2889
Довгі чоловіки
По відношенню до довгого волосся у чоловіків постійно змінюється, і не було консенсусусу. Деякі з них є просто шанувальники, інші вважають, що це жахливо неглибше і чоловіки не повинні носити довгі волосся, деякі не люблять їх з релігійних причин, і є ті, хто вони просто не йдуть або чоловіки не знають, як доглядати за ними. Але, звичайно, були, є і завжди будуть ті представники сильної статі, які дивляться дивовижними з довгою зачіски!
Давайте подивимося, що знаменитості чоловічої статі має довге волосся і що не робить.
Почнемо з Hugh Jackman.
Джекман - людина, і будь-який зачіска підходить йому, але довге волосся робить його ще більш красивим.
Герард Булер
Дуже просто коротке волосся! З довгим волоссям він виглядає, щоб покласти його злегка, дивним.
Підйомник.
Р
Він дуже добре виглядав, на мій погляд, в кінофільмі «Історія ночі», і там він мав довге волосся.
Том Круїз.
Я думаю з коротким волоссям, Tom Cruise виглядає більш твердим для свого віку.
Ентоні Кедіс.
З красивим волоссям, як і Ентоні, це гріх для прогулянки з коротким волоссям. Довге волосся дійсно підходить йому.
Антоніо Бандера
Антоніо Banderas без довгого волосся, це не Антоніо Banderas!
The унікальний Jackie Chan
Звісно, Джекі завжди добре, але з коротким волоссям краще побачити його.
Джонні Депп.
Коли я спробував пам'ятати Johnny Depp з короткою стрижкою, я зробив це важко. У практично всіх фільмах він має довге і красиве волосся. Johnny з довге волосся - диво.
Куртка Gyllenhaal
У образі князя Персії Джек виглядає дуже привабливо.
Орландо Bloom
З короткою стрижкою Орландо не схожий на Пірати Карибського зірки, але страховий агент.
Іан Somerhalder
З довге волосся, Іан виглядає трохи невтомно на мій погляд, тому я проголосую за коротше зачіски.
Бен Барнес
Він виглядає ідеально з довге волосся, а з коротким волоссям він виглядає як хлопчик з наступного двору.
І наш список красунь закінчується Томом Оздоровленням.
Я думаю, Том набагато краще з довгою стрижкою.
Давайте подивимося, що знаменитості чоловічої статі має довге волосся і що не робить.
Почнемо з Hugh Jackman.
Джекман - людина, і будь-який зачіска підходить йому, але довге волосся робить його ще більш красивим.
Герард Булер
Дуже просто коротке волосся! З довгим волоссям він виглядає, щоб покласти його злегка, дивним.
Підйомник.
Р
Він дуже добре виглядав, на мій погляд, в кінофільмі «Історія ночі», і там він мав довге волосся.
Том Круїз.
Я думаю з коротким волоссям, Tom Cruise виглядає більш твердим для свого віку.
Ентоні Кедіс.
З красивим волоссям, як і Ентоні, це гріх для прогулянки з коротким волоссям. Довге волосся дійсно підходить йому.
Антоніо Бандера
Антоніо Banderas без довгого волосся, це не Антоніо Banderas!
The унікальний Jackie Chan
Звісно, Джекі завжди добре, але з коротким волоссям краще побачити його.
Джонні Депп.
Коли я спробував пам'ятати Johnny Depp з короткою стрижкою, я зробив це важко. У практично всіх фільмах він має довге і красиве волосся. Johnny з довге волосся - диво.
Куртка Gyllenhaal
У образі князя Персії Джек виглядає дуже привабливо.
Орландо Bloom
З короткою стрижкою Орландо не схожий на Пірати Карибського зірки, але страховий агент.
Іан Somerhalder
З довге волосся, Іан виглядає трохи невтомно на мій погляд, тому я проголосую за коротше зачіски.
Бен Барнес
Він виглядає ідеально з довге волосся, а з коротким волоссям він виглядає як хлопчик з наступного двору.
І наш список красунь закінчується Томом Оздоровленням.
Я думаю, Том набагато краще з довгою стрижкою.