628
Любов не вистачає.
У 1967 році Джон Леннон написав пісню «Все, що ви повинні це любов». Він також побив як своїх дружин, закинувся один з своїх дітей, списав його гей єврейський менеджер з гомофобічними і антисемнічними образами, і один раз сидів перед натовпом людей весь день.
Триптих-п'ять років пізніше, Trent Reznor of Nine Inch Nails написав пісню "Love is Not Enough." Резнор, незважаючи на свою популярність при ударних виступах на сцені і гротескних порушеннях кліпів, позбавлялася від наркотичної і алкогольної залежності, одружена одна жінка, мала дві діти з нею, а потім скасувала наступну студію і торкнувшись заходів, щоб залишитися вдома і стати хорошим чоловіком і батьком.
Одна з цих чоловіків має чистий і реалістичне розуміння любові. Інше Як розв'язувати всі проблеми. Інше Один з них, ймовірно, є нарцистичним. Інше не було.
У нашій культурі багато хто ідеалізує любов. Ми бачимо, як підлімована панацея для всіх проблем життя. Наші фільми та оповідання в книгах позначають її як кінцева мета життя, кінцева доставка від усіх хворобливих борт. Тексти пісень, а це означає: І тому, що ми ідеалізуємо любов, ми переважаємо його. У зв'язку з цим, наші відносини повинні платити за це.
Коли ми вважаємо, що "все, що нам потрібна любов", як Ленон, ми, як правило, ігноруємо фундаментальні значення: повага, приниження і прихильність до людей, які ми піклуємося про. Якщо любов вирішує все, чому я втомився від інших речей?
Але якщо, як Резнор, ми вважаємо, що «люби не вистачає», ми розуміємо, що здорові стосунки вимагають більше чистої емоцій або високих пристрастей. Ми розуміємо, що в нашому житті важливі речі, а в наших відносинах, ніж просто любов. І успіх наших відносин залежить від більш глибоких і важливих цінностей.
Три Bitter Truths Про Любов
Ми розробляємо нереальні очікування про те, що любов дійсно є і що це може зробити для нас. Ці нереальні очікування після того, як ми вирішимо самі відносини. Давайте мені ілюструвати:
1,1 км Любов не завжди збігається з сумісністю.
Якщо ви хочете, щоб ви не знали, що ви є надійним партнером для довгострокового. Любов - це емоційний процес, сумісність - логічний процес. І вони не обов'язково переходять в один одного.
Ви можете закохатися в любові з людиною, яка не лікує вас добре, змушує вас відчувати себе і думати про себе гірше, ніж ви, не поважаєте вас стільки, скільки ви поважаєте його, або має життя так ненавидиме, що він може зробити ваш глибше.
Ви можете закохатися в любові з ким-небудь, хто має інші амбіції або життєві цілі, які суперечать вашому, або з ким-небудь, хто філософські переконання або конфлікт світогляду з почуттям реальності.
Ви можете закохатися в любові з ким-небудь, хто любить життєву силу і щастя від вас.
Це парадоксична, але це факт.
Коли я думаю, що всі нерозривні відносини я мав з людьми, які писали мене листи, більшість з них знаходять себе в цій ситуації через свої емоції. Вони відчували, що дуже неординарний «спарк», а їх дах був зведений. Я не доглядав, якщо він був алкогольним християном і вона була бісексуалом некрофіліак. Він все ще зданий, як це було право зробити.
І коли через шість місяців вона кинула свого щита на газоні, і він молиться Ісуса 12 разів на день, щоб врятувати її, вони виглядали і дивилися, "Чи не виправда?"
Попри те, що всі вирушили неправильно перед початком.
Якщо ви є знайомства та шукайте партнера, ви повинні керуватися не тільки вашим серцем, але і вашим розумом. Так, ви хочете знайти когось, хто робить ваше серце флоером і метеликами в шлунку спів. Але потрібно також оцінити людину і як він лікує людей, які його амбіції і світогляду. Якщо ви закохалися в любові з кимось, хто не вписує вас... так само, як і інструктор Південно-Парк, як тільки сказав, що ви будете мати поганий час.
2,2 км Любов не вирішує проблеми відносин.
Мій перший подруга і я був божевільний в любові. Ми також проживали в різних містах, ми не маємо грошей, щоб побачити один одного, наші сім'ї несуть один одного, і ми пішли через щотижневі напади безглуздих драм і карель.
І кожен раз ми борлися, наступного дня, ми повернемося один одному і нагадуємо, що ми були божевільні про один одного, і що ніхто не з маленьких речей, що виважали, тому що ми любимо один одного і ми обов'язково знайдемо спосіб його вирішення, просто чекаємо і дивимося. Наша любов до нас почуває себе, як ми можемо подолати все, коли нічого дійсно змінилося.
Як ви можете бачити, не вирішені проблеми. Повторно повторилися кварелі. Текстові аргументи отримали жорсткіше. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми занурили в себе в точку, де ми не змогли правильно спілкуватися. Ми вішаємо на телефон протягом годин і сказав майже нічого. Шукаю зараз, я зрозумів, що немає надії. Але, незважаючи на те, що він тривав три роки!
Адже любов підкорює все, правильно?
Непристойно зв'язки зловили вогонь і збиток, як Hindenburg повітряне судно, що тягнеться в полум'я. Зазор був страшний. І я дізнався великий урок з цього зв'язку: до тих пір, як любов ви відчуваєте краще про ваші проблеми життя, це не вирішує ніяких з них.
Каткоастр емоцій може бути заспокійливим, кожен сходження здається більш вражаючим, але до тих пір, поки у нас є стабільний твердий грунт під ногами, щітка емоцій з часом змиє все.
3. У Любов не завжди варить.
Однією з найважливіших характеристик люблячого когось є ваша здатність думати про те, що людина і їх потреби більше, ніж ви робите про себе. Але питання, що рідко запитують, "Що ви засвідчуєте на інший, і варто?"
У любовному співвідношенні це нормально як для того, щоб іноді жертвувати свої бажання, їх потреби, і їх час для одного. Я б сказав, що це відповідна і здорова поведінка, і це те, що робить відносини дійсно класними.
Але коли мова йде про самооцінку, фізичного стану, амбіції та життєвого призначення лише заради того, щоб бути з кимось, любов стає проблемою. Любовні відносини повинні бути доповненням до нашої індивідуальності, не загрози або заміною.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо ми не уважні, ми будемо залишатися тільки оболонкою людини, яку ми колись були.
Тести
Одним з порад щодо теми відносин є «Ви і ваш партнер повинні бути кращими друзями». Більшість людей вважають цю пораду тільки від позитивного боку: «Я повинен витрачати стільки часу з партнером, як з найкращим другом», «Я повинен відкрито спілкуватися з партнером як з кращим другом», «Я повинен веселитися з партнером, як я весело з кращим другом».
Але варто звернути увагу на ситуацію з негативним кутом: Ви маєте можливість отримати кращий друг, щоб бути негативно, як інші половини пологів? ?
Зрозуміло, коли ми попросимо собі це питання, в більшості нездорових або залежних відносин відповідь немає.
Я знала жінку, яка була просто одружена. Вона любила чоловіка божевільно. І не помітив, що її чоловік був з роботи на рік, продемонстрував не інтерес до приготування весілля, а часто залишила її на серфінгу з друзями, а її сім'єю і друзями не дуже обов'язково про нього. Незважаючи на все це, одружився з ним.
Але коли емоційна інтенсивність весілля висушена, реальність збереглася. Через рік після шлюбу він все ще був від роботи і занурення будинку, коли вона була робота, він був сердитися, якщо вона не встигла варити вечерю, і все частіше скаржалася, що він назвав її "посипаним" і "грубо". І так, він все ще пішов на серф з друзями.
І вона потрапила в цю ситуацію, тому що вона ігнорувала три гірких правдів про любов описано вище. Вона ідеальна любов. Незважаючи на всі сигнали, які він дав, коли вони зустрілися, вона вірила, що любов означають сумісність. Але це не означає. Коли її сім'я і друзі підняли сумніви про весілля, вона вірила любов буде вирішувати всі проблеми. Але це не сталося. І тепер, що речі падають в шию, вона повернулася до своїх друзів за порадою про те, як вона може жертвувати більше, щоб зробити речі краще.
І правда, ні.
Чому ми переносить поведінку в наших романтичних відносинах, які друзі ніколи не дадуть?
Уявіть, що ваш найкращий друг, який рухається з вами, трахаючи ваш будинок, відмовляючись шукати роботу, вимагаючи варити його вечерю, і зануритися і поїсти на вас, коли ви скаржаєте. Таке дружбу закінчиться швидше, ніж кар'єра актора Парижа Хілтон.
Ще одна ситуація. Подруга одного чоловіка була настільки ревною, вона вимагала паролі з усіх його рахунків і наполягалася на супроводження його на всіх своїх поїздках, щоб він не був спокуслений іншими жінками. Його життя майже під цілодобовим відеоспостереженням 7 днів на тиждень. І це було очевидно в своїй самооцінці. Вона не довіряє йому, щоб зробити все. Він припинив довіру себе.
Він продовжив свій шлях! Чому? Я зробив!
Пам'ятайте: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ви можете любити тих, хто добре для вас і тих, хто погано для вас. Ви можете знайти себе в простих любовних відносинах і складних. Ви можете любити, коли ви молодий і коли ви старий. Любов не унікальний. Любов не рідко. Любов не страшний товар.
На відміну від власної гідності. Ваше почуття власної гідності. Ваша здатність довіряти. Ви можете знайти себе в любові більше, ніж один раз у вашому житті, але тільки ви втратите свою самооцінку, самооцінку або здатність довірити, це буде дуже важко відновити їх.
Любов - чудовий досвід. Це один з найяскравіших ідей, що життя має запропонувати нам. Це те, що кожен повинен відчувати себе і насолоджуватися.
Але як і будь-який досвід, це може бути здоровим і нездоровим. Як і будь-який інший досвід, не потрібно визначити вас, вашу ідентичність або вашу мету в житті. Ми не можемо дати йому руїну нас. Ми не можемо жертвувати своєю ідентичністю і самооцінкою. Коли ми робимо це, ми втратимо любов і себе.
Тому що в житті потрібно більше любові. Чудова любов. Любов необхідний. Любов красива. Але любов не вистачає.