Королівський замок

Сьогодні, фотограф Віталія Таїсаєва подарує нам цікавий тур одного з найстаріших і величних замків Франції - Замок Вінсеннес. Я. У день візиту я був не зовсім щасливий з погодою. Хмарно, трохи дощали. Але все ж я вирішив не перенести і відвідати один з найстаріших і величних замків у Франції – замок Вінсеннес. Я вирішив трохи писати про цікаві факти: Пришені короля і Сент-Луїс. Замок знаходиться на сході Парижа, ст. метро (1) Порте де Вінценнес. Все почалося з мисливського ложа, побудованого в XII столітті королівською династії митців, які, зусиллями Філіпа II Августуса і Луї IX Сент, виросло в велике королівське проживання. Замок Вінсеннес іноді називають Версальами Сходу Парижа. Versailles знаходиться на південному заході Парижа. Як Луїс IX став святим і чому він був варений в горщику. Сент-Луїс IX (8 листопада 1226 – 25 серпня 1270) Найбільший штатсман Франції. Хайр до мисської династії. У Франції, а також за межами держави. Як цар, зміцнив судову владу корони і побудував безліч пам'яток культури і мистецтва, таких як Реімс Собор, каплиця святого-Капелла. Louis XI приймав активну участь у хрестосховищі проти нефіблів. Під час першого хреста, цей хороший чоловік був захоплений Сарасенами. Свою дружину Маргарит Провансу було вимушено оплатити величезну борг за захоплений король – ціле місто порту, що належить французькому короні, яке Луї IX здійснювала труднощі раніше. Але тільки після його виходу з капотності цар заявляє, що він не кладав меча до останнього лицаря повернувся до Франції. А за майже шість років в іноземній землі, загинув криваві битви. Повернувшись додому, він зміцнив позицію держави, промульгував «Прагматичний санкція», яка захистила незалежність французької церкви від Романа. Вирішивши, що перша кампанія була недостатньою, він повернувся до Сходу, цього разу до Тунісу. У вайн, він намагається викликати на королях інших європейських держав проти «інфідельів», почалися смертельні захворювання в Французькій армії, втомлених кампаніями. Його син загинув, і Луї IX, великий французький король, загинув пізніше. З тих пір не було холодильників у середні віки, а царі були поховані в абатстві Сен-Деніса в Парижі, французи вирішили, що цар повинен бути варений в котлі для безпеки. Зварюється тіло, знімається м'ясо з кісток. Залишки були укріплені в дерев'яному ящику і відправлені до Франції. По-перше, після його смерті, папа може Залишки царя були розподілені до царських спадкоємців і поспішали наречені місця в резиденції. Так, я розумію вашу реакцію, але це було ебать модно назад. Продовжуємо наш тур замку. Підхід до замка блокує глибоке змащення, в середні віки заливається водою, а окропу заливається на головках бджіл. Brr... як я уявляю, goosebumps)

До недавнього часу були барраки для солдатів.

Це досить реально, що тут мешкали ті ж солдати, які змушені були героїчно заздалегідь в літню компанію першого імператора Франції Наполеона І на Русі 1812 року, а також злагоджено відступають майже знищені суворою зимою і детачами.

На початку війни сотні років французького короля Джона Доброго (1350-1364) побудував Донжон, тобто центральну будівлю замку, призначеного для будинку особистих камер царя та його ретину. Ця шестиповерхова вежа – кидає майже 50 метрів – це найвища будівля в середньовічній Франції. Доньон був завершений в 1370 році за участю Чарльза В. Будівництво тушкована до французької коронки на penny.

Цікаво, що з Луїсом IX в замку розпочалася традиція, щоб очікувати народження новонародженого і спадкоємця царської влади. Поціновувачам історії, радимо читати серію книг Маврик Дружон – «Куровані Корони». У 2011 році я був гість в сім'ї Бернарда Друта, нефронт відомого письменника. У Вінценнському замку народжувалися три сини Філіпа. Після того, як картина, ви знайдете захоплюючий історичний фон, чому царі стали «забутими». Цей замок довгий час був королівським резиденцією. Його стіни захищені багатьма мисцями і Валуями від своїх ворогів. Тільки під час панування Замка Sun King Louis XIV Vincennes втратив статус царської резиденції, яка була передана до Версаль. Під час французької революції замок став великим озброєнням. А потім стала похмура в'язниця, як і вежа Лондона. Серед своїх в'язнів були Генрі Наварюс, Маркві де Саде, Дідерот, Распай, сповідник Наполеона Бонапарта та багато інших. У XX ст. гарна французька виступала в підземелля замку знаменитий шпигун Мата Харі.

Чому царі стали завитими? Філіп IV Красивий або «Ірон Король» (5 .10.1285 – 29 .11.1314) Це дуже цікавий характер в французькій історії відіграло величезну роль у розвитку і долі держави. Під час Філіпа Красивий, порядок лицарів Темплар був розподілений по всій Європі. Ця потужна і заможлива організація накопичила величезні фортуни під час хрестів. Зважаючи на накопичені гроші, Темплари були одними з перших в Європі, щоб ввести насюрі, на нашу думку, вони почали розмаїти гроші за інтересами. У своїх боргах були потужні пани, землевласники, торговці, члени царського суду і, нарешті, самі царі. Багато хто переносить їх, для Темплярів були захищені дуже потужною силою, Церквою і папою. І тільки Філіп ІV Красивий був справді «іроновим королем» для його протистояння. Восени 1296 р. Папа Боніп видав постанову (була) Клеріцис laicos, категорично забороняючи духовенство, щоб сплатити податки на лев, ласощі вимагати такі платежі від духовенства без особливої згоди Риму. Для Філіпа, який завжди був коротким на гроші. І в 1303 р., царський ущільнювач, Гуляме де Ногарет, прибув з його ретинацією до Риму, а публічно списав папу Боніфович XVIII з залізним рукавом. До цієї точки, навіть пальцем боявся доторкнутися, не схожий на попадання залізного рукавички на обличчі. У кілька днів Папа не могла стояти таку несудимість, надіслав свою душу на небо. Після 10 місяців під тиском з французької корони, наступна папа Boniface IX пішла до копання з Господнім. А наступну папу Клемент В, обрану 1305 р., переїхали на батьківське проживання з Риму в Авіньйон, у Франції. Паптація була в руках французької коронки. Коли влада церкви стала в руках царя Філіпа IV Красива почала діяти. Зібрано свідчення про те, що Темплари були тутетики, мали оргії, плюють на хрестифіксації під час ініціації в порядок, променовані до девілу на нозі козячих ніг (все, можливо, суперечливі), він провів одну з найбільших масових операцій часу. За 3 тижні в суворій секреції, препарати були зроблені для цієї дуже важкої роботи для тих часів. Королівські посадові особи, командири військових знаряддя (а також місцеві приналежники) не знали, поки не дуже останній момент, що вони повинні зробити: накази прийшли в закритих пакетах, які дозволили відкрити тільки в п'ятницю, 13 жовтня 1307. Це те, що термін «Двіля п'ятниці 13-го». Відкривши конверти, які ніч, багато Темпларів були захоплені смертю в своїх ліжках, і багато були заарештовані, в тому числі The Templar High Master, Jacques de Molay. Різні темпери були засуджені до різних умов позбавлення волі, включаючи життя. 18 березня 1314 р. були вироковані на життя. Хуго-де-Пейро, генеральний відвідувач наказу, Ґеофрой-де-Гонневіль, до Акінте, почув їх вирок у тиші. Однак, Grand Master Жак де Молей і донор Нормандського Джеффрой де Чарнай протестував голосно, відхиляючи всі звинувачення, і заявляв, що їх святий порядок ще був чистим перед Богом і людьми. Філіп Ярмарок негайно вимагав їх засудити, як загиближитися в тут другий раз, а той же вечір вони спали на одному з алеввіальних целетів Сіна, так званого єврейського острова. Заслужений в полум'ях, Майстер Замовлення, Жак де Молай, зцілення в нестерпному болю, запечена папа Clement V, Король Філіп IV Красивий і Guillaume de Nogaret. Перший батько загинув, від депресії і мігрені, він почав лікуватися подрібненими емералями, які згодом викликали перфорацію шлунка. І загинув Гільюм де Ногарет в страшному сні, чоловіка, який був страхований навіть за межами держави під час його життя. На тіні невідомі захворювання захопили Філіп Красивий горлом. Він загинув у замку Fontainebleau. Також вилікувала царська родина митців до 13 племен. Згодом всі царі цієї династії практично не мешкали до 40 років. За зміну династії Валоїс. Неймовірні спори над наступом на престол і ослабленням королівської влади призвело до кривавої сторічної війни, кінець якої був поставлений новим Месіямсія – Священна незаймана Орлеан Джоан дуги. Каплиця і закритий двір, розроблений архітектором Луї Лево

Коронка готичної архітектури, каплиця Сен-Шапель (Сайнте-Чапель), в структурі вона дуже схожа на її сестри - каплиця тієї ж назви в Парижі. , Україна

Як я прогулявся в капелюшній каплиці, побачила це незвичайне відображення. Хто ці птахи? Чому вони тут?

Я почав говорити направляю французькою мовою. Але я повністю забули запитати його про це, бо він дивився мене ще більше з його відмінною командою російської мови. ) В цілому, цей хороший джентльман говорить про те, що в 7 мовах світу, не рахуючи французику.

Давайте ходити, нехай рухаємось. Ми в Донжон!

До роял-сюр-Мер Природно дуб!

Ніде ще у Франції, крім замку Вінсеннес, ви не побачите королівські камери, як вони перебували у середні віки. На жаль, інтер'єр не був представлений як в королівських замках Лойрі.

Це те, що наша екскурсія до кінця. На фото видно розділ замку.

І нарешті! Замок має власний годинниковик і по батькові. Не вірю, це кішка! Коли я запитав, "Чому це?" Пахівець замку відповідав себе, Монсієв, c'est chat du chateau. І я назвав найбільшу назву королеви, я був без ноутбука, тепер я не можу пам'ятати. Цей милий кіт чоловік, реальний король замку.

Джерело: vtaysaev.com/2012/01/korolevskij-zamok-vensennskij-ili-kak-korolya-svarili-v-kotle-i-pochemu-pyatnica-13-priznano-dnyom-vsex-napastej/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное