Онлайн ігри також люблять проводити конкурси краси.

Онлайн ігри також люблять проводити конкурси краси серед своїх гравців. З тих пір не цікаво шукати чоловіків, змагання проводиться серед жінок. Нещодавно серед учасників невідомої гри «Allods Online» відбувся такий конкурс.

Учасники переважно з Росії:

Ім'я: Amilay. Сервер: Хор війни. Назва: Аліна. Країна: Росія. Місто: Тула

Nickname: Cradle. Сервер: Спліт. Назва: Марія. Країна: Росія. Місто: Chelny Embankments

Nickname: Милака. Сервер: Світильник богів. Назва: Крістіна. Країна: Росія. Місто: Калінінград

Ім'я: Вовниця. Сервер: Нитка долі. Назва: Valentina. Країна: Російська Федерація. Місто: Красногорськ, М

Nickname: Snort. Сервер: The June Legacy. Назва: Галина. Країна: Росія. Місто: Москва

і з України:

Ім'я: Амошка. Сервер: Спліт. Назва: Юлія. Країна: Україна. Місто: Київ

І дивно, з Португалії.

Ім'я: Гунтюк. Статус на сервери Назва: Флорида. Країна: Португалія. Місто: Ліссабон

Морський. Статус на сервери Назва: Юлія. Країна: Росія. місто: Самара

Nickname: Allav. Сервер: Молода гварія. Назва: Світлана. Країна: Росія Сіті: Омськ

557130 р.

Локирія. Статус на сервери Назва: Валерія. Країна: Росія. Місто: Москва

Назва: Каса. Сервер: Фінал Frontier. Назва: Анастасія. Країна: Росія. Місто: Саратов

Назва: Водка Тянь. Сервер: Нитка долі. Назва: Марина. Країна: Росія. Місто: Краснокаменськ

Nickname: Пташиний светр. Сервер: Eternal call. Назва: Катерина. Країна: Росія. Місто: Краснодар

Деякі учасники відправили відразу кілька фото на конкурс: один – прикрашений відповідно до правил, і кілька просто для краси. З-за кордону фотографії без папок, звичайно, сто разів цікавіше. Ось пара прикладів.

Ім'я: Iolanta. Статус на сервери Назва: Ілона. Країна: Україна. Місто: Дніпропетровськ

Nickname: Сереначорний. Сервер: Фінал Frontier. Назва: Tanya. Країна: Росія. Місто: Ставропіль

Однак, ми відволікаємо, перейдемо до трьох переможців. Ось дівчата, які взяли 2 і 3 місця. Кожен отримав спеціальний приз від адміністрації Allod Online:

Ім'я: Beady. Сервер: Світильник богів. Назва: Мадіна. Країна: Україна. Місто: Київ. 3-й місце

Nickname: Жаннетт Темно. Сервер: Спліт. Назва: Юлія. Країна: Україна. Місто: Дніпропетровськ. 2-е місце

І ось Міс Allods Online 2013, переможець корони Perfection і 15 000 кристалів:

Назва: Холібел. Статус на сервери Назва: Alexandra. Країна: Росія. Місто: Москва

І одна остання річ, sweetie: