Сепарація і любов

На краю поля стояв любов і розмаїття і захоплювали молоду пару. Сепарація говорить про любов: «Я буду їх відокремити?» Любов коментує:

«Чи нехай мені, просто візьміть один підхід, а потім ви можете підходити до них так, як ви хочете, а потім ми побачимо, чи можна їх відокремити». Узгоджується поділ.

Любов підійшов до молодої пари, доторкнувшись їх, подивився на очі і побачила іскра, що працює між ними. Любов відійшов і сказав: "Нехай це ваш поворот."

Сепарація відповів, "Ні, нічого я можу зробити зараз - їх серця наповнені любов'ю." Я побачу їх пізніше.

Пройшов час. Сепарація дивилася в будинок і побачив молоду матір і дитину, батько. Відокремлення сподівається, що любов вже пройшов і тому з надії перетнула поріг свого дому. Але коли вона дивилася в очі, вона побачила вдячність. «Я зустрілася з ними пізніше. й

Пройшов час, Сепарація знову з'явилась на них - діти робили шум в будинку, з роботи потомився чоловік, його мама затишна дітям. Сепарація сподівається, що зараз вона обов'язково зможе їх відокремити, тому що в цей час як любов, так і радість повинна мати довгий час, оскільки зникла з серця. Але як вона дивилася в очі, вона побачила повагу і розуміння. "Я знову повернувся, - сказав Razparka.

Пройшов час. Повернутися до свого будинку відхилення. Вона бачить дітей, вирощених, сиво-волосий батько пояснює щось дітям, дружину варить щось на кухні. Вона дивилася в очі і зітхнула з розчаруванням: вона побачила довіру в них. «Я приїжджаю пізніше», - сказав Сепарація і зліва.

Це був час. Сепарація знову дивиться в будинок, дивиться, і є онуки, що працюють, стара жінка сидить каміном, горіння вгору. Сепарація виглядає і думає самому: "Дуже, здається, прийшов час." Вона бажала дивитися стару жінку в очах, але вона отримала і залишила будинок. Сепарація за нею. Незабаром стара жінка прийшла до кладовища і сіла на могилі. Він був чоловіком могили.

«Що я не пізній», – думав Сепарація, «час зробив свою роботу для мене». А Сепарація дивилася в стару жіночу сльозну око. І в них вона побачила пам'ять - пам'ять про любов, чуйність, повагу, розуміння і довіру.