Товстий знак останнього короля

доб.2

Останній російський цар іноді вважається святим martyr, або навіть невдачею. Багато пов'язують абдикцію Миколи II, а потім його смерть з родиною тільки початок кінця світу. Але поява Ікони Божої Матері в Успенському храмі села Коломенського біля Москви 2 березня 1917 р., всього в день абдикції царя з престолу, символізував, що ці часи ще не прийшли.

До цього дня є докази різних незвичайних випадків, які відбувалися з царською родиною по всій князі Миколая ІІ. У 1905 році під час Руссо-японської війни Миколай навіть хотів відродити престол, залишаючи його сина під регенцією королеви, а сам прийняти монастику і звання патріарха. Ієрархії Церкви не знали, що сказати, що цар не повернувся до цього питання.

До царської сім'ї М. Ф. Гоерінгер згадав, що в Гатчинському палаці місце постійної резиденції імператора Павла I, коли він був спадкоємцем, в одному з залів, був великий візерунокний касета. Він був відомий, що вдова Павла I, Empress Maria Feodorovna, поставив щось там і замовив відкрити коробку лише сто років після смерті чоловіка, і тих, хто займав російську престол в той час. Павло загинув в результаті палацової муфти на ніч 11-12 березня 1801 р., а отже, 12 березня 1901 р., Микола II та його дружини пішли відкрити касет. Вони відійшлися життєрадісним, але повернулися до думаного і сумного, і сказали, що нікому нікому про те, що вони знайшли в цій коробці. Після цієї поїздки імператор почав пам'ятати рік 1918 р. як смертельний для нього особисто і для династії.

Микола II, через свою особливу релігійність, любили відвідати монастирі та старших. На початку 1905 року імператор відвідав знаменитий Ельдер Барнабас в гешеманському гербі біля Трійці-Сергій Лаври. Цей старшик мав ще раніше пророкував йому шлях хреста і «невизначена слава Його Королівського імені». Тепер Микола прийшов до нього з покаянням і отримав благословення «прийняти кінець мученика, коли йому радує Господь прокласти цей хрест на нього». У 1909 році під час візиту імператора до Стародавнього св. Георгського монастиря біля Севастополя, два глибоких старших старших старших, ніколи не показані людям з їхніх клітин, раптом вийшли, підійшов до суверенного, мовчистого в луку, стояв, перетнула себе і мовчазно відступили.
Габаритний зображення

6 січня 1903 р. на салі з гармат Петра і Павла фортеці, один з них виявився, щоб завантажувати дробовиком і спрямований на вікна палацу і альтанки, де імператор і його сім'я перебували в цей час. Микола II запровадив офіцера, який замовив зйомки, як не було жертв, і тільки місто названо Романовим. Коли цар запросив, як постраждав його інцидент, цар відповів: «Упродовж вісімнадцятого року я боюся нічого». Влітку 1903 року в м.Дівеві відбувся урочистий захід з нагоди канонізації Серахіма Сарова, де був присутній імператор. У монастирі в цей час проживали відомі по всій Русі перли благословення Паша Саровська. Коли цар і його настояло до неї клітинку, вона раптом сказала: «Не тільки цар і царя залишаються.» Кожен пішов, крім початківця. Параскева Івановна, звертаючи увагу на панування осіб, говорячи: «Сісти вниз». Імператор дивився навколо і, побачивши, що не було місця, щоб сидіти, плутався, і благословенна жінка сказала їм, «Знизу на підлозі». Пам'ятайте, що Микола був заарештований на станції Дно. Паша Саровська продемонстрував їм все, що сталося, тобто знищення Росії, династії, ураження Церкви і моря крові. бесіда тривала. Займали свої прикраси. "Я не вірю тебе, це не може бути!" Він був рік до народження спадкоємця, і вони дійсно хотіли мати хлопчика, після чого благословенний він вивів шматок червоної тканини і сказав: "Це ваш син на своїх штанах, і коли він народився, то ви повірите, що я сказав вам."

У житті Архімандрита Ільодора, який освячений в Глінській пустелі і загинув в 1879 році, зафіксував бачення, що він потрапив на початку 20-х XIX століття. Асцетична пила овальні названа «Александром» повільно рухається зі сходу на захід. Тоді був оваль з ім'ям "Ніколас", який був здивований, бо знав, що спадкоємц до престолу був Костянтин, не його брат. Тоді ім'я «Александр» зображувалася в кривавих буквах. Внутрішній голос розповів про те, що цей король не загинув своєї смерті (загадувати вбивства Олександра ІІ 1 березня 1881). Тоді він бачив швидко-мовну овальну овальну з непритомно видимою назвою «Александр», а старше розповів, що князювання цього сувереня буде дуже коротким. Олександр III зацарював тільки тринадцять років. Після цього на сході з'явився ім'я «Ніколаї», що переміщається через небо в стрибках, а потім вводиться в темну хмару, в якій окремі літери цієї назви спалахнули в розладі. Після цього була непристойна темрява.
Р

Митрополита Макарова московська мала ще одну незвичайну мрію коротко після революції 1917 року. «Я бачу поле», - сказав митрополитан, «Спас ходьба по шляху». Я дотримаю Хім і кажу: «Лорд, я приходжу після тебе». І я бачу, що з Спасином Микола Олександровичем. Спаситель сказав йому: «Ви бачите в руках дві чашки: це гірко для ваших людей, а інший солодкий для вас». Князі падає на коліна і молиться Господньому, щоб дати йому гіркоту, щоб пити замість його народу. Господь не погоджується на тривалий час, і імператор постійно молиться. Тоді Спас вивів велику червоне вугілля з гірких чашок і заклав його на руку імператора. Сувенірний локіт перемістив вугілля з долоні своєї руки в долоню своєї руки і при цьому почав висвітлювати своє тіло, поки він став яскравим духом. Що б поводити мене вгору. Коли я закохав другий раз, я бачив величезне поле, покрите квітами. Підставка в середині поля, Суверен, оточена безліччю людей, надає йому манну своїми руками. Невидимий голос в цей час говорить: «Цар взяв провину російських людей на себе, а російська людина пробачається. й

В одному з бесід з Столипіном, імператор зауважив: «Перепомагає червоної жертви необхідно для слинації Росії: Я буде такою жертвою – може бути Боже!»