Художник, який перетворює ескізи 2-річної дочки в красиві картини. Гарний креативний тандем

Зараз мій малюк 2 роки. Вона вже дуже зацікавлена в мистецтві, особливо коли бачить мої малюнки. Я з нетерпінням чекаю старшого і ми можемо співпрацювати з нею і створювати спільні проекти. Але зараз я вирішив не витрачати час і подивитися, що я можу зробити з деякими її дитячих ескізів.

Ми почали співпрацю: моя 2-річна дочка використовує чорнила, щоб створити ескіз, який я в кінцевому підсумку перетворився в акварельний живопис. Вона робить ескізи самостійно, без будь-яких інструкцій. Я просто використовую свою роботу, як натхнення для моєї роботи.

Я намагаюся працювати швидко і не взяти його серйозно, щоб гра моєї уяви відображалася в живописі. Я малюю перше, що приходить до розуму. Таким чином, я заохочую внесок Єви без перетворення нашої співпраці у дорослий малюнок. Як сказав Пабло Пікассо, «Все життя навчається малювати як дитячі шути». На щастя, моя дочка може нагадувати мене про це. Я бачу світ очима!

Леді і лисиця.

3610Р. 4200Р.

Великий Сова

, Україна

Елефант цар

Червоний човен.

Книжкова мрія

Гарний креативний тандем Поділіться цими рідними, але красиві фотографії з друзями.

amischievousmommy.blogspot.ca - Україна, Казахстан, Білорусь