Некоректний князь (27 фото + 7 відео)

Дівчинка надала цікавий сюжет про князя Філіпа, який розповідає про своє життя і ставлення до світу навколо нього.

Я дуже люблю цю картину, це найкращий спосіб показати характер князя Філіпа. Чоловік королева випадково знизив ще один жарт на торговій марці і суворий поліцейський практично лопається з сміхом, намагаючись залишитися на увазі. Принц, на 91, проходив через холод до церкви після довгої хвороби, коли мати королева пішла на машині. Філіп супроводжується тільки стійкою. Все, що він є.

На мій погляд, Філіп є одним з найяскравіших і найцінніших членів королівської родини. Вони не роблять цього. Майже відразу після народження княгині його сім'ї змушені летіти Греції, батьки княгині розлучилися, коли він не був навіть 10 років, і він був лівим, його турботу було взято родичами з британської королівської родини. Подається в ВМС по всій війні і розі на звання старшого лейтенанта. Визначені труднощі тільки затвердили його характер. Його улюблена фраза – “прави з нею”, яка може бути грубо перекладена як “стоп скаржаться, потрібно зробити бізнес”. І жив він ціле життя, він не переносить довго красивих виступів, він не говорить про власну людину, і це абсолютно щире і без будь-яких фліртацій.

Він пішов з пристрасно улюбленого бізнесу, як тільки Єлизавета підняла престол. У тіні, і бути її супроводом і батьком для життя. По-справжньому сміливий акт. Для чоловіка, як йому, було дуже важко рішення. Але навіть в тіні князь очолював дуже активний життя: один з перших на британському телебаченні під керівництвом популярних наукових програм, займався освітою, був президентом і засновником різних фондів і суспільства.

Філіп - яскравий приклад суперечок англійської природи: він чудовий батько сім'ї і вірний, люблячий чоловік, але при цьому поцілунок жіночих чарівностей. Протягом багатьох років займається збереженням небезпечних видів тварин, але в той же час він був допоміжним мисливцем. І не важливо, що він робить, він ніколи не гіпокритичний, він не намагається довести до будь-якого віку.

Найвідомішою рисою Філіпа є його кандура, яка багато членів царської сім'ї вважають неприпустимо навіть до днів загальної політичної правильності. Він також відомий як герцог Хазард (Дук Хазарда). Але Філіп завжди сказав, що він думав і залишається вірним собі.

440365

Він має чудовий, чистий англійський почуття гумору, так званий сухий гумор. Він часто використовує його, щоб зловити ситуацію при прянощних прийомах, коли гості паралізуються лише одним видом королівської пари. Він здатний зробити це, і він пробачається. На жаль, британські таблички протягом десятиліть зробили це майже карикатура. Багатомовний, розумний і гідний чоловік був звужений до розміру комедії.

Філіп повністю позбавлений сентиментативності або відображення почуттів, тоді як він такий, щедрий і турботливий. Навіть в 91, він має гострий, живий розум, що багато молодих людей заздрять. Філіп, ймовірно, остання людина в Великобританії, яка має розкіш сказати, що він думає. Дихання чистого повітря

Габаритний зображення

Я зробив вибір і переклав ряд прямопередбачуваних, цікавих і іноді дуже смішних виписок Філіпа. Діалог князя та редактора Незалежний при прийомі в замку Вітрзора: Що ви робите тут? - Я був запрошений, сер - Ну, не потрібно було приїхати на все - Принц повідомив, що Мадонна буде виконувати: "Щоб ми захопили вуха?" Автомобільний паркувальник, який не визнав його сказав: «Ви приступили ебать фольгу!» Питання до дівчини кадту: «Ви не працюєте в смузі? й

• Принц отримав премію за збереження небезпечених видів в Таїланді в 1991 році і сказав: «Ваша країна має невідомий світовий центр для незаконної торгівлі небезпечних видів». Запропонували переможцям Великої Британії гончарівного таланту (переможці з різних забігів та національностей): "Що ви все пов'язані?" Коли він зустрівся з Нігерійським президентом, який був одягнений в його національному костюмі, князь попросив, «Це виглядає як ви готові піти до сну. й

доб. 36

• Після візиту до Пекіна князь поділився враженнями: «Спонька!» Помітили групу глухих школярів, які стояли поруч з барабанним оркестром: «Даф?» Не дивно, якщо ви стояти поруч. Помітив туристів в Будапешті: «Ви, ймовірно, не живете тут довго, не існує шлунку ще»

• Принц попросив виїзну подорож в Папуа Нова Гвінея: «Як тільки ви тут не з'їдете» • Вирок князя після відвідання британського міста Сток-на-Тентент: «Виробництво!» На честь впливових індуси, які проживають у Великобританії, він зауважив до одного з гостей: «І всі ваші родичі, здається, будуть зібрані. й

• «Я не зварююся в домашніх умовах, все я отримую віскі.» На візиті до дюка Йоркського дому, князь зауважив, «Будиночок – це спальня простанови». На одному прийомі: «Щоб пекти зі своїм планом на столі, послужи мені вечерю!»

• Він колись сказав уряду посадовим особам, «Ви просто ступили, безцінні джекпоти від Whitehall: ви не довіряєте мене, і я не довіряю тебе». У 1981 р. під час економічного звороту він сказав: «Чільки років тому, кожен сказав, що люди не отримали достатньо відпочинку, і всі просто зробили те, що вони працювали». Зараз багато людей відпочиють, але зараз вони скаржаться на безробіття. Відчувається, що люди не можуть вирішити, що вони дійсно хочуть.

• Під час візиту до Асоціації аеронавтичних досліджень він сказав: «Ми дуже часто літаємо і тому цінуємо нові розробки в комфорті, за умови, що ви не літаєте економ-класу, одне ім'я звучить крипою.» Принц прокоментував службу психологічної підтримки для військових кадрів: На мій день не було ніяких психологів, які працюють над нами, кожен раз, хто полонив гармату. Ми просто робимо нашу річ.

• Загальний Стройсер: «Насолода бути в країні, де люди не мають влади» Він попросив людей Кайманських островів, «Не ви все нащадилися від піратів? й

• Він просить інструктора водіння в Шотландії, "Як ви зберігаєте локальні місця від отримання п'яного тесту?" На прикладі Ефіопійського мистецтва: «Вечеря, схожа на ручної роботи, моя дочка приніс назад від арт-класів у школі».

• Я просив репортаж модного журналу, «Чи ви будете носити норку білизну?» Під час зустрічі сліпої жінки з собакою, він жартував: «І тепер є навіть собаки, які годують аортексії. й

р.

• Принц запропонував вибір вина на прийомі в Римі, до якого він різко зауважив: «Я не люблю те, що це, приносити пиво і це!» Я хотів би відвідати Росію, хоча вілли вбили половину рідних. У клубі для Бангладешів він попросив, «Дуже, хто грає наркотики тут?» О, він схожий на наркоман.

• Коли князь попросив дітей оркестру, «Чи ви дійсно граєте інструменти?» Або ви маєте гравців під ваші стільці? Питання до лідера австралійського племени: «Ви все ще кинете списки один на одного? й

• Один з найвідоміших французьких шеф-кухарів приготовлений сніданок на князі. Сніданок складається з бекону, яєць, копченого лосося, смаженого рису, риби з карі, круп'ян і шоколадних бунців. «Французький не знає, як зробити сніданок». Я попросив школяра, який запросив до одного з прийомів для деяких заслуг: «О, так що ти писав цей лист, так що ви ще можете писати. й

• «Що екзотична країна ви приїжджаєте?» Під час зустрічі з гарним підлітокм він помітив: «Ви повинні схуднути.» Діалог з редактором одного з найжовтих таблиць: Яка газета ви зробите? - Від Сана, сіра - Ну, ви не можете розповісти про пам'ятки.

• Принц запропонував закуску: «Не дякую вам, ще одне хороше, що я буду тут.» Після того, як попросила Cate Blanchett виправити DVD-плеєр, на підставах, які вона працює в кіноіндустрії: «Для того, що дроти злипають, не скажуть мене, де його розблокувати. й

• Люди думають, що у нас є класна система, але дует навіть одружені оперні співаки. А деякі навіть одружені американських жінок.

Неприємний жарт про собаки для анорексії, прокоментував на батьківщину президента Нігерії та прохід з Кате Бланкетом є мої фаворити.

З віком Філіп почав виглядати як хижака, але незважаючи на деяку жорсткість особливостей - його погляд завжди відкритий, щирий і видний, іноді майстерний, з хитрістю. Але посмішка і погляд Королеви не схожа, здається штучним і холодним. Останній фото, я думаю, ілюструє це на відміну від Філіпа.

І для тих, хто знає англійську мову і знайомі з реальністю - кліпінги від гумористичної програми, де привітаний Гуг Денніс приймає новинні оповідання з королівською родиною і накладає на них його дублінг, тобто що люди можуть сказати. Він жартує про пристрасть Філіпа для полювання, для жіночих рад, для гарного пиття та ін. Террибно смішний. Тим не менш, він імітує спосіб Філіп говорить. Не можна перевести це в пост, так як це потрібно зробити в відео.

Джерело: en-royalty.livejournal.com