Дівчина Леночка виросла досить звичайну дитину. Швидке, розумне. Ну, є досить кілька. Єдине, що вона була досить властива тваринам. Не як тварин, не як живих істот. Більше як іграшки. І іграшки у багатьох дітей, ставлення досліджень полягає в розбирати, відірвати хвіст або лапу. Домашні тварини (і проживали в будинку величезний Кавказька і кішка) з цієї причини побоювалися дівчину панікою. Собака навчилася спати як кота - зігнути ноги і хвіст під себе. І з'явився кішка в цілому, так як хижака повинна, в темряві. Або у відсутності Леночки. Круель, звичайно, хто стверджує. Але все більше жорстоких речей відбуваються в цьому світі. Так батьки не скаржилися занадто багато - вони не знижуються.
Сім'я пішла на відпочинок в Туреччині. Скеал, радість, море позитивності. Мої батьки думали, що «Зустрілися з зоопарком?» Вони будуть виглядати на тваринах, вони розуміють, що. Така розважальна та освітня подія. У зооо, як виявилося, було особливе місце, де діти могли спілкуватися більш тісно з тваринами. Це не перший рік в цьому випадку, вони спокійно, вони використовуються для дітей. У випадку, якщо персонал знаходиться лише у випадку.
Леночка розірвала в зорочку. Еліпант! Кінь! Заспокійлива дитина з горінням очей. А потім замерзає перед верблюдом. Також зрозуміло. Все монументальне. втілення спокійності і самооцінки. Дад починає говорити про пустелі кораблі. Леночка стоїть, відкриваючи рот, погладжуючи тварину. Повісно висить хвостик верблюда.
Пам'ятна і спокійна попадала як вітер. П'ятий келих миттєво. Звичайно, Леночка. Потім він зробив дикий стрибок, перетворився навколо і з спрямований спрайт буквально збивається Леночка від ніг. Після цього дикими стрибками кидаються до кута ручки і почали спокійно роялуватися безглуздо. І в середині тієї ж ручки він був слуханий Леночка.
Мама практично мала інсульт. Тато майже сміється з верблюдом.
Тоді, за довгий час він спробував апологізувати співробітників зоопарку. Вони очолилися у відповідь, допомогли з миттям одягу, але відмовилися приймати гроші плоско. Вони подарували мені тяну куб. А верблюд Леночка відмовилася брати категорично.
Але він поважає тварин зараз. Однак кішка не хоче йти до неї ручки. Кондиціонерний рефлекс.