Найпопулярніші відео 2012 з YouTube

Google випустили список найпопулярніших відео на YouTube цього року. Є два рейтинги: світ і російська мова. Звичайно, головний медіавірус року – співачка Gangnam Style PSY. Корейська поп зірка завод працює як годинник: в цьому кінці Євразії, це досить добре проти американського шоу-бізнесу, тепер, нарешті, обходячи старомодні діаграми і обертання, k-pop потрапив популярний любов по всьому світу.

р.

Несподіваний результат: 3-е місце у світовому рейтингу KONY 2012 не є музичним відео, але документальним міні-фільмом про Уганданського військового кримінального коня, через яке багато його племен страждають. Я хочу бути щасливим на 7 місце російського рейтингу. «Runaway Bride Reads Rap» – категорично кажучи, це єдиний приклад народного мистецтва з усього графіка. Команда YouTube, що підбиває основні тенденції, записала пародію Ганна Стиль з Psai як Psai, так і іншими лідерами рейтингу як лідерів пародія рейтингу.

Ось переможців. Почнемо зі світовими рейтингами.

1. PSY – Gangnam Style (багато більше мільярдів)

2. Хтось, що я використовував, щоб знати – Пройди Землю (Gotye – Cover)

3. Коні 2012

4. У "Call Me Maybe" від Carly Rae Jepsen - Feat Justin Bieber, Selena, Ashley Tisdale & БІЛЬШЕ!

5. Умань Барак Обама проти Mitt Romney. Епік Рап битви історичного сезону 2

6. Драматичний сюрприз на сквері Quiet

7. Про нас Чому Ви задаєте всі питання

8. У Дубстеп скрипка – Ліндсі Стірлінг – Кристалізація

9. Навігація Сторінка Facebook: Для публіки Підліток

10. Суперзвуковий водоспад Felix Baumgartner від 128k' - Основні моменти

І це улюблені відео користувачів з Росії, України та СНД:

1,1 км Головною бомбою шоу-бізнесу є, звичайно, "Маша і Ведмідь" - "Велика мийка"

2,2 кмй Master Caste – Написати Dreams /ft. Уля від Wow Band (кліп, офіційний)

3 хвй Хто ти? Приїжджайте, заробляйте!

4. Євробачення 2012 – Росія – Бурановські бабусі – Партія для всіх

5. Умань Я хочу сміятися протягом п'яти хвилин!

Джерело: /users/78