Найдовші імена.

Назва вулкана Попокатпетля містить 13 літер. Назва Ямалського півострова всього 4. Найдовші імена на планеті Земля.

р.

Фотозвіт: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllantysiliogogoch. Найдовший географічний назва світу. Перекладається як «Церква св.Мари, яка знаходиться біля водойми, оточеного лісовими горіхами, поруч з хребтом, поруч з печерою церкви св. Таїсіліо».

10 місце: Назва місця в Шотландії, яка дуже довго пропущена від одного клану до іншого, в результаті успадкувала всі свої імена. Що таке: Млла Леа Сорі Mick Dhaghaill. Ось 32 листи.

9 місце: 4 літери більше містять назву гарячих джерел в Новій Зеландії: Te Uakata Kanga O Te Gnarehu O Te Ahi A Tamatea. Легенда має це те, що ключі стали гарячими, коли бог названий Таматою кинув горіння стріли в них.

8 місце: Прованс Real de la Santa Fe de San Francisco de Asis - повна назва мексиканського міста Санта-Фе.

7 місце: Повільна Північна філія Малого Південно-Західного Мирамічі. Це назва маленької річки в Канаді, і це найдовша назва країни.

6 місце: Назва озера в Массачусетс, яке спадало білками з індіанців. Слово має 45 листів, і навіть місцевих жителів не можуть прочитати його в цілому. Він перекладає на "Ви рибу на боці, я рибу на моєму боці, а посередині ніхто не буде." Це історія цивілізації.

5 місце: Місто, що веде в Америці, довжиною його ім'я: El Pueblo De Nuestra Senora La Reina De Los Angeles De La Porzinchula. Це офіційна назва Лос-Анджелеса, місто нашої леді, королева маленьких ангелів.

4-е місце: Я не думаю, що я можу сказати, це 58-лете слово. Через свою назву, місто в Великобританії славиться по всій країні на довжину своїх залізничних квитків. Повний текст перекладається з давнього діалекту як «Церква св. Марії в долині білих лісових горіхів біля монастирського басейну в Червоній печері».

3-е місце: Ви повинні бути названі залізничним транспортом. «Це десь вздовж дороги до дракона зуба, який лежить на дорозі до Північного Пінгріна, і ця дорога йде вздовж пляжу в бухті». Тим не менше, хто постійно їдемо на цьому рядку, зателефонуйте його просто «Роад 4».

2-е місце: «Чисте місце, де Тамате, людина з великими колінами, слизькими, знизився, а потім заковтнула гори (і тому він називається земляним тераном), грали флейти за кохану.» Це одне слово, і це називається пагорбом в Новій Зеландії. 85 листів.

1 місце: Країна відома як Бангкок має зовсім інше ім'я. І вона має 167 букв !!! Точний переклад не відомий, але ми говоримо про те, що є ангели в цьому місті.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное