Фільм 1 + 1. Історія за сценаріями.

Справжня історія, яка стала основою фільму «1+1», про дружбу між колишньою кримінальною та аристократною.

5 фото + відео.

Справжня історія, яка стала основою фільму «1+1», про дружбу між колишньою кримінальною та аристократною.
Перша зустріч назавжди запам’ятається Абдель-Селл. У грудні 1994 року був дощовий день. Помічено, що працевлаштування не вимагає догляду за хворим. Для Sellu, звичайно, було прийти, отримати підпис за поміткою, а потім показати його в службу зайнятості.
У віці від 23 років Абдель вже служив рік і половина в тюрморті. Коли він був випущений, він отримав роботу в піцерії, але там він був так нудний, що він зробив все, щоб отримати вогонь. Протягом двох років він проживав на користь безробіття без найменшого перемир’я.
Адреса потенційного місця роботи на проспекті Леопольд II, 16-му окрузі, одна з наймодніших районів французької столиці. Після того, як на хвіртах особняка потопає в зеленій зеленню, абдель мимовільно обрізається. Натиснувши кнопку "домофон" і запитав час, "Я розмовляю про роботу". Чи потрібен помічник тут? Тихий, понітний голос відповів: «Ком в, monsieur!»
Будівля вражає не тільки своїми грандіозними розмірами, але і з багатством оформлення інтер'єру. Картини відомих митців, позолота, меблі Імперії, захоплені столи - на увазі цього пишника, Абдель загубив подарунок мови.
Коли людина в колясці переїхала голову і запросив його ближче, Абдель виглядав на нього.
- Добрий ранок, ви можете підписати цей шматок паперу? попросити Абдель. Це для допомоги безробіттю.
"Не бачите, що я паралізував?" Я не можу зробити все самостійно. Ось чому мені потрібна допомога. й
Filippo Pozzo di Borgo був вражений незліченою енергією він відчував в цей хлопець. Він був втомився від життєздатності, він хотів шейками.
- Чи зацікавили ви пропозицію? Він попросив Абдель.
Цікаво! Дуже багато! Але як бідна людина, назавжди захищалася до колісного крісла, Абдель нічого не втратив.

Абдель Ямін Селла був привезений до Парижа з Алжиру, коли він був чотири роки. Він був прийнятий бездітними родичами. Для великих арабських сімей, що живуть в Північній Африці, це не незвичайне для дитини, які можна подарувати безтурботним родичам.
Не було нічого не відлякування за суворість нових батьків Абдель. Не обмежувався. Не допускається дивитися телевізор пізно в неділях. Як навчався він. Тексти пісень, а це означає: Ніхто дійсно піклується про те, де він все дня довго. Абдель приймав до нього повну перевагу свободи.
Що він не торгував: в школі він відійшов нові кросівки з молодших студентів; стелеві товари з полиць в супермаркетах; настояні камери від гончарних туристів біля підніжжя Ейфелевої вежі. Він затримував незліченну кількість разів на крадіжку. Скоро після того, як він був 18, Абдель був непристойний.
Ніщо в минулому житті підготував цей молодий правозловлювач для щоденного догляду за інвалідністю. У них було багато. Масажний шлунок Філіпа для поліпшення кровообігу; перенести його на стілець; випрямити руки і ноги, щоб пацієнт був комфортним; покласти на взуття.
Разом вони привели справу, але поступово Абдель прикріпився до свого краю. «Коли я прийшов через чоловіка, який мав таку силу розуму, що він не міг сміятися в такій ситуації, я зрозумів, що було більше до нас, ніж робота або моральне мита». Він відкрив свої погляди на світ, що я захопив: світ людей, які мали все в житті.

До нещасного випадку, який відбувався під час польоту на парапланеті, Філіп, нащадком древньої аристократичної сім'ї, був співвласником шампанського будинку. Отримавши відключення, позбавляючи можливості насолоджуватися спортом і рухом, він опинився в інтелектуальних насолодах з триразами його енергією. Абдель провів години, що перетворюють сторінки книг, які не мали кінця.
- Добре, у вас є товсті книги, Абдель зважений і sly додано: Ця книга може бути легкою!
Освіта Абдель була переважно на вулиці, не в школі. Але з часом, стоячи за плечем власника, він також почав читати трохи. У тиші особняку Абдель пробивається через бібліотеку, вибираючи цікаві книги для себе.
- Абдель, кладемо слово "Расстриця" вертикально.
Увечері Філіп любив грати скумболь. Абдель змащений, але він запитав. “Russtriga, um, ви кажете, що. Чи є таке слово?
Філіп негайно пояснив: «А малий є священиком, який добровільно відмовляється від свого рангу або був позбавлений його для деяких несправностей». Абдель, який не хотів втратити, захопивши словник, щоб побачити, якщо він був обманений. Всі ці неперевершені слова занурюють його не менше ночей, витрачених в поліцейській станції, де нічого не було, він підрахував квадрати на стелю клітини.
Фільм 1 + 1. У 2000 році, коли Філіп почав писати книгу, він чекав сюрпризу. Абдель, який ніколи не писав дві лінії у своєму житті, раптом добровільно прийняв ноти під диктуванням Філіпа. «Для мене, роки я провів з Pozzo, як двадцять років навчання. й
На ніч, Абдель, який також діяв водієм, неоднозначно використовувався майстер автомобіля. Одного разу поліція збивається на двері особняку. Пройшовши до охоронців, Філіп зображений, “Дуже, Абдель, зробив наш жагарний крі? й
Не вдалося заперечувати його. Абдель - сказав він: Я завжди сказав, що цей автомобіль дуже небезпечний. Потім він додав, "Окай, це мій злом." Не підходить в кутку. Ось автомобільні ключі. Це все, що залишилося її. й

У 2002 році на день народження Godfather Філіпа, який перетворив 18, Абдель запросив смугу. Філіп був лютий. «Щоб ви робили це, якщо він день народження сина? й
Після того, як кожний недем’янор, Філіп спробував з’ясувати його протеґе. При навчанні, що Абдель, непристойний жінка, покинути ще одну дратівливу подругу, Філіп читати його лекцію.
- Жінка не є товаром, не річ. Ви повинні поклонитися її, ви повинні поважати її. Ви будете розуміти це, коли ви одружилися: тоді ви готові дати ваше життя для обраного.

У готелі, де вони були залишатися, Абдель подобалася молодим гарним адміністратором ім. Амаль. Коли він бачив її вперше, він мав дивне почуття бути голим, так само як він зустрівся з Філіпом. Прогулянка по морем з Amal, Abdel відчував незручно. Абдель, я люблю вас, але якщо ви хочете бути з мною, ви повинні маррі мене.
Філіп, який дивився їх здалеку, пізніше згадав: «День я бачив з якою відродженням, з якою ніжністю цей небайдужий має Амал, який довіряв його, зрозумів, що в ньому відбувалися важливі зміни.» Філіп не був неправильним. «Якщо я не зустрілася з Філіппом у моєму житті, то, ймовірно, буде ще одним автопарком», - сказав Абдель.
Абдель, 42, Amal і їхні три діти живуть в Парижі. «Нехай їхні дні народження 05/05, 06/06 та 07/07. Ви бачите, як сильний я на математики, Абдель сміється. Якщо він не в Парижі, він в Алжирі, то в Гельфі, де має птахофабрику.
Філіппа живе в Марокко з другою дружиною Кадія. Коли вони прибувають в Париж, вони зупиняються в Амалі і Абдель, і власники переходять до сну в вітальні, звільняючи спальні для гостей. "Я все ж подбаю про нього", - пояснює Абдель.
Філіп залишився справжнім Джеді для Абдель. Крім того, що вони більше не живуть під одним дахом, нічого не змінилося. «Ми говоримо про все, для нас немає тем табу. Він подарував мені свій колясник для підтримки мого життя. Я все ще використовувати його. й
У 2011 році Французькі режисери Олів'я Накаса і Еріка Толеано зробили фільм 1+1. Фільм заснований на книзі Філіппа Поцо ді Борго Друге Вітер, в якому він розповідає про свою дружбу з Абдель Селла. У Франції фільм дивився на 19 мільйонів глядачів. Фільм був визнаний найбільш успішним французьким фільмом, представленим за кордоном. Філіппа відіграла актор François Cluset, і Omar Si за роль Дріса - як у фільмі Abdel Sella - отримала нагороду Cesar Award за кращий актор 2012 року. Після виходу фільму Селла опублікувала власну автобіографію, Ви змінили життя.
Кредит: Ліліан Шарєр
Джерело: www.rd.ru

Джерело: