Як відкрити творчу людину або про боротьбу внутрішніх свердловин

Уміння створювати не багато обраних, але властивих властивостям кожної людини. Для того щоб бути творчим, не потрібно фарбувати або відтворювати трубку. Як стати творчою особою в роботі або вдома, і як зробити творчість звичною практикою життя, - розповіла Ольга Гавриліна, кандидат філологічних наук і тренер наукового і творчого процесу.

浜у 涓 蹇

Як ви підтримуєте людей, які хочуть створити, писати, фарбувати, співати, танцювати і зробити творчість невід'ємною частиною свого життя – не для великих екранів і лічильників, але для себе бути і відчувати себе себе себе? Де я можу почати? Багато творчих людей дивують те, що робити, якщо я пропсинований, мереживний і неініціативний. Люди готові виробляти багато слів, які запобігають їх створенню. І для того, щоб не породити зайві страхи, комплекси і сумніви, потрібно знати про своїх «креативних боків».

Ігнорація думок інших людей

Коли ми ділимося нашими креативними ідеями, ми можемо відповісти: Ви розумієте, що ви не Пушкіна? Ви усвідомлюєте, що ніхто не потребує цього зараз, що все було вже давно? І в той момент наш творчий nerd вірить ці слова, він не знаходить нічого, щоб сказати йому, тому що він ще не створив, він не знає нічого. І в той момент, коли ми некрито приймаємо думку когось іншого, не відповімо на питання «нехай» хоча б просте «Я хочу так багато», ми стежимо за лідером нашого творчого nerd, забуваючи, що іноді «додаток йде з їжею», і розуміння йде в процесі творчості.

Налаштування шаблонівДля створення нашої роботи потрібно використовувати специфічні алгоритми. Він каже нам: «У вас є два коледжі, і до тих пір, поки ви отримаєте третину, поки ви не будете випускників, як письменник, навіть не думають про написання книги». Яка вишивка? Ви навіть не закінчили курси вишивання. Повідомляємо нас, «Вчіть мене першим. й

Бажання для негайного результату«Я хочу писати роман, але я не написати його на ніч. Я хочу танцювати, але щось після першого класу не дуже добре, напевно, не мій. Це nerd, який дуже часто уповільнює творчість, тому що ми хочемо швидко закінчити. Побажання для швидкого результату, прагнення до всесвітньої слави, щоб ви були перекладені на всі мови, показані на всіх каналах і запрошених на радіостанціях, змушує нас швидко завершити, якщо ми просто почали щось глобальне і велике.

Самоконфіденція мастека як лінь
р.

Творчий бор розповідає нам, що ми лази, що ми краще лежимо. Але чому це дійсно самодостатня під ним? Тому що лінь ніколи не приходить просто, тому що ви ледачі. Як правило, людина думає, вірить, або вважає, що він дійсно нездатний з будь-якого, він не може визнати себе, і тому шукає інших окупацій замість залучення в творчість. Іноді лазність змушує людину, наприклад, розкласти всі шкарпетки за кольором, розташувати всі страви за розмірами, упаковувати книги за кольором, відповідати ким-небудь у всіх можливих соціальних мережах, мрії. Але творча ліза асоціюється з тим, що людина не знає, чи варто це робити або ні, він буде успішним або досить не. Я тремблінг або я тремблінг? Немає третього варіанту.

Негативне мисленняНегативне мислення - це боре, який говорить нам заздалегідь, що нічого не потрібно, нічого не буде працювати, ніхто не потребує вашої творчості. Він поєднує в собі всі п'ять свердловин, але не можна обійтися без нього, бо він виникає на власній. Підвищено негативне мислення: «Я ще не можу це зробити». Багато людей називають його досконалістю.

Що робити з творчими бортами?Коли ми знаємо, що це не наші особисті недоліки, які ми особисто повинні боротися за довгий, жорсткий, тривалість життя, коли ми знаємо про наші творчі справи, ми не повинні постійно копати себе, щоб дізнатися, чому у нас є затишність. Ви завжди можете зменшити його до одного з творчих свердловин. Скажіть його "завдяки вам на приході" і дайте йому залишитися. У психології є методи боротьби з страхами, але слідуючи їм, ми кидаємо всю нашу силу в боротьбу, а не робимо те, що ми хочемо. І ми знову рухаємось від творчості, але зараз ми відступаємо від недоліків, а результат – однакова прокрастинація.

Як дізнатися креативність в собі? Як ви змусите себе писати? Насправді, будь-яка відповідь на питання «як» починається з питання «Чому важливо мені?» Коли ми розуміємо, чому важливо, то відповідь на питання «як» прийде, стане очевидною.

р.

Ви можете говорити про передумови, які люди перед ними стають творчими, які часто сприймаються як обмеження, але ми можемо використовувати їх для власної вигоди. Ми починаємо займатися творчістю з метою того, що нам необхідно, але не завжди приймати, і ми вимагаємо від себе, що нам не потрібно. До питання «Чому важливо нам творчість?» люди дають різні відповіді. Важливо розуміти, наскільки вони готові присвятити себе творчості. Деякі люди думають про творчість, коли вони дійсно хочуть розслабитися. Коли людина має роботу, яка змушує людину бути концентрованими, зібраними, завжди придатними, він втомився від неї фізично, йому потрібно відпочивати, розслабитися і чим краще відпочивати, але креативність? І ми хочемо, щоб створити, іноді коли ми найгарніше працюємо.

Бажання відпочитиЯкщо людина хоче відпочити, ми відразу розуміємо, що творчість для нього не є найвищим пріоритетом його життя. Ця людина потребує творчості в період, коли він найбільш втомився, і це не обов'язково тривалий період: іноді людина, наприклад, для відпочинку досить писати невелику квадроцикл, йому не потрібно публікувати.

Бажання боротися зі своїми почуттями, емоціями і досвідом

Коли треба говорити, щоб поділитися своїми почуттями, коли виникає необхідність чути, людина починає створювати. У цей момент його робота дуже емоційна. Коли емоційно керована людина пише, активуються певні механізми, він має думки про написання більш структурованого способу. Таким чином, він налаштовує себе завдання, яке не може бути реалізовано, оскільки його бажання досить різне. Якщо він усвідомлює, що для нього творчість в першу чергу потрібно висловити свої почуття не за визнання і слави, а для себе, то він знімає себе від зайвих обов'язків, надмірного досконалості і починає створювати для того, щоб почути і відчувати себе.

Бажання систематизувати знанняКоли ми починаємо вивчати щось нове, ми хочемо поділитися з людьми нашими відкриттями і яким ми навчилися. У цей момент творчий nerd часто приходить до нас і починає розповідати нам: «Ви не знаєте нічого, кожен знає краще, ніж ви, не скажете нічого нового». Але якщо ми розуміємо для себе, що потрібно писати для нас пов'язане з бажанням систематизувати, ми даємо собі можливість писати їх у вигляді, в якій нам потрібно.

Бажання залишити за спадщиноюЦе бажання приходить до людини з розумінням, що творчість повинна бути дана значна частина його життя. Коли людина відчуває, що він повинен створити щось більше, то він починає серйозно приймати будь-який аспект творчості, він починає запитати питання, переробити, відроджувати, досягати людей, які можуть підтримувати його в цьому більш професійному рівні.

999 р.

Багато людей думають, що четверте бажання є найважливішим, а другий три не серйозні. Не існує права або неправильної відповіді, всі бажання однаково важливі для творчості. Коли ми розуміємо, що наша потреба встає, ми більш свідомо та серйозні.

Як ви починаєте створення?Коли ми попросимо питання «як?» є бічні питання. Наприклад, що змінить наше життя, коли ми стали творчими? Що зміниться в нашому середовищі? Коли ми розуміємо для себе, які зовнішні зміни будуть зроблені, ми починаємо їх зробити, ми очищаємо простір для цього, робимо перезавантаження і т.д. Наступне питання полягає в тому, що змінить наше повсякденне життя? Ми можемо знайти час для творчості. Що змінить відносини з сім'єю? Коли творча людина перебуває в процесі, вони прагнуть відступати в себе і не завжди можуть реагувати на потреби близьких. Коли ми розуміємо, що ми будемо просити звернути увагу, ми думаємо про те, як ми забезпечимо, що наші рідні спілкуються з нами. І головне питання: що змінить ставлення до себе? Коли творчість займає величезну частину нашого життя, ми починаємо сприймати себе по-різному, є гордість, впевненість, радість від того, що ми створюємо. Ми починаємо виявляти нові здібності, нові таланти, нові внутрішні характеристики, які будуть підтримувати нас в переїзді вперед.

Які інші таланти можуть дізнатися, коли творчість стає частиною життя?Відбувається віра, що бажання не виникає без внутрішнього ресурсу для його реалізації, що означає, що таланти можуть бути відкриті з проявом творчості. Що мені важливо? Наприклад, зараз нам важливо очистити простір, почати, продовжувати або остаточно завершити, знайти силу і мужність подолати страхи, і коли це відбувається, що стане важливим? Після відповіді на це питання завжди відчувається, що наші звичайні «труси» думки та світогляди стають занадто малими для нас. Коли ми відчуваємо, що ми здатні щось більше, ми завжди хочемо знати, що ми можемо стати. Я людина, яка створює? Багато в даний момент починають шукати велику ідентичність, професійний, фахівець, гармонійну людину. І наступне питання. Що ще ми будемо шукати? Коли є бажання розвиватися, коли є розуміння значення того, що ми робимо, що ми все ще прагнемо, коли ми створюємо професійне зростання для себе. Хто ми хочемо залишити цю спадщину?

Коли ми хочемо, щоб розпочати роботу, ми робимо, вирішуємо відключати креативність або почати створювати зараз. І після цього рішення може піти далі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Коли ми аналізуємо його, ми починаємо думати про те, як робити інакше. Як кажуть, розумна людина не піде догори, розумна гора буде обходитися. Як ми опинилися навколо цієї гори, щоб подолати її? Якщо ви виходить, ми рухаємося, якщо ні – подивимося, як робити по-різному і піти. Для будь-якого з наших сумнівів і «як» питання завжди є безліч відповідей. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: теоріяandpractice.ru