Неприємний герой

10 березня 1995 р. під час буріння Бамута, розвідувальна ложка під командуванням Сергія Бларницького зламала в будинок, де бойовики тримали дітей «людського щита». Бойовики відчинили занурення вогню, щоб відновити заручники, і Блерайський вирішив взяти дітей з вогню.

Бларнійська ложка врятувала вісімнадцяти дітей, вісім з них проводилися сержантом. Військовослужбовці перевозили дітей у своїх руках, закривши їх тілом, не було іншого способу їх збереження. Під великим вогоньм солдати загинув один за одним, але врятували дітей. Всі діти збереглися, найдовші дівчата, Таня Блан, трохи травмували в нозі.

Повернулися до тяжкого пораненого бійця. Провідний кулеметний вогонь і розведення силітанів, який проходив до прибуття армій - бійців заздалегідьго знезагоджування 879 ОДШБ, які закинули ворога.

Тетяна Блан, дочка вчителя, яка була з дітьми:

«Ми лежали бараном, який спалював, і ми були гарячими. Навколо, кожен кричущий. Паяльники пожежні. Від часу одного з солдатів захопить хлопчика або дівчинки і бігти, знімаючи на ходу. Я підняв голову і побачив його, щоб дитина до іншого солдата, і він кладав і стріляє назад.

В той час, коли бійець знизився, а потім ще підібрав дитину.

Ми отримали менше, і раптом я був окремо. Я думав, що я був покинутий, але потім хтось міцний мене в руках. Я кричав, рубав, а потім я визнав його. Він був одним з тих солдатів, які побігли і повернулися назад. Він захопив мене в руках і сказав мені, що його ім'я був сержантом і що якщо ми хотіли, щоб дістатися до школи завтра нам доведеться запустити трохи.

Він побіг, відкидаючи назад і вперед, утримуючи мене щільно однією рукою. З другої руки він вигорнув з кулемета, перевернувшись трохи. Іноді сержант, якось дивно подрібнюється з цілим тілом і кашлем, але все ж побігає вперед.

Ми були дуже маленькі каміння, коли він знову витнув дуже багато, кашель глухий і впав на одне коліно.

Я був в боці. Але він знову потрапив і каже мені, що він ступав на живоплоті, повільно побігав вперед. Я виглядав на обличчя, вона перетворилася білою і білою, і її губи теж, і кров приїжджає з рота.

І пішов він вперед ... Тексти пісень, а це означає: Я думав, що Бог був носити мене своїми руками.

Ми просто впав над камінням і розкочуємо. Моя мама захопила мене. Я дуже багато і не заспокоївся. Заспокоївся в крові, і він впав над камінням і кинувся назад до сходу. Тут було багато зйомки, але тепер вони тільки знімалися звідти. Його мати не ходити там, бо він був поранений, і він відповів, що він забули сигарети на столі.

Я бачив його доторкнувшись до шиї солдата, що лежачи на землі, після чого зняв його кулястий жилет, шолом і зняв його кулемет. І він почав зйомки. Моя мама і я почала заспокоїти дітей, вони всі кричав, а потім солдати в чорному уніформі вивели до нас.

Наші Хтось побіг, зйомки, в напрямку, де наш баран був горінням і кимось летить. У кулястійному жилеті сержанту, вони показали, що мені шість кулькових відступів, які проводилися жилети і невеликий отвір, де він не може триматися.

На вертольоті і мою маму розповів, що ім'я сержанта була Данилом, і що він прийде до школи 1 вересня з квітами.

З двадцять нерівних чоловіків, які залишилися в ложці чотири. Загинув життя дітей. На здобутий подвиг Данила Бларниського було запроваджено до титулу Героя Росії, але його не отримали. У зв’язку з травмами, отриманими під час бою в с. Бамут, у кінці весни 1995 р. Данила Бларніського введено в експлуатацію з рядів ЗС з рангом старшого сержанту.

За непаралізоване героїзмом, показаний у виконанні військового обов’язку під час операції у Бамуті, указом Президента РФ від 26 березня 1995 року, Бларні Данила Кемальовича, присуджено наказом про заробіток.

Присуджено всі бійці. Практично всі посмертні. Приватний Чеклесов, який Бренейський здійснював з кулі, загинув ран в лікарні через два дні пізніше.

Сардж все ще живе сьогодні. Неприємний чоловік, звичайний громадянин своєї країни.