2028
Як ми потрапили в «Казку».
Хлопчик Іан. Я не зроблю його до латуні. Про це заявив, що трохи відьматься після полугодинної розмови з ним, неврологом, яким ми відкликали дитину-психолог. А потім він додав, що нічого не виправда. Він мав проблеми як дитину. Я не можу прочитати до 8. І нічого він став професором.
Що слід сказати професор. І він має ці проблеми в минулому. І через нашу моторну заборону, ми мали постійний передінфарктно-попередньострокові ситуації в дитячому садку. Не в Яну, звичайно. Викладачі та методисти. Тому що вони дізналися, як одна солодка янгол-подібна дитина може легко порушувати будь-яку подію. Немає ансамблю.
І перед закінченням ранку ми попросили, затираючи, щоб дати Яну стати мерехтником на цьому яскравому святі. Для участі в повному обсязі непередбачувані наслідки. Проксимус В інституті є крос-рейтинг тип, тобто дитячий садок плавно перетікає в початкову школу. Ми будемо хворі на це. Крім того, Ян особисто не хочу брати участь в цьому. Тим не менш, Мадам-методист не зупинявся там і скасовував нас з повідомленням, що ми не маємо майбутнього в цій школі. Ми хворіли з вами в саду, терпіння закінчена. І ми продовжуємо працювати окремо. Яна, з їх причин, повинна бути ізольована і закрита для домашнього навчання.
Чому? Дитина не агресивна. Так, він має порушену сферу уваги, і є невідповідність для деяких соціальних правил, але він досить адекватний і вчить. «О, вони кажуть, що всі бульціти. Скретч комісії
Я маю на увазі, право?
Все правильно, побачимо наш терапевт. Чудовий, до речі, людина і фахівець. Друга жінка Іан визнає в цьому житті. І сказати, що вона допомогла йому. Повідомляємо нас на головний психолог міста. Ця леді є серйозною і авторитетною. У нашій гімназійській гімназії було дзвонити прямо з офісу. «Як?» вони були дуже природними враженьами, «не сказав що-небудь!» Ми не робимо ніяких недоліків. Ми з нетерпінням чекаємо, щоб побачити Ян у наших рядах.
Ну і це. Ми можемо закінчити епіч. Ми пішли на море, заспокійливе, відпочивають, викладають. Насправді, літо є дивним. Я почав розвиватися постійної безсоння. Фотографії були різними на ніч. Як згасити сина в цій затишній школі?
Я шукав приватних шкіл. Я думаю, що я зробив. Не так погано. Вимкнено. Ніцца. Одна проблема полягає в тому, що в класі є тільки три людини. І сам клас має властиво сформований - дві третинні градери і Ян. Попередньо.
Бабця на рогах. «Як і з ким він спілкується?» Це право. Я був свого роду, занадто. Ось зміни. Вони залишили класну кімнату. А що? Але не існує альтернативи? Чи є?
А 30 серпня в п'ятницю ми доставимо до «Святої казки». Останній день подачі. Це своєрідна презентація закладу. Так, це враження. Плавальний басейн, школа карате і пучок хороших дзвоників і суєти. Це просто боляче, щоб сказати hello один одному. Це зрозуміло, що багато хто вже знає один одному, можливо, навіть щасливий бачити один одного, але цей ступінь других не зовсім.
Але я повністю збуджена. Перед тим, як реакція на вступ до школи була досить небайдужою. Ну, я йду. І ось, «Так, мені подобається». Добре, відмінно. По суті, важливий фактор, ви погоджуєтесь.
До речі, смішний факт - виходить, що цей гімназій (до речі, до речі) не так легко підштовхуватися. Ми подивилися на світло і перебування.
Звісно, всі посмішки так багато, що Жванецький згадується (на зустрічі, екстремальний оптимізм). Як тільки особа тримається. Але можливо тільки з звички, ху? Поки щотижня - це нормальний рейс. Всім щасливим. А колишній дитячий садок-школа може бути соковитим, щоб показати пальцем. (Ми не даємо номер і ім'я, так як молодший - Марік, є ще дитячий садок і дитячий садок.) Будь-який, див. та знайти.
Я думаю, що я чекаю тут. З доповідями про "Світло" або щось.
П.С. Сьогодні, коли я забираю Ян з гімназії ввечері, він запитав мене, «Мом, чому ви так рано?» «Чи нема чогось ходити?» Так, на фото, як ви, ймовірно, здогадуєте, Ян і Дад.
Марина.
Суми