1316
Неспроможність.
- Відкрийте холодильник, подивіться і закрийте. - Перегляньте час на свій мобільний і відразу ж забути його. - Подивитися в тунель метро, чекаючи поїзда, якби він стане швидше.
- коли мікрохвильові печі знову скаже: "Я знаю, я знаю!" - одягатися, щоб залишити квартиру, піти на комп'ютер, взяти трохи крок в черевики і капелюх, потім залишити. - Перейти до магазину, щоб купити цукор, і в кінцевому підсумку повернутися з пучок нещільності, але без цукру. - Читаємо за сторіччя написи на повітряній освіжувачі, щоб вбити час.
- натиснути кнопку виклику, щоб ліфт прибув швидше. - обмотайте нитку з чайного мішка навколо ручки муги, обв'язайте її на вузлик, а потім заплутайте її перед миттям мужки. - Покладіть ключі в кишеню так, щоб ви не забули, а потім подивитеся на довгий час. - курсор тексту, який ви читаєте. - натиснути на гудзики пульта дистанційного з телевізора, коли сидять батареї. - Поговоріть на GPS-навігатор, якщо дуже поганий настрій - іржав його або образити його.
- встановіть 5 годинників сигналізації вранці і дотримуйтесь 15 хвилин до виходу. - Зв'язатися з нами - Вимкніть комп'ютер, встигайте відключати спікерів перед тим, як програти музичні екрани - Вимкніть до бока з цілим тілом, коли ви йдете через повороти. - Обхід тріщин на асфальті.
Джерело: mirfactov.com/