Що за смерть (5 фото)

Питання «Що таке, за порогом смерті?» турбує людей тривалий час. Його дослідження присвячено безлічі публікацій, описали враження сотні людей, які пережили клінічну смерть і повернулися звідти. Польський художник Алісі Зєтек також відвідав «тож». Вона розповіла про це в статті «Молберти», опублікованому в Нізнецькій купі. Представляємо вашій увазі скорочений переклад цієї статті.

Моя клінічна смерть сталася при вагітності. 8 січня 1989 р. Близько 22:00 Я почав кровотечі сильно. Не було больових відчуттів, тільки сильна слабкість і чилі. Я зрозумів, що я був загиблим.

У операційній кімнаті були підключені різні пристрої, а анестезіолог почав читати свої відгуки. Соон Я почав порізати і почув слова лікаря: Я втратив контакт з пацієнтом, не відчуваю її пульс, потрібно зберегти дитину. Починали голоси інших, їх обличчя відлякувалися, потім прийшла темрява.
... Я повернувся в операцію. Але тепер я відчуваю себе добре, легко. Лікарі похилого тіла, що лежить на столі. Я пішов до нього. Мене. Моя розщепила мене. Там, на столі, я кладаю як без життя, і в той же час я був тут, здоровий, повний міцності.
Я навіть поплавився в повітрі. Чудове загоєння? Але чому нікому не можна побачити?
Я прокинувся до вікна. Він був темним зовні, і раптом я піднявся, я відчув, що я мав привернути увагу лікарів. Я почав відштовхувати, що я вже відновив, і що не було нічого робити з мною - з цим. Але вони не бачили мене або почуйте мене. Я втомився від натягу і, випливаючи вище, перебуваючи в повітрі.
Повернулися до мене. Я був впевнений, що я був живим, тому що я мав вигляд, запах, дотик. Я не відчуваю вагу тіла. У зв'язку з незвичайним станом, я був переповнений міцним
страх. Я розумію, що ніхто не може бачити або чути мене, я стала різною. Але чому? Я живу! Так що сталося мені?
Чуження від смертного світу
Я спробував доторкнутися до різних об'єктів - почуття був однаковим. Я вирішив зв'язатися з людьми по вулиці. Прокинувся вікно, сходження на вуличні ліхтарі і очолювався до села. Я опинився на землі, прогулявся по вулиці. Я бачив хлопця і дівчину, що стоїть на двері. Вони тримають руки і говорили. Я пішов до них, дивився їх як в оці, прогулявся навколо. Немає реакції. - Чи не ви бачите мене? - Я з'явився голос. Замість відповідей хлопець привернув дівчину, поцікавила її, і вони розбили.
Я усвідомлю, що між мною і реальним світом, і я був переповнений нервовими треморами.
Попереду дзвонили голоси. Я пішов зустрітися з молодят. Я припинив кілька кроків від них. Тепер вони гонни в мене ... Пройшов через мене, якщо через порожній простір. Я дуже рубав.

3250Р. 3700Р.

Я вирішив повернутися до операційної кімнати. Я намагався зробити контакт з тілом, що ніхто інший не робив. Якщо я міг, я пішов в, відповідав йому. Але мій організм не відповів на мої спроби. Я знайшов себе в повній ізоляції.
Я міг бачити, почути і відчувати світ навколо мене, але люди цього світу не бачили, почути або відчувати мене!
Відвідування гарної країни
Під стелю з'явився блискучий білий промінь. Він прийшов до мене без засліплення або горіння. Я зрозумів, що промінь був покликаний самому, перспективним звільненням від ізоляції. Я пішов зустрітися з ним.
Я прогулявся по променю, якщо до вершини невидимої гори, відчуваючи абсолютно безпечно. Я бачив дивну країну, гармонію яскравого і одночасно майже прозорого кольорів, розслабляючи навколо. Неможливо описати слова. Я шукав у всіх очах, і все навколо мене заповнив мене з такою захопленням, що я соромлюся: «Діти, що краса!» Я повинен писати все це. Я був захоплений горінням бажання повернутися до своєї колишньої реальності і зображувати на фото все, що я бачив тут.
Коли я думав про це, я повернувся в операційну кімнату. Але цей час я подивився на нього з-за кордону, як кіноекран. І фільм здавалося чорним і білим. На відміну від різнокольорових пейзажів чудової країни був яскравим, і я вирішив піти туди знову. Почуття чарівності і захоплення не проходило. А потім питання прийшов до мого розуму, "Ам я живу чи ні?" Я теж боявся, що якщо я пішов занадто далеко в цей невідомий світ, не буде повернеться. У той же час я не хочу брати участь з таким дивом.
Однак бажання швидко захопити полотно і показати інших людей дивовижна країна виникла з поновленим вігором. На даний момент щось припинило мене (як якщо захоплення від задньої шиї) і проштовхується через прозорий розмитий бар'єр. Я ходив через неї, як желе.

Я не шукав в цьому рай, я був в ньому! Я дивився на кожну деталь в очах.
Тут дуже близько — ви зможете дістатися з рукою — вигнути в дугу, як на Землі, веселку. А кольори однакові: синій, жовтий, червоний. На Землі добре погодні припливи веселки. І тут?
Розмова з висотним духом
«Ви бачите накопичення базових енергій різних сил і різних дій. Кожен з них має власний колір. й
Слова звучала в моєму розумі, якби вони розповіли про когось поруч з мною.
Я переїхав. Тут було море червоних тюльпанів навколо. Я прокинувся по одному і подивився на нього. Ми з радістю спілкувалися між собою. І сказав він про себе. Тексти пісень, а це означає: Я припинив в інших квітках і вони всі говорили мені. Всі, як люди на Землі, мали свої бажання і проблеми. Я був трохи захоплений, що я був крок на живих істотах. Я дивився на ноги. Але виявилося, що я не завдала шкоди квіткам, так легко був мій крок. І я зрозумів, що все тут розташовано таким чином, що всі істоти природи однаково важливі, мають однакове значення. Як нагороду за моє розуміння, на мене з'явився чудовий білий робот, і він звучав у моєму розумі:
Ви можете вибрати шлях, який ви дотримуєтесь. й
Я знову захопився бажанням поділитися з людьми радісними почуттями, які пережили тут, я вирішив повернутися до них. Він був з великим жалем, що я піднявся над дивним краєм. На рейсі я повернувся назад, щоб насолодитися чудовим видом.

Синє простір навколо поступово затемненого, стає густо синім. Поруч з'явився ваговий зір, схожий на зовнішній вигляд до людини. Він був Святим Духом, він випромінив доброту, і в моїй голові його слова звучали:
«Не боятися, не завадить тебе. Ти можеш говорити мені. Якщо ви хочете, попросіть мені питання і я буду відповісти
вони. І якщо ви хочете повернутися в світ, розкажіть мені так.
І ми почали нашу розмову. Дух став моїм сповідувачем, пастором, вчителям і другом. Я зрозумів, що він був втіленням істинної доброти.
Я сказав йому все про себе, сказав йому найглибші секрети, як добре і погано. Коли я хотів приховати щось від нього, я відразу відчував, що він знав про це. Він не боїться виявити найсвіжіші моменти свого життя. Він не судить мене, але пояснив мене, вказував мої помилки, навчив мене, як стати критичним для себе.
Я сказав:
«Я не хочу бути в небі, тому що я не збираюсь до церкви за масу, хоча я католицька». І сказав Святий Дух,
Церква була побудована людьми. Якщо ви віруєте в Бога, то сидите на дорожній камінь, щоб молитися йому. й
Розмовляючи, ми пролетіли через величезні простори простору, яскраві крапки спалахнули в товстому сині, але вони не засмічені і сліпі очі. Я бачив нашу Землю зверху, він виглядав точно так само, як і в супутникових образах, він був настільки красивим, різнобарвним. І сказав: "Сай, Земля в небезпекі руйнування?" І сказав він,
«Життя на Землі, як і всі інші небесні органи, має свій період існування. Але як довго це буде залежати від людей. Поки люди знищують природу і знищують Землю, і це дає їм стійкість. Однак енергія Землі загасає під час цього протистояння. й
Повернення
Ми підходили до величезної хмари рожевого миста, і я хотів бути всередині нього. Але Дух припинив мене. "Не їхати там, це небезпечно!" Він попередив. Судденно, я відчув загрозу і
Я вирішив повернутися до свого тіла. Я закінчився в темному тунелі. Він був самотньою і Святим Духом не був.
... Я відкрив свої очі. Я побачила лікарів, ліжко. Я лежав на одному з них. Тексти пісень, а це означає: У мене є чотири чоловіків в білих робах. Я підняв голову і запитав:
"Чому я? А де це красива країна? ?
Лікарі дивилися один на одного, один посміхався і прокинув мене на голову. Я був сором'язливим моє питання, тому що вони, ймовірно, подумав, що я не був з головою.
Так я пішов через клінічну смерть і виходив з власного тіла. Я знаю, що ті, хто пішов через це, не психічно хворіють, але нормальні люди. Не стоять від відпочинку, вони повернулися «від неї», дізнаючись такі почуття і досвід, які не вписуються в загальноприйняті поняття і ідеї. І я також знаю, що під час подорожі я отримав більше знань, думки та розуміння, ніж у моєму житті.