Вгору сходи ведеться вниз.

Сучасне суспільство (Я маю на увазі всю світову спільноту, не тільки окремі країни), здається, дійсно вирішив реалізувати в її регресивному прогресі принципу, який я кладаю в основу.

І далі він йде, тим більше нагадує «Гестрові нечієві, величезні, стосові і баркінги» (А. Радищев), а саме неординарний Оранус, блискучо описаний В. Пелевіном в «Генерації П».

Ви пам'ятаєте, що ви не прочитали? Ну, то, дійсно, варто розповісти вам про суть цього явища ...

За словами Пелевіна, позначений Оранус (God, наскільки добре він звучить на латинській мові, в той час як в Росії все більш банально і простіше: «roto-asset») являє собою (і, очевидно, досить довгий час) певний живий організм, окремі клітини яких є люди; нервова система є інтернетом і іншими ЗМІ; і життєва сутність, носія нервових імпульсів і / або кров є гроші: неординарний «bablo» (достатньо, в віртуальній версії вони забезпечують передачу цих же імпульсів, і в реальному варіанті всього матеріального багатства там – кров і м'якоть Оранауса).

Сектори людини контролюються імпульсами wow: сигнали, які отримують, що визначають їх поведінку. Поведінка є лише трьома імпульсами, а також поведінкою.

Усні імпульси wow змушує «повільні» заробляти і отримувати гроші в будь-який спосіб, тобто, по суті, поглинати їх – переважно усунути страждання від невідповідності себе ідеальним зображенням «Я», створеного рекламною (само, що просто накладається на нас – що носити, що їздити, що робити, куди жити і т.д. – для того, щоб «відповідно до ідеального»: деяка версія «супер-І» не описана Фрейдом (як пощастий він не живий...).

Імпульс анального wow заохочує (і навіть як...) ці «клітини» виділити («високі ...») отримані і / або накопичуються гроші, щоб не менше часу і дуже умовно (синдром Єлочка Каннибала і Міс Вандербілт – Ilf і E. Petrov, «12 стільці»), щоб відчути задоволення відповідності «стандарту».

У той же час (так що ви розумієте, чому все це тимчасове ...) wow людина користується актом витрачання грошей, а не від володіння конкретним об'єктом або об'єктом споживання. Ось чому вони, наприклад, купують автомобілі на сотні тисяч доларів, які просто не можуть бути адекватно використані в умовах загального джемінгу.

Тим не менш, третій імпульс wow: репресивний. Суть, це оборонний механізм (психологічна оборона, на жаль, прийняття на все більш непсихологічних формах...), за допомогою якого Оранус захищає себе від будь-яких перешкод.

Це полягає в налаштуванні системи концепцій, які покриваються або явно відносяться тільки до грошей (аніон розуміє, що за дружніми шаутами про деякі більші значення є тільки одне значення - гроші, дуже «боб» що перемогла зла, і якщо це не зрозуміло, то що, пробачити мене, взяти з собою, згасити мене, примітивний «roto-ass»: є так багато розлучених ...).

Розвитки все і все в ключі, необхідні для Орануса (нині його нервова система працює жорстко і чітко: в режимі третьої світової війни - ідеологічна ...). І загальний дискрет будь-яких сенсів, які не відносяться до грошей або сумніву його значення, а також заборонного пригнічення будь-якого «розвідника».

До речі, спільна фраза “ропа”: «Якщо ви так розумні, чому так бідні» є одним з них, і це не збігається з тим, що у нас є англійські еквіваленти: «Ви так стежте за снігом мене гроші» і «Моні говорить про бульзні прогулянки».

Найменше тут є те, що існування в модусі Оранус просто руйнує все, що можливо. З людської цивілізації в цілому, яка в особі «світової спільноти», дедалі деградована, слугує тільки «обміни грошей» (і якщо їх кількість обмежена, висіває і неприпустимий, але обов'язково приховується за високих слів, крадіжок, робів і робів, де вона отримує ...).

І на конкретні люди, які, зокрема, як абсолютно вірно писав все те ж саме В. Пелевін, будувати зв'язок один з одним, виходячи з однозначно відволікаючих чаттера, в які вони сліпо, greedily, неслухняно і нелюдно вставляти свої анальні імпульси (тобто, шкода, сором'язливі...) з надії годувати його іншому як пероральний імпульс (тобто, що робить цей щит їсти, а також платити за нього).

Найгірший тут. Першим є те, що Оранус, маючи самоорганізацію, може незабаром стати єдиним (не єдиний – він вже став, а саме, єдиний...) представником Розуму на цій Землі. І другий - це те, що зараз більшість з нас представлена ділемою, яка не залишає іншого вибору: як стати прихильником життя «рото-дус» Орануса, або бути просто знищеним ним, і не тільки морально, але і фізично.

На мій погляд, єдиним (але очевидно дуже вузьким) способом для людства є знову, щоб повернутися до фундаментальних принципів: закони заданої реальності, сформульовані Гермесом Тріссмегісом.

1. Менталії ("Все продумано").

2. Кореспонденти (як вище, так і нижче).

3. Вібрації (Не нічого фіксованого, все рухається, всі вібрати).

4. У Полярність: Все подвійне, все має свою протилежність.

5. Умань Ритм ("Всі потоки, всі потоки і потоки, все має еббб і потоки").

6. Жнівень «Що стосується ефекту, кожен ефект має свою причину. й

7. Про нас Стать або генерація (Sex є походженням у всьому, і тільки від настою чоловіків і жіночих принципів все народжується.)

І повернення не чисто спекулятивний, але досить ефективний.

По-перше, якщо за принципом психіки Оранус є матеріально відтвореним на цій Землі через повне імпозиційність своєї ідеології потужною з приховуванням байдужості «силової більшості», здорові сили цього світу повинні об'єднатися для здавалося б, проти ідеологічних впливів. Для того, щоб перебудувати психіку в певній області, необхідно встановити синхронне мислення близько одного відсотка населення даної області (у разі достатньо розширеної медитації досить квадратний корінь цього відсотка). Розроблено методи та методи таких колективних медитацій, але вони використовуються так далеко тільки для організації наступних кольорових революцій яскраво вираженого перорального типу і характеру.

По-друге, слідуючи принципу відповідності, необхідно підготувати, обґрунтування, реалізувати моделі життя, що виключає наявність грошей в якості основного значення життя і повернути життя людини до його істинного значення. І втілювати обов'язково і всюди, переоцінюючи масову свідомість. Що, на жаль, вражається вірусами нігілізму і морального релятивісту.

По-третє, за принципом вібрацій, докласти максимум зусиль для підвищення рівня людської свідомості (зміни, які в трактуванні Д. Гокінів, де CS є годинниковою частотою людського комп'ютера). У зв’язку з тим, що чим вище ця «свідома частота вібрацій», тим більше людей у світі впливають на неї, підвищуючи рівень свідомості. Але на поточному середньому рівні свідомості населення менше двохсот звичайних точок, будь-яке розуміння та адекватна оцінка того, що відбувається, згідно з тим самим Д. Гобін, просто неможливо. Для мислення в цьому випадку, по суті, служить накладним і / або обсесивним фактам і емоціям, що виправжують їх в будь-який спосіб.

Четвертий, за принципом полярності, можна, нарешті, свідомо дозволити собі протистояти, якщо не весь світ, то частини його, і без пригнічення думки, як «і в крокі і ми не». Для неіполярного світу приречена на знищення, до самозахисту, тому що навіть в нормальних лісових хижаках, позбавлення від трави, буде змушений їсти один одному, так як кажуть, до останнього індивіда (який помирає від голоду самостійно).

П'ятий, за принципом ритму, необхідно, можливо, просто звикнути до постійного коливання все і все від плюс до мінусів і спини. Не впадайтеся в ейфорію з вгору, а потім в знеболення з пух. Стоп «зчеплення хвилі» з катастрофічними очікуваннями (див. Принципи 1 і 2), і просто ковзати по них, як надфера («Ми не можемо зупинити хвилі – але ми можемо легко їздити їх...»).

По-шосте, на підставі принципу причини і ефекту, це право дізнатися, через хост впливу, представлений як причини (і проголошується, що бути вірним...) бачити істинні причини всього, що відбувається. Наприклад, в цьому випадку (відповідаємо нам скромно і обережно) лікує Оранус і «гниль-дус».

Нарешті, сьомого, можливо, час повернутися до концепції маскуліну та жіночності як основи для походження всього світу. Зокрема, в жодному разі не завадить від прав сексуальних меншин (Для заборони мене від цього, Богу!), як і раніше поверне чоловіка і жінки до жінки. Таким чином, ці два полів і статі сприяють достатку Еросу в розумінні, що К. Увімкніть його: сила водіння Всесвіту! й

Епічний блок мозку: Як знищити людей майстерно покласти відповідальність на тебе Якщо ви постійно замислюєтесь про те, що ви не любите, вони обов’язково будуть у вашому житті.

Що відбувається, якщо ми не дбаємо про це? Не так погано. Це просто те, що Розум на землі залишиться лише одним з його носіїв: Оранус. І ось з якоїсь причини я давно зігріваю ідею, що через банальний вік (і я вже понад 60), я не буду залишатися на цій Землі занадто довго.

Зважаючи на те, що інші дійсності, які будуть підібрані для мене Там у Небі, як панімонія для подальшого зростання і розвитку, ймовірно, буде набагато доброю і більш позитивним, ніж сьогодні. Ну, якщо тільки зараз я зробив все, що я міг, в межах того, що я знав і знав, як зробити це світ жити, тривати і радіти. Це життєздатність, що вона не здавалося б, були...

Автор: Сергій Ковальов

Джерело: psy-in.ru/articles/vverh-po-vedushhej-vniz-lestnitse