Вчора взимку приїхали до Києва. Не календар. Ох, фактів, щоб говорити. З снігом з нагоди і, знову, з нагоди подій.
Я не хочу говорити про реакцію утиліт, тому що нічого не було з звичайного. Ну і посипають всі центральні вулиці. Не хвилюйтеся про наявність снігу на тротуарах та інших місцях – це поширене, а що ще очікується.
Але божевільні лінії на шинофурнітурах особисто підготують мене. Це вже грудень. Ну, це сталося раптово у вересні або середніжовтень, океї. Розумний. Але Грудень, люди, грудень! Ми не в Каліфорнії. Прогноз погоди, звичайно, не завжди є точним і предметом індивідуальних жартів і не тільки. Але сам сезон здається, що наявність зимових шин не в гаражі, але безпосередньо на колесах. Я думаю так. Але не подобається.
Я не знаю, як я особисто маю такий паралельний (навіть, ненав'язливі способи з'єднання). Після того, як у всіх фінансових пірамідах, а також інших «події на гроші», люди, в принципі, розуміють, що вони йдуть за. А потім починає виступ під слоганом «ми не знаємо про їх неспроможність». Всім знайомим і зрозумілим, але вони сподіваються на щось. А сценарій майже всіх світових криз ХХ-XXI століття не був дуже різним, і це заплутування широких мас відбулося просто тому, що один хотів би сподіватися. Я хотів зробити це на абсолютно різні соціальні рівні.
Отже, здається, реально – «підірвати не вийде, людина не перехреститься»?