Який наступний рік готує нас

Я продовжую освіжити вас найдивовижніших рекламних кампаній сезону осінь-зима 2011-2012. Я повинен визнати, що я просто зачарував роботу дизайнерів стиліст-модель!

Колекція Gucci's Fall/Winter 2011-2012 - це антем для сексу, розкіш і 70-х стиль. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Який наступний рік готує нас р.

Який наступний рік готує нас 20

Де ми без теплого покриття в холодній дощовій осені? Вибираємо цей незамінний предмет гардеробу допоможе Бурарис. Я дуже люблю кольори – червона, цегла, оливкова, гірчиця – на мій погляд, ідеальна осіння колірна гамма. Особлива увага вимагає аксесуарів: розкішні сумки, шарфи, парасольки з традиційним принтом Burberry.

Під час свого дитинства, на пік моди був такий головний убір, який поєднав як капюшон, так і комір, його називають капюшоном. Отже, з поплавкою дизайнерського будинку Jil Sander, це дуже пастка може стати актуальною. На відміну від «ми» капора, яка була пов'язана з ангорою, цей варіант виготовляється з трикотажного одягу з ретро візерунком. На додаток до цих оригінальних речей, нова колекція Jil Sander представляє мінімалістичні пальто, штани, куртки та сукні з цікавим друкованим малюнком.

Ягодні сумки чудово підходять. Цей бренд рідко відхиляє від тривалого курсу і спирається на комфортні моделі стриманих кольорів, але, безумовно, з двома ручками - короткими і довгими. У новому сезоні додано стьобані матеріали і грубу темну шкіру.

У світі моди нова тенденція - обличчя рекламних кампаній відомих брендів дуже молоді дівчата. Подарувавши нову колекцію Miu Miu доручили 14-річний Hailee Steinfield. «Хайлі здатний втілювати зрілий і елегантний образ, залишаючись істинним для своєї молоді і юнацького шарму». Колекція в стилі ретро дійсно виявилася дуже елегантною і жіночною. Єдине, що заспокійливе мене було плаття з розташеним коміром і квітковим принтом – це виглядає дуже схоже на домашнє пальто.

Який наступний рік готує нас Р

Який наступний рік готує нас Р

Після Miu Miu, Марк Якобс також звернувся до своєї молоді: обличчя Марка Якобса стала виходом Голлівудської зірки, 13-річної Еллі Вентиляцією. Дівчина, звичайно, виглядає старше років, але факт залишається те, що мода прагне молоді. Я вже люблю ідею монохромного образу.

Що нового сезону без модних тенденцій у макіяжі! Меган Фокс представила лінійку косметики Giorgio Armani. Важко визнала актриса на фото – добре, багато фотошопа (як в інших косметичних рекламних кампаніях). Armani пропонує нам вічні класики: шкіра порцеляни, чорно-Димий-Ісс (Я думаю, що ніхто не стверджує, що цей макіяж довго придбав статус класики), чітка лінія брів і рубцевих губ.

Модний будинок Враховуючи ще й далі і пофарбували чорні тіні повік, до брів. На губах - темно-бордовий помада з глянцевим ефектом. І неодмінний елемент дов'язується засмагою, майже білою шкірою.

Дякую за те, що Том Форд для надання кольору до вже сірої осені та зими. Дизайнер ніколи не поділився безмежною любов'ю для класики і пропонує нам радикальні варіанти макіяжу: зелений смокі-це поєднується з кораловою помадою, зображенням в фіолетово-фіолетових тонах, а для тих, хто воліє природність – бронзові тіні і бежевий блиск губ. Обов'язковий елемент кожного зображення - лак для нігтя в тон. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я люблю!