1364
Літо чудово.
Я завжди любив літо більше, ніж будь-який інший сезон. У школі він не розумів Пушкіна. A.S. "Дикупний час, чарівність якого ..." Що таке чарівність! Навчання Школа! Звертаємо вашу увагу на те, що я навчаюся дуже добре і з задоволенням. Це відрізняється. Продуктивність. Тоді він виріс. Скопіювати поета. Осінь дуже погано. І зима має свою чарівність. Скуштуйте там, лижі і всю красу. Ну, літо... Дійсно, з достатнім грошима, літо може бути цілий рік. Або ще один улюблений час року. Це його. Але оскільки я все ще живе в досить помірному кліматі, я люблю, не турбуючись з зайвим одягом, щоб вийти на барбекю. Я не думаю про те, що мій ніжки буде вологий від щелепного снігу або чи буде листопадний вітер, подарує сорочку. Просто зніміть і зробіть його луком. Або побудувати плов для двох сотень людей, як зробив почесний шеф-кухар громади Роман Ніконець на славетну подорож до Славутича. Так, навіть просто отримайте на водоспаді місцевого масштабу в Ірпені. А весілля на пляжі? Не можна, навіть у наших широтах. Але вже дуже, дуже любитель. Так, і яхтні поїздки взимку дуже проблемні через брак льодяників на Дніпрі.
Всі в усіх, джентльменів, літо є приголомшливим. Не дуже довго. І ось чому я її люблю. Завжди так – зберігати хорошу пам'ять, потрібно вчасно залишити.
Всі фото дуже забезпечені Головним шефом, фотохудожником (настільки побутові фотографії, не судять) і просто хорошою людиною Романом Ніконець.
Голова пілала Роман Ніконець
Власне, плов.
р.
процес
Розсилка
Готуємо на відпочинок
Весілля на пляжі. Препарати
Ірпен Фолс
Велика родина
460538 р.
Наші бібліотеки
р.