Історія про подорож на море :)

Історія стала три роки тому. Я раптом мав відпустку, і так як не можна було придбати квитки або ваучери три дні до свята, запрошую мого друга, щоб піти з мною в море в своєму автомобілі, як шавлії.
Не обов'язково згасити його довгий час - ми забрали гроші, маски, фліппери, мінімум речей (решта ми будемо купувати) - ми пішли.
Але, очевидно, фортунь вирішив показати максимальне почуття гумору в день.
Водіння десь 300 кілометрів від Москви, ми пішли на ділянку дороги, тушкована з невеликим (і не дуже) гравієм.
Площа була короткою і ми не сповільнили.
В кінці цього розділу зламається вікно спини.
Ми припинили ... думка. Як і скло в Криму, щоб вставити - невідомо, без нього машина не буде стояти протягом години.
Повернутися і покласти скло і знову. Увімкніть, дайте.
У тому ж місці з гравієм, у нас є камінь, що вибивається перед вікном. Ми вже сміється.
Якщо ви уявите автомобіль без обох окулярів, ви можете відчути все гумор ситуації - це вітрове тунель, в якому, якщо ви приводите більше 30 км на годину, не дихайте, не відкрийте очі.
А пил на дорозі з клубами. Звісно, ми були в дуже гарному настрої, потім, інакше така думка не прийшла до розуму - ми любимо хропелюючі маски (дивитися на дорогу) і труби - дихати.

Ось ми йдемо.

Ви можете піти, не більше сотні, звичайно, але толерантний.
Після 10 хвилин, все, що не вкрито маскою, придбане красивим відтінком сантиметрового шару пилу.
Відчував все задоволення, я також кладаю фліперів на руках...
Ми проїжджаємо до Москви Ring Road - відразу Gai приєднується до нас на гігулі, переконайтеся, що є дійсно не скло, і перезавантажує нас.
Їхній автомобіль, щоб тримати трохи вправо, зліва від вікна protrudes Gaishnik і wand так показує нам — подобається curb ... його неприємності він дивився на нас ...
В цілому вираз його обличчя, крім серцевої атаки нижньої щелепи я не описав.
І з кендом він продовжує хвилею чисто механічно - як ручка.
Ви можете побачити його натягуючи рукав водія з його другою рукою. ! ! ! !

Звісно, водій також повернувся і побачила дві чорні чоловіки в масках і з трубами, один з яких посміхався в нього з фліппером.

Потрібні вони пощастили, що на ранкових автомобілях не було багато, бо в наступному кроці зліва ми вписали, і вони пішли так прямо ... на стовп.

Я також пам'ятаю експресію онуків біля входу, коли ми вийшли з автомобіля.

П.С. І ми не пішли на південь. Але це все інше оповідання...

Шент Олександр.