Кандидати для Міс Всесвіт 2013

5 листопада в Москві (перший раз в історії) конкурсанти змагаються за право виступати в фіналах конкурсу краси. Я хотів би представити вам деякі з них.

Ми обов’язково будемо вкорінювати нашу красу. Хто ще ви відповіли від конкурсантів? Jacqueline Оливира

Країна: Бразилія.

Вік: 20 років.

Про себе: Він хоче стати відомим в галузі моди. На фестивалі в рідному місті виступає народний танець.

Сантос

Країна: Канада.

Вік: 27 років.

Пройшов військовий тренінг у канадських збройних силах. Почати стипендію для студентів.

Марія Матей

Країна: Чилі.

Вік: 21 років.

Про себе: Вона вивчає модний дизайн в університеті. Він також працює як модель і мрії створення власної колекції.

Лукія Альдана

Країна: Колумбія.

Я народилася в бідну сім'ю. Наймолодші п'ять дітей. Він вивчає журналістики та мрії про створення телевізійного шоу-продюсера.

Гаврия Краточвілова

Країна: Чехія.

Про себе: Він вивчає комунікацію. Він любить танці і грає спорт. Він сноуборди і ковзани, грає футбол.

Cecilia Якщотихар

Країна: Данія.

Вік: 26 років.

Екзотична краса датського-пакістанського походження. Представництво Данії в Міссі Земля 2011.

Констанца

Країна: Еквадор.

Вік: 22 років.

Про себе: Закінчив німецький університет економіки. Участь у благодійній діяльності в Еквадорі.

Лота Анрік Хайнц

Країна: Фінляндія.

Вік: 25 років.

Про себе: Він займається йоги, пілатами і боксерською. Він грає флейти. Вона багато подорожувала з пілотним батьком F1.

Хайнарані Марі де Лонго

р.

Країна: Франція.

Вік: 23 роки.

Стартував моделювання у віці 17 років. Він також працює для організації, яка шукає притулок для безпритульних дітей.

Лука Бресель

Країна: Італія.

Про мене: навчає науку в університеті та працює як модель. Вона любить подорожувати, танцювати і вивчати мови.

Анастасія Сидропуло

Країна: Греція.

Про себе: Він грає гітару, є вадою баскетболу. У волонтерській організації, що допомагає хворим дітям.

Палет Самайо

Країна: Гватемала.

Про себе: Навчально-виховне управління в університеті. Проживала більшість дитинства в Німеччині. Він любить грати в теніс.

Ребекка Карпати

Країна: Угорщина.

Вік: 19 років.

Про мене: Навчання в Будапешті. Він хоче допомогти студентам, які не вистачає грошей на вищу освіту. Він любить танцювати.

Ю Мі Кім

Країна: Південна Корея.

Про мене: З дитинства він любить танцювати і захоплює музику. У віці трьох років навчалася грати фортепіано, а потім скрипка.

Cynthia Дюк.

2533466

Країна: Мексика.

Про мене: Актриса, модель. Графічний дизайн. Вона мріє стати педагогом і працювати з молодими дітьми.

Стефані Теніс.

Країна: Нідерланди.

Вік: 22 років.

Вона вивчає в Амстердамі і працює як модель і актриса. Любить водний спорт. Він любить провести час з родиною.

Настасія Болівар

Країна: Нікарагуа.

Я виріс в Майямі. Він любить грати в волейбол і бадмінтон. Він хоче бути розважальним виробником.

Мінуси Паола Маджія Санта Марія

Країна: Перу.

Вік: 26 років.

Про мене: Вона працює як модель і консультант в косметичній фірмі і любить танцювати. Також є сестра.

Monique Marie Перез

Країна: Пуерто-Ріко.

Про себе: Розглядають проблеми здоров’я людей старшого віку. Після того, як модний шоу для людей 65 і старше.

Alexandra Sarah Lynn Фріберг

Країна: Швеція.

Вона виросла в село біля Стокгольма. Вона любить малювати і фотографувати і милуватися Марілін Монро.

Erin Brady.

р.

Країна: США.

Про мене: На 17 років я живу себе. До конкурсу працювала в фінансовому секторі. Він любить готувати і лижувати.

Еміра Абдразакова

Країна: Росія.

Вона виросла в невеликому сибірському місті. Я пішов в музичну школу як дитину. Вона мріє стати актором.

Джерело: рибальська сітка