Американський на російському зиму

Про російську зиму і як її вижити. Я не думав, що я хочу снігу в Москві. листопад радує замороженими грязьами і льодяними лопатками. В кінці осені снігові ковдри розтоплюються буквально в день або перетворилися в кришку скоринки.
Це не те, що я очікував: він був майже Різдвом і досі не сноубордом.

1 етап: груша морозу.
Зима, яка могла знищити мене. Моя довідник Вона сказала, що температура буде скидати до кінця жовтня. По закінченню листопада було б повний пі ... заморозка. І не буде теплоти до квітня або травня.
Сім'я і друзі сміхалися в дружині Емма і моє рішення провести найкращу частину року тут. "Ви будете заморозити", - сказав він. У вересні російські колеги та студенти продовжували годувати своїх страхів, перелічивши рекордні температури, репрочитавши історії замерзання людей до смерті. Коли вони чули про зиму, вони тримали казку, «Це застуди. й
Незабаром почали змінюватися. Одяг, що продається в магазинах, став теплим, так, в магазинах готуються до полярного холоду. Власник квартири заміщав вікна новими енергозберігаючіми, абсурдно пояснюючи, що вони будуть краще. Опалення не можна керувати і працювати занадто рано, зробивши нашу квартиру нестерпним. "Дуже відкрийте вікно", ми радимо.
Один студент купив мене "valenki", традиційні вовняні черевики, що втекли в галоші. На день народження місцевий персонал дав мені «ушанку», яка підписна шапка з пишною складкою вушка. І що страшно мене...
Етап 2: Розширення глобального потепління.
Всі пішоході взяли запобіжники. Фурний голов'я стала стандартним явищем. Всім людям стали куртки з величезних курток. Я не приготував багато, і наші колеги похили мене, щоб отримати її тепліше пальто. "Чим не має додаткового нагрівача", Нарешті, наш російський “тренувальний директор” запропонував старе пальто.
Температура скидається трохи нижче нуля і заморожування. Я відчував розчарування. Всім моїм почуттям не було нічого. Я чекав прогнози погоди, сподіваючись на обіцяні гори снігу, ефектний холод, який може бути написаний на батьківщині. Декілька частина мене, частина мене не зраджує на те, що я не замерзла мене, відчував обману матір'ю Росії.
Я вперше відвідав російську лазню у листопаді на корпоративі. Я дізнався, що між зборами в «парній кімнаті» люди виходять за межі голого тулуба в снігу. Іноді роблять отвори в льоді і стрибають в заморожені тіла води. "Всі чоловіки це роблять", - сказав мій персонал, посміхаючись по-ширині. Вони запевняють мене, що це буде чудово. Але несподіваний період тепла перетворив ландшафт на одну велику пудочку пишних. І, звичайно, сніг не був достатнім, щоб довести свою маскулінність.
Продовжувати протягом всього грудня і тижня до Різдва, всі зносилися рукавиці, але не було снігу, щоб грати з. Я звернувся до студентів і колег за відповідями, але вони обмотували свої плечі, повторюючи лову Я не знаю, якщо вони були серйозними або жартами. «Я думаю, що це буде відбуватися в ці вихідні» або «Що завжди багато снігу для мого дня народження». Здавалося б,

р.

3 етап: Перший сніг.
У неділю перед Різдвом Христовим (Різдвяні святкують після Нового Року в Росії), я поїхав додому чекаю на справжній російський близак.
На шляху додому сніг покривається обличчям, що не можна споглядати красу і, з дивної причини, роблячи мене почувати себе як мої брови були вологими. Я загорнув шарф навколо мого обличчя, натягнувши на ковпачок, і ходив з головою в плечі.
При вході в квартиру я роздягнув так швидко, як заморожені пальці дозволять, залишаючи туфлі, покриті білою скоринкою за дверима. Я повернувся на чайник і сіла на вікно, сейфом і теплом за новим енергозберігаючим склом. Вечеря нещасливо закручує сніжинки. Озеро перед нашим будинком, шосе, парковані автомобілі, дерева, все стало монохромним.
Я не можу почекати Емма, щоб повернутися назад. Вона розуміла радість в поразку тих, хто сміхався в нашій незі в Росії. Так, у нас була сніг!
Етап 4: Розгортання.
Температура скидається щодня. Вулиці зникли під білим вежем. Дороги і тротуари були очищені і посипані реагентами.
У четвер вранці я подарував і купила дешеві пластикові шлами, яскраво-червоні. Я зроблю першу подорож з групою дітей. Дами розгортають їх на гору; мами зачепили їх знизу. Емма зняла мене, тільки дорослий, який бере участь у веселому виконанні.
Я розповіли про мій новий іграшка. Один з них Олексій, який здавалося, як російська людина, дивився на мене з сюрпризом. «Ралі?» він запитав в тон, що він може бути добре для дітей, але ... Я хоча б зробив це з муфтою?
Ема і я пішов на пізнання в ніч після того, як діти залишилися. За допомогою банок пивного охолодження в снігу, ми приймали верхову їзду, перевіряючи, хто може залишити наступний.
5 етап: через чотири місяці.
Повернувшись до школи, пожовте гори снігу знову. Прогулянка по Львову. Заморожені собачі поспішають всюди. Сніговики все жовті. Моє брови вологі. І я бажав scream ... Досить. Достатньо!

Джерело: matadornetwork.com