Жінка змія

Назва цієї дівчини - Юлія Гунтел. Її унікальною здатністю вигинатися вкрай в обох напрямках, щоб вона могла взяти дійсно величезну кількість різних поз. Вона є найбільш гнучкою жінкою світу. Серед шанувальників таланту дівчини, Юлія відома під псевдонімом Злата. Для нашого співвітчизника не складно подряпинити п'яти, піднімаючи ногу на голову.

Жінка змія

При необхідності можна легко вписуватися в 50-сантиметровому квадраті. Дівчина почала робити гімнастики з віку 4. Злата, орієнтована на кар’єру на її можливості.

Жінка змія р.

Незабаром найгута-перча дівчина світу виступить на «Фестиваль гнучких людей» Міжнародна конторційна конвенція в Німеччині вже побила велику гнучкість світу.

Жінка змія

Злата говорить про свої здібності: Я виконую ці пози, які здаються абсолютно природним для мене. Але іноді я трохи некомфортний, якщо під час фотосесії вам потрібно стояти в положенні занадто довго. Але мені здається, що будь-яка людина, незалежно від того, наскільки комфортно він сидить, буде незручно, якщо він не дозволено довго пересуватися. й

Жінка змія р.

Злата двічі вдарив книгу рекордів Гуіннес.

Жінка змія р.

Крім виступів з її шоу вона також з'являється в фільмах.

Жінка змія

Жінка змія

Херсон6941

Жінка змія

Жінка змія

Джерело: vk.com