Що купити в Нью-Йорку за $ 168,000 (36 фото)

Деякі мої друзі вирішили купити квартиру. Вони мало грошей і після довгого пошуку, їх вибір припав на двокімнатну квартиру в кооперативному будинку в королева. Площа не погана, біля метро, великий торговий центр і багато магазинів. До Манхеттену зайти 40 хвилин на метро і 20 на машині. Хороший будинок побудований в 1950 році. З мінусів вічна проблема з парковкою на вулиці. Можна сказати, що для цього регіону досить гуманна ціна (королеви традиційно досить дорогі площі). Я хотів би подивитися на свій стан і допомогти мені оцінити кількість майбутніх ремонтів.

Квартира розташована в кооперативному будинку, яка накладає багато обмежень на своїх власників. Насправді, ви не купуєте квартиру, але частка в кооперативі дорівнює вартості цієї квартири. Це, як ваш, але це не ваш. Ви не можете повністю розпоряджатися своїм майном. Ви повинні взяти медичну страховку, чи хочете ви чи ні. Всі дії виконуються тільки з письмовим дозволом дошки будинку. Ви можете придбати його, якщо дошка затвердить вас. Ви не можете зробити перепланування, ви не можете прикрасити або витерти балкони будь-яким чином, ви навіть не можете використовувати москітні сітки на вікнах, крім тих, схвалених дошкою. Ви не можете жити більше людей, ніж очікувалося. 80% підлог квартири необхідно покрити килимом або паркетом з звукоізоляційною підкладкою. Ви не можете завісити вікна листом або ковдрою. Не встановлюйте пральні машини і сушарки в квартирах. Не можна звучати на музиці, зробити шум, дим на сходи, наліт і так далі. Навіть вихованець може бути розпочатий в квартирі тільки з письмовим дозволом дошки. Будь-яке порушення або невідповідність правилам будуть відхилені. Очевидно, що всі ці заборони та обмеження спрямовані виключно на користь мешканців. Ви гарантовано не мають шумних сусідів, що не лякає, що на півкулі, ніхто не бурить стіну 7 ранку в неділю або граючи фортепіано за стіною. Головне - бути готовим до виконання всіх цих правил.

Вхід

Є обмеження, які можна назвати досить значними недоліками. Наприклад, в квартирі можна орендувати тільки два роки після покупки. Крім того, це може бути передано тільки тим людям, які пройдуть погодження дошки, і не кожен може це зробити. Я не збираюся. Я не мав стійкого доходу за останні два роки. Ви також можете продати тільки тим, хто затверджується дошкою, і це значно знизить асортимент потенційних покупців. Не всі готові жити в таких умовах.

Коопераційно-оперативна рада мешканців, які працюють там на добровільній основі. Розглянути нові кандидати, також зібрано спеціальний комітет, що складається з мешканців будинку. Для тих, хто бажає придбати квартиру, спочатку отримують затвердження банку, потім збирають необхідні документи, що підтверджують їх стабільні заробітки та соціальний статус (наприклад, характеристики та рекомендації від інших осіб), подають їм дошку, сплачуйте плату за перевірку даних та обробку документів ($ 530), а потім проходять інтерв’ю. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. У престижних будинках не кожен може придбати квартиру. Дещо потрібно мати рекомендації орендарів або оренда квартири протягом багатьох років, після чого було можливість його придбати.

Навіть така здавалося б простою, як переміщення, і піддається удару правил. Подорож можна здійснити тільки з 9.00 до 17.00 з понеділка по п'ятницю, попередньо отримав письмовий дозвіл. Ви можете привезти великі предмети тільки через вхід в сервіс, і це не завжди зручно. Перед тим як переїхати, потрібно зробити депозит від $ 1,000. Якщо ви перевозите речі в неавторизованих випадках або пошкодити щось при перевезенні, то депозит не буде повернений Вам. Компанія, що здійснює ремонт у вашій квартирі, повинна бути схвалена дошкою, мати страхові та робочі дозволи. Усі роботи знову тільки з письмовим дозволом.

В цілому, це не те, що ми уявляємо під власність приватного майна. Але ми повинні розуміти, що звичаюсь замовлення виключно за допомогою збитків і загроз. Недостатня, як «не сором’язлива» і Західна психіка. Для кожної культурної та доброманської американки, є один фрак і три переселенці, які не піклуються про ці обмеження. Після того, як вони починають чистити після собак і зупиняти загартування на вулицях, і при цьому процес інтеграції знаходиться в повному гойдалці, немає нічого подібного до старих правил і покарання не слідувати їм. Якщо ви хочете жити в гідному місці.

Тепер побачимо квартиру. Це зал. На праві є поштові скриньки.

Коридор.

Квартира невелика. Це вітальня.

Вікно має невелике захоплення, що формує віртуальну кухню. Ось чому.

Кухня. Я збираю фотографії з вітальні. Є дуже мало місця, але є вікно.

Всі меблі для кухні від 50-х років. Не було змінено з будівлі. Кухонні шафи виготовляються з заліза.

Вид вікна.
р.

Приміщення дорогий. Квартира дуже спокійна. Я не заздрю людей, вікна яких зовні.

Вид вікна.

Вхідні двері.
8557734

Тут є артефакти з минулого. Мережа дверей виконана з велосипедної мережі і зліва є автентичним інтерком.
р.

Зніміть слуховий пристрій з гака і послухайте приємну тріщину. Про нас

Двері пекарні.

Вид з вхідних дверей. Ванна кімната попереду. Права спальня.

Спальня.
р.

Вид вікна.
р.

Вид вікна.

Залізна оболонка однакового віку, як вдома. Крани, теж.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Верхня кришка.

Ще один привіт з минулого.

Складаний сушарка.

Це те, що акумулятор нагріву виглядає так, якщо ви прибираєте корпус.

Майже всі електропроводки зовнішні.

У коридорі знаходиться сміття.

Якщо він знизився.
458261

Тоді ви отримаєте в підвал, який входить до складу бомби.

Нереально високі стелі.
5057099Р.

Лаундромат для орендарів.

Вони кидають сміття в степу, і все, що потрібно сортувати тут.

Ліфт.

Кнопки підйому. Цікаво, є будинки, в яких другий поверх, а в нижній частині знаходиться лобі. Далі в ліфті кнопка першого поверху буде L, і якщо натиснути на 1, ви прибудете на другий. Все нормально тут.
400500.

Знак з знаком бомби.

Тепер про те, скільки коштує. Ціна, яку ви вже знаєте, - $ 168,000. Німецький купує готівку. Понад 30 років знизиться платіж, а решта коштів буде прийматися на кредит. Щомісячні платежі будуть складатися з орендної плати та розрахунків за кредитами. Щомісячна оренда для цієї квартири становить $ 500 і все включено крім кондиціонера. Кожен повинен платити $ 300 за рік окремо. У вартість входить електрика, вода, газ та опалення. Кредитні платежі залежать від конкретного випадку, строку кредиту тощо. Я не знаю всіх деталей, вони повинні бути близько $400-$500 на місяць. Це, квартира буде коштувати $ 950-1050 на місяць. Обов'язкове страхування Я не знаю її розмір. У будь-якому випадку, це буде дешевше, ніж його видалити. Оренда такої квартири коштує $1,350 за місяць.

шемале