Палац Коломна - вісімнадцяти дива світу

Оригінальний дерев'яний палац, побудований в 1667-1672 і вражає своєю пишністю благородних і зарубіжних посолів, був названий «великий чудес світу». На жаль, 100 років після початку його будівництва через дилапірування палац був демонтований, і тільки завдяки замовленню Empress Катерини II, перед його розбиранням були зроблені всі виміри, і була створена дерев'яна модель палацу, за яким вдалося відновити його в наші дні.

Палац «Коломна Цар» Олексій Михайлович – один раз вважав «великий див світу», а тепер назвав «Лугкове ремоделлю» – відкрив свої двері для відвідувачів 4 вересня 2010 року. Я тільки отримав йому пару тижнів тому і я рекомендую, що ми подивимося на нього. Попереду я кажу, що відтворені інтер'єри були дуже сподобалося, і зовнішній вигляд палацу практично ідентичний тим, що можна побачити в своїх «старих» образах.

Трохи історії. Об'єм роботи з будівництва «старого палацу» від 1668 р. був проведений артелом пентерів під керівництвом Сенки Петрова та Івашка Михайлова. Найкращі майстри Москви та інших міст взяли участь у всіх стадіях будівельної роботи. Картини інтер'єру палацу були створені майстрами армій.

Створений в 17 столітті дерев'яний палац був розроблений в першу чергу, щоб показати російські громадяни і зарубіжні гості, відмінність царя і сила його влади. Патріарх Кирил, який був присутній на відкритті нового палацу, зазначив в його характеристикі, що Росія до Петра І була великою державою, яка багато забуває.

«сучасний» палац, як оригінальний, має 270 номерів площею 7,239 кв.м. м. (це не однокімнатна квартира площею 40 кв.м.). В даний час інтер'єри відтворюються тільки в 24 номерах. У роботі по створенню інтер'єрів в палаці сьогодні залучено 226 осіб 20 різних спеціальностей.

В часі Олексія Михайловича палац був не тільки місцем відпочинку, але і головною державною резиденцією російського суверенного. На зустрічі Боярської Думи, «розширені» пізніше Петра І, ради з керівниками наказів (прототипів міністерств), дипломатичних прийомів та військових відгуків.

р.

На жаль, коли я ходив в Коломенському, квітники навколо палацу ще не висаджували квіти. Тільки цей кущ був фотографований.

р.

«сучасний» палац не повністю дерев'яний, на відміну від його оригінального дизайну. Всі конструкції тепер монолітні, залізобетонні, які потім кріпляться колодами. Посвідчення нового палацу відносно кардиналних точок також порушується, тепер палац перетворюється на вертикальну вісь на 90 градусів, які порушують його сакральне призначення.

Палац Олексія Михайловича – це комплексний лабіринт номерів, які з'єднуються переходами. Тепер можна побачити камери царя і царя, а також принцеси і принцеси.

р.

Ліс на будівництво нового палацу був привезений з Красноярської Території, потім обробляється майстрами біля Володимира, а потім доставлено в Москву.

Палац поділився на 2 частини: чоловік і жінка. Попри те, що жінки не допускаються до чоловічої половини, і навіть цар пішов до жіночої половини до королеви тільки для маринальної потреби.

р.

Зрозуміло, що жіноча половина царської сім'ї, власне, була зафіксована і навіть королева не допускається йти в будь-яку точку. Тільки заняття є рукоділлям і молитвою. Чоловіки не входили в жіночу половину і тільки на свята королеви, наприклад, можуть запросити її батька на відвідування.

Олексій Михайлович мав 2 дружини: Марія Ілинична Милославська, яка народила його 13! Діти ( померли кілька днів після останнього пологів) і Наталії Кирилівни Наришкіна, які подарували народження тільки 3 дітей, найяскравіше з ким не було іншого майбутнього імператора Всеросійського Петра І. Є навіть версія, яку Петро народився не в Теремському палаці Московського Кремля, але в Палаці Коломна.

Король, царя, князі та принцеси мали окремі камери в палаці з окремими входами та виходами та додатковими номерами для рабів/серверів та матерів/нань. 16 дітей Цара Алексей Михайлович, більше половини загиблого або в дитинстві.

до 1 2 3 4+

Ви, ймовірно, будете запитати про черепиці. Це дерев'яна, вона лляна.

Габаритний зображення

Що ще? Палац не був перебудований в первісному місці. Вважалося, що спорудження палацу біля наметової церкви Вознесіння призведе до страшного припливу людей в Коломенському в одному місці.

Тепер поїдемо всередину. Я відразу вкаже деякі нюанси:
В'їзд до палацу природно сплачується, але ціна 400 рублів за людину не чекала. Так, я розумію, що багато грошей було вкладено в палац (Я сподіваюся, що принаймні більшість з нього використовували для його призначення!), але 400 рублів, я думаю, досить дорого.
Для дітей, студентів і пенсіонерів - 200 рублів + 100 рублів, якщо ви хочете приєднатися до екскурсійної групи, яку я рекомендую зробити.
Але це не все. В одній частині палацу є виставка «Події російського мистецтва 17 століття» - квиток на літак становить 250 рублів. Спочатку ми не розуміли, куди при вході до палацу було і оплачено 250 ре. Тоді ми усвідомили, що після оплати 500 рублів (не, я люблю російського мистецтва!) за два роки! Ви зробили право, друзі! Прогулянка по палацу вартість двох в кінці 1300 рублів!

Я не катування вас з скарбами російського мистецтва 17 століття, але я покажу вам інтер'єри палацу. Приїхати?

111792р.

Багатий декор заміського проживання раз вразив уяву благородних благородних та іноземних посолів. Тепер, щоб піти всередині, ви повинні носити трусики, як лікарня. Чисті лінії дуже уважно стежать, килими, які підкреслюють підлоги.

Інтер'єри палацу поєднують високий арт Московського царства другої половини 17 століття з передовими технологіями будівництва цього часу і майстерністю майстрів. Все було продумано в палаці до найменшої деталі: від оформлення підлоги і стелі до найменших деталей меблів.

Фарбування стелі

Це церемоніальні зали, де іноземні посли чекали на прийом імператора.

Також є розпис однієї з стель. Олексій Михайлович прокоментував себе на сонці, королеву до місяця, а його діти до планет і зірок, які було б перевірити на космічну величч суверенного.

Гості можуть скористатися послугами готелю Alexei Mikhailovich.

Меблі в королівському палаці була різноманітна: російські меблі, імпортовані Західноєвропейські та російські, виготовлені за європейськими моделями. РусскийУкраїнськаБеларускаяOʻzbek tiliEnglish Завезені європейські меблі - ліжка, стільці та стільці.

Імператор на цей престол. Ви бачите дві золоті леви там? Це секрет!
Олексій Михайлович був великим коханцем механіки і, на своїх замовленнях, механічні леви були встановлені біля престолу для примушення гостей, які подрібнюють голову і запалили очі, що призвело до «світлого» сюрпризу іноземців до великого задоволення російського царя.
Якщо ви приєднаєтесь до туру, ці леви будуть включені до вас. Вашим дітям буде приємно! Гарантія До речі, діти допускаються на підлозі на килимах, які також люблять дуже багато під час екскурсії.

На додаток до сонця Олексій Михайлович порівняв себе з царями Давида і Соломона, а також імператорами Олександром Великим і Джульієм Цезарем. На фото показано фрагмент пофарбованої стелі з зображенням короля Соломона.

Ось портрети Олексія Михайловича.

Там також був портрет Царевича Петра, правила якого перетворили російську державу в Російську імперії.

456261

Олексія Михайловича, де працює цар і особисто виправдала державні праці.

Це те, що номер короля виглядав так. Як одягає ліжко в ті дні - це було дуже коротким, так як вони скидають сісти так, щоб кров не кинувся до голови (і це було розглянуто життєво-реативне), а через гнів, які наносилися протягом декількох днів.

У всіх камерах царської сім'ї були ікони і молитви для поклоніння і молитви. У палатах царя молитовний будинок був покликаний перехрестя.

Це, якщо я не помилився, є навчальною камерою, де навчалися князі.

Найцікавіше, але, на мій погляд, дуже сучасний номер мила. Ви думаєте, що це фінська сауна? Приходьте! Давайте віримо, що мило, тобто ванна, під Царом Олексієм Михайловичем виглядали так! Прогресивний цар, а палац був побудований з новітніми технологіями.

Вода для мила була взята з річки Москва, а цар обов'язково промивається тут перед і після замісу грішних знежирень, які включені до відвідування королеви і відвідування театру.

р.

Це прототип лазні, в нижній частині кашлю (або як його викликати?) кладуть червоно-гарячі камені, щоб вода не охолодилася, а король міг запарити ноги.

Походимо до жіночої половини. На жаль, я не знаходжу його як цікаво, і я не фотографував багато. Але подивимося на деякі фотографії будь-яким чином.

Можливо, найцікавіше місце жіночої частини є відтворена синя вітальня Empress Elizabeth Petrovna.

Ось її портрет.

Я фінішую портрет Катерини II, на замовлення якого палац Алексей Михайлович був демонтований після того, щоб реставрація палацу неможливе, а дерев'яна конструкція вже почала згортання стель. Саме завдяки їй, як я писав вище, можна відтворити палац в наш час, так як Empress замовляється зробити виміри і точні описи палацу, а також його дерев'яні макети.

Зареєструватися