1313
Ескізи Філіпа Ігумнова
Ми продовжуємо зустрітися з маленькими творчими роботами. На черги - 22-річний Філіп Ігумнов під прізвичкою Б•Ком, творчі ескізи яких сповнені явних банок, але не позбавлені семантичного навантаження. Головне, щоб розглянути і зрозуміти їх, а потім, як це буде йти...
Його твори Філіп називає трохи марасоматики, але при цьому досить цікавим.
Що хороший день...
Звісно, всі будівельники є капітанами, оскільки вони здійснюють кораблі на своїх головах.
р.
Я не схожа на всю дамську річ.
Він не знає нічого. Що б він не робив, він все інепто. Ніщо добре було зроблено. Це не так.
У той же час він знав. Я прийшов. Не рано чи пізно, але на час. Багато людей любили його для цього. Ви можете записатися в певний час, і він загинув. Весь час.
р.
92511878
Вони всі мертві. Кінець.
Хто ми були в початковій школі. І хто ми зараз. Небагато часу пройшло, але такий контраст.
8627572
р.
Це те, що значить виростити руки з одного місця.
Заморожувати ніс.
8643097
9 Життя.
р.
Р
Його твори Філіп називає трохи марасоматики, але при цьому досить цікавим.
Що хороший день...
Звісно, всі будівельники є капітанами, оскільки вони здійснюють кораблі на своїх головах.
р.
Я не схожа на всю дамську річ.
Він не знає нічого. Що б він не робив, він все інепто. Ніщо добре було зроблено. Це не так.
У той же час він знав. Я прийшов. Не рано чи пізно, але на час. Багато людей любили його для цього. Ви можете записатися в певний час, і він загинув. Весь час.
р.
92511878
Вони всі мертві. Кінець.
Хто ми були в початковій школі. І хто ми зараз. Небагато часу пройшло, але такий контраст.
8627572
р.
Це те, що значить виростити руки з одного місця.
Заморожувати ніс.
8643097
9 Життя.
р.
Р