Про Лену.

Я приходжу до роботи сьогодні. Я зустрілася з нами. Наші відносини добре налагоджені і досить хороші. Не зручно поводити їх. Але через неплановану зустріч з Гаїшником, я пізно. Я прийшов в офіс сердитися як пекло. Чекаємо мене. Дві чоловіки, представники компанії, які нам необхідно, сидять в кімнаті очікування і над чашкою кави, що мухається з секретаром.
Леночка, чарівна істота двадцять років. Вид, відповідальний і дуже виконавчий. Але вона дуже тонка, і тому більшість наших секретарів (навіть, що ви дуже багато, щоб наш кадровий директор).
Натискання між giggles.
Я бачу, я шкода, я даю. Я повіслю своє пальто в шафі, яке знаходиться в кімнаті прийому. На даний момент голос «Леночка» почувається з-за монітора.
до О, я плутаюся... Сергій Леонідович, як правильно засвідчив, «ме-не-стерство» або «ме-не-стерство»?
На даний момент в кімнаті зацарював сепульський тиша. І чоловіки, з обличчями, що поширюються в посмішках дурниці, непристойно подарують мені.
Я був занадто скинутим. Я стоячи там.
- Все правильно, нехай до офісу. Леночка, візьміть словник і перевірте там.
Давайте сидимо. Я апологую для "смішного інциденту". Але вимовляючи посмішки на обличчі, не турбували їх. Ні, позитив хороший.
Почати дебат. Ми наклеюємо протягом десяти хвилин. Судденно Ленохкін вичавлюється з дверей. І він такий відчайдушний іржі, що я отримав холод. Три з нас кисть до дверей.
Леночка, колінопровід під стіл, шліфування на стілець. Вона сміється, розриває її гарним обличчям.
до Що це таке?
Сергій Леонідов, шкода... Я шукав у словнику. Хтось потрапив у мій шлях... «Міністи»... oh я не можу ... boogie ...
Чоловіки вже сміються.
Я худий на неї, і я кажу так sneakily:
Леночка, як людину зі ступенем психології, я кажу вам, що у вас є величезні проблеми у вашому особистому житті.
Чоловіки зрізають...
Договір підписано з кращими результатами.
Довгий живий прямий секретар!