Я можу бачити, що я добре отримав, бояр вже кинув біля. Але кицька! Вони швидко знайшли кров з двох сторін причепа і рани. Я не можу сказати вам, як я відчував, але раптом я перевернувся - бояр вже летився на нас. У стрибку я лікував Леоніда Ілліча в спині і він впав на одну сторону стежки і стрибав на інший. Боар пролетіти вздовж стежки вперед, залишаючи кров на моєму завантаженні. Після того, як він перетворився, припинив і зірвав у нас. Леонід Ілліч стрибнув і вказував штепсель на мене. Я продемонстрував: поверніть, подивіться! Він виглядав навколо - бояр в цей раз укладав вуха і кладемо, чітко збиравшись знову. Леонід Ілліч, спрямований і з гострим пострілом, завершеним зрамою. Брежнев прийшов до своїх почуттів. Він прийшов до мене, захопив мене, поцікавив мене. Він зняв свій годинник і дав мені.

р.

Ось деякі фрагменти з "полювання" зошитів Леоніда Брежнева, присвячених залишатися в "Заводово": "травень 15 (1976), субота ..." Не зателефонуйте нікому. На 11 годину вдень я отримав за колесо і пішов до Завідово. Хороша прогулянка на човні. Він загинув 3 удари - він не прийшов на гарем. Я не можу стояти його, я пішов до лісу. "25 вересня (1976). Субота... Увечері він пішов - на "Президент" (американський автомобіль). - А.Г.) в Завідово ... 11 шт. к. Про алларди. 1 моза. 1 мараль. «З 7 січня (1977). 4 o'clock відбулася зустріч Політбуро - обговорювалася. Після PB зліва на Завідово. . ?

р.

Коли Генеральний секретар прийшов до «Заводово», він буквально перетворився. Нижче наведено спогади заступника начальника міжнародного відділу ЦКСУ О. Черняєва. Після того, як Леонід Ілліч з'явився стрічкою з військовим ременем, з американським хольстером. Він звернув пістолет і вказав його в шлунок Георгія Арбатова. (У 1967-1995 рр. - Директор Інституту США та Канади Академії наук СРСР) - Повернувся. «Не хвилюватися, академіка, я даю!» Брежнев пояснив нам, що він взяв цей унікальний німий пістолет від Gebeshnikovs, який має величезну вантажопідйомну потужність, не менше, ніж кол, представлений йому в Сполучених Штатах.

Він сказав мені, як він був за допомогою цього пістолета, щоб закінчити поранений бояр, стібивши його через, і він все ще вдарив ноги і, коли вони пішли, стрибали і побігли ще 50 метрів: «Діє міцності!» Чудово веселий звір! М'ясо тварин прийнято VIP мисливцями. Однак не відразу: перед відправкою на держака, він перевіряв ветеринарний сервіс. А гроші в заказнику і мисливському господарстві було відправлено з 9-го директоратету КГБ - 2 рублів 10 копеків на кілограм. Що таке яловичина на ринку.

На відпочинку в Завідово Леонід Ілліч любив кататися на снігоходах Фото В. Мусаєльян Завідовський запас під Брежневим не був офіційно визнаний резиденцією голови держави, але все ж трансформується за визнання, поступово набуваючи модний глянець. При цьому спеціальна безпека «спеціальні сили» не пам’ятає місцевих жителів. На початку 70-х років був побудований басейн і комфортне розширення для готелю. Збудовано три нові артезіанські свердловини, очисні рослини, пральня та холодильна камера для трофей. За спецзамовленням головного мисливця країни було побудовано навіть ковбасно-курортний цех, де дер, мозаїка і борс.

З цієї міні-м'ясної фабрики голова Радянського Союзу надіслав «дефіцит» своїм колегам в Політбуро через кур'єрів. «Брезньова раціон» вважається найвищим проявом відставки до посадової особи. Їжа у вигляді котлетів з бояра впала в Завідовська їдальня для хлопців з гнізда (безпека) відділення КГБ. Генрі Цісінгер і «політичний сафарі» Брежнев, як і інші лідери, як і раніше принести своїх високих відвертих гостей до «Заводово». Важливо прикріпити до цього Генерального секретаря, можна судити замітку (див. фото), яку він відправив до помічника в березні 1974 року, коли СРСР прийшов до Секретаря США Генрі Цісінгер.

733882.

Замітка Brezhnev, в якій він пропонує викликати Kissinger для полювання. Ось як колишній радянський посол Сполучених Штатів Олександр Добринін згадує це: «Визначте складність переговорів, Брежнєв наприкінці зустрічі запропонував Поцілунок прогріти і піти полювання на бояр. й

Я бачив, що Секретар держави не був дуже захоплений: хто знає, що може статися в тіні. Він почав сказати, що він не був мисливцем і не знаю, як впоратися з пожежної сигналізації. Brezhnev cheerfully сказав, що "ми покаже вам, як це зробити". Потім поцілунки помітили, що він не мав правого одягу, щоб повісити на такий морозний день. Brezhnev відразу ж замовляється принести шапку, бавовняну куртку, черевики, взяті “трені” з охоронця. У цьому наряді президентська ідеологія виглядала досить комічно, але вона була теплою. Після цього Брежнєв «дока Генрі з ним», і вони пішли з полюванням з huntsman.

Леонід Brezhnev і США Секретар Держави Генрі Поцілунок після того, як Брежнєв заявив після того, як він подав гармату Цісінгера на місці, він провів його так інептично, що "він міг стріляти своїх супутників замість борів." Тому вони вирішили доручити йому роль «зовнішня спостерігача полювання на російські бояри». Поцілунки активно жартують про всю пригоду ввечері, кажучи, що один з борів загинув серцебиття після перегляду такого нещастяного мисливця.

У кінці 70-х рр. хворий загальний секретар припинив утримування гармати. Але щоб дати полювання, щоб визнати себе, що старий вік остаточно виграв. «Під час зйомки ослаблені руки не притискали гармату з оптичним прицілом щільно до плеча», – сказав Медведєв. Після того, як постріли, вона дала зворотний зв'язок, і його обличчя зламався з прицілом. Повернулася до Москви – зламаний в крові, ніс, брови, чол. Лікарі спробували розмазувати рани якось. Він припинив перед дзеркалом, і якось в дитячому шляху скаржився на когось невідомо: “Діти, знову ...” Як поїхати на роботу з синьою окою!

Джерело: ussrlife.blogspot.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное