Зріла любов: the свобода що марки ви сильний

Любов незрілий і зрілийЩо таке любов? У серці багатьох творів літератури і мистецтва є спроба зрозуміти і описати любов. Це почуття залишається одним з найкрасивіших міфів людських відносин, які, на мій погляд, не варто рішення. Як ми можемо пояснити, що ми не любимо одну людину, яку ми сприймаємо як дуже хороший і гідний, а ми любимо іншого з великою кількістю недоліків? Я не розумію... Це почуття, що змушує вас страждати і бути щасливими одночасно. Це одна з найпотужніших мотиваційних сил, які приводять людину. А мудрий чоловік один раз сказав, що ми приїжджаємо до цього світу з однією метою: отримати любов або подарувати його.

р.

Любов хоче подбати про себе.

Як ми розглянемо це з психологічної точки зору?

Альфрід Лонг, австрійський психотерапевт, студент Віктор Франкл і засновник австрійської школи екзистенціального аналізу, говорить, що любов є дивовижною суб’єктів, це свобода, яка робить людину більш міцною, більш реальною, актуальною. Любов робить чоловіка щедрим, він хоче поділитися все з іншими. Це відчувається як велике значення, яке страшно втратити, тому є бажання доглядати. Любов хоче подбати про інших і подбати про них. Починаємо подбати про здоров'я іншого, подбаємо про своє сон, відпочиваємо, хочемо подарувати йому найкраще. Якщо щось відбувається в коханій людині або його почуттях, ми страждаємо. Як написав німецький філософ Max Scheler, «З любов'ю, щоб побачити ще в тому, що він може стати, щоб стати ще краще, більше себе. й

Марина Цвєтаєва пише майже те ж саме: «Щоб любити, щоб бачити людину, як Бог поставив його і його батьки не розуміли його. й

Любов, що просить нічого в поверненні, зріла любов. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Слова люблячого чоловіка

Що таке зріла любов Дуже добре, що ви в цьому світі, що щастя, що я можу зв'язатися з вами, бути, витрачати час, допомогти вам у вашому розвитку, йти по шляху разом і будьте один одному. Зріла любов не сповільнює, але допомагає людині розвиватися. Коли кохана людина говорить, я хочу дізнатися щось, зріла любов буде сказати: як я радий, що ви будете присвятити йому час, якщо це важливо для вас. І хоча ми побачимо один одного менше, я отримую його. Незріла любов почне кричати: Немає! Що про мене? Я не вмираю без тебе, і я буду сумним і самотнім! Незріла любов вимагає уваги до себе, зрілий - дає їй, не втрачаючи погляду своєї людини. Зріла любов є liberating; це так безкоштовно, що він може навіть дозволити іншому залишити любов. Навіть якщо вона відчуває себе, як він буде краще з мене. Але якщо інший хоче залишити, то він повинен спробувати знайти себе в іншому.

Історія любові

Коли чоловік приходить до дружини, з ким жив двадцять років і каже: Я виходжу вас, я закохався в любові з іншим, вона молодша, веселіше, з її більш цікавим. Він пішов в упаковку, і коли він повернувся в приміщення, він побачив, що дружину влаштував святковий стіл і відкрив шампанське. - Яка справа? - Чоловік здивував. Я дуже щаслива для вас, нова любов приїжджає до вас, це таке щастя. Через тиждень чоловік повернувся до дружини. - Він сказав. Я не знаю, що це правда, але мій дружина може бути прикладом зрілої любові.

Незріла любов

Яка різниця між зрілою і незрілою любов'ю? Якщо вірна любов може бути викликана, то незріла любов сліпий. Попадання в любов не бачить іншого, як він, але зображення, яке я мав у зв'язку з іншими. Є більше мене в цьому образі, більше моїх бажань, ніж є реальні інші. Незріла любов надходить від внутрішнього рубрика і хоче зробити його за рахунок іншого, хоче отримати більше і мати інші. Незріла любов, людина дивиться на себе.

Criteria для зріла любов

Які критерії для зрілої любові? У зрілої любові людина потребує відносин, але не залежить від них. Довіра та лояльність у відносинах. Простір відносин є таким, що вони мають місце для взаємоповаги, право кожного з партнерів бути себе, щоб реалізувати не тільки спільні, але і їх інтереси і цінності. У зрілої любові людина може слухати партнера без шкоди йому і жити його важливим і цінним.

Він може говорити не тільки про те, що він любить, але й обговорити з тим, хто любить, неприємні моменти, пов'язані з відносинами, шукати компроміси і способи вирішення конфліктів. Зробляючи його разом на основі взаємоповаги.

Справжня любов завжди хоче продовжити, вона наповнена значенням, вона хоче створити разом і нести фрукти.

Такі фрукти часто є дітьми, є спільна творчість або бізнес. Зріла любов бачить чоловіка не так, як він хоче бути, але як він, з усіма його слабкостями. Зріла любов може прийняти людину в його недосконалості і любити його так, не шукаючи його відкликати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але якщо ми любимо його в щось, що дуже важливо для нас, то прийміть його в щось, що не дуже круто на нашу думку, є ознакою великого зрілості. Це дає можливість зберегти любов, оскільки відчуття може розтопити як хмара, якщо вона не захищена.

С ***

Ні князі, є люди. Виконувати людину, а не явний образ непросто, але можливо.А щоб не зажадати іншому, щоб присвятити вам весь життя, жити ваші інтереси і заповнювати своє життя, намагатися собі. Тоді буде менше претензій і причин бути незадоволеним, простір любові в цьому випадку стає вільним, легко, приємно дихати і жити. Я хочу згадати дивовижну історію Анрі Бартусів «Тендерність». Він складається з п'яти букв про любов: великий, страждаючи, наповнений дивовижною ніжністю і сльозним доглядом за коханим. Люблю тебе... Реальний.Видання

Автор: Світлана Мардоян

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: zis.ru/zrelaya-lyubov-kakaya-ona.html