Леді Dior

Що б стати, якщо мода і мистецтво поєдналися? Відповідь на це питання можна знайти на виставці «Lady Dior As Seen By», яка нещодавно закінчилася одним з галерей в Шанхаї. Іконою сумкою леді діор, а також улюбленим аксесуаром принцеси Діани стала джерело натхнення для відомих фотографів, скульпторів, режисерів і митців нашого часу. Виставка складається з більш ніж 50 експонатів - фото, монтаж, скульптури і навіть додатків, в центрі яких знаменитий пакет. Робота дуже різноманітна і не схожа на одне одного. Насправді, де ще можна побачити леді Dior з шоколаду або кольорових LSD таблетки?

Леді Dior

За словами майстрів, вони створили леді Dior спосіб тільки вони бачать її, і відверто, деякі експонати виявилися досить дивними. І навіть пояснення, що художники не допомогли розкрити свою сутність глядачам. Ну, нехай ми покладаємось на свою уяву і уяву, адже мистецтво є предметним.

Ця робота китайського художника Wen Fang називається “Tisks”. Акуратно, красиві жінки можуть носити не тільки помади і порошок у своїх гнійках.

Леді Dior

Вінсент Борен, "LSD"

Леді Dior р.

Ольга Солдатова, Сумка для російської зими

Добре, що має сенс. У Сибірі буде корисно, щоб телефон в -35 не замерзнув.

Леді Dior

Арне Квінс, "Без назви"

Склад дерев'яних дощок, картону, фарбованих маркерами, кольоровими молитвами і електричний екран. Це просто.

Леді Dior

Давид Линц, "Без назви"

Робота американського режисера стала найбільшою таємницею. Дружина Діор не є, але є вболівальником, який Линц говорить “і запускає леді Dior”. Не пояснив нічого іншого.

Леді Dior Р

Фредерік Лебан, Леді Шоколад

Ви можете зробити все з шоколаду без пояснення. З любов'ю всіх.

Леді Dior

Ніколя Мілхе, "Без назви"

Унікальність породи маси. Сотні рук роблять леді Dior як величезний завод. Всі вони носять однакову однорідність і зосередження на тому, що вони повинні зробити. Це новий тип студії.
Леді Dior

Олімпія Шаррі, Леді Has Прибув

У 2011 році леді знову прибув, втілюючи силу сучасної жінки і одночасно силою руйнування. Деструкція завжди кладає шлях до чогось нового. Вибух: Краса руйнування.
Леді Dior

Йонас Okerlund, "Ганг"

Це старі друзі шахти з Голлівудської групи. Вони не піклуються про те, що люди думають про них. Дуже розумні хлопці. Моя ідея дуже проста: Я знімав їх на білу стіну з мішками в руках. Люди, які не піклуються про чарівність, але з мішками, як це.
Леді Dior

Патріарха Дем'єр, Алла

В цілому, досить очікуваний вибір для одного з найбільших модних фотографів нашого часу: топ-модель і тема виставки. Голий Anya Rubik охоплює для леді Dior. За словами фотографа, він надихнув ідею аскетизму, намагаючись захопити з'єднання, яке виникає між голим тілом і сумкою.

Леді Dior

Михайло Янсон, "По-собачому Поп"

Пішохід панського скеля в жіночому одязі. Немає сюрпризу в порівнянні з чим зробив Іггі до.

859094

Петро Ліндберг, Дарія Вербова

Ви бачите Дар'я Вербова тут? Я дивлюсь хлопець. Можливо, це ідея фото роботи: зробити Вербову нерозпізнавану для глядача, адже це не для нічого, що охоплює обличчя леді Dior.

Леді Dior

Нан Золотін, "Без назви"

J'Adore Леді Dior! Я відчуваю себе реальною жінкою, коли у мене є цей гаманець.
2726811

Джефф Буртон, "Без назви"

Цей проект дав мені можливість працювати на шляху я люблю, без обмежень. Допомогло мені відчувати себе абсолютно безкоштовно, щоб працювати з музою, модель Corina. Процес був тим, що один дощовий L.A. Неділя, Коріна і я був тільки на моєму будинку п'ятий шампанське. Наприкінці вечора ми подивимося на всі фотографії, і це фото просто шокувало нас. Це був так дивний, сексуальний, захоплюючий і комплексний.
Леді Dior

Bruce Weber, Wonderful Surprise: Як один недосвідчений Thing Збережено життя

Дякую за леді Dior сумочка, яка є новим для собаки, названих Baby і її допельгангерами. Вона і її друзі тепер живуть в найбільш гламурному готелі Америки.
Леді Dior

Jenny Van Sommers, жовтий і рожевий тіней

Тіні часто стають героями моєї фотографії. На цій фото я перетнула тінь з пастельними квітами. У мене є дуже простий склад, який вказує на Леді Dior, але не показує її.
Леді Dior

Тим Векер, "Ас Dior"

Завдання будь-якого модного фотографа – зробити людину мрії. У створенні цього колажу я бажав глядача, щоб уявити себе в пустому просторі між капелюхом, взуттям і леді Dior.
Леді Dior , Україна

Courtney Roy, Ви повинні бути до мене

Я дуже любив, що мій власний смерть. Ідея прийшла до мене, коли я думав про іконічний статус леді Діора в нашому суспільстві. Це те, як народився цей персонаж – жінка обсесує ідею збереження її високої позиції навіть після смерті.
Леді Dior

Леді Dior

Леді Dior

Леді Dior Р

Quentin Shea, жінка в гуртожитку з леді Dior в руках

Леді Dior

Мартін Парр, "Без назви"

Я бажав сумку, щоб тримати чоловіка. Коли я бачив цей офіціант, я знав, що він був ідеальним для моєї ідеї. Він пішов так добре з леді діор! Якщо всі фотографії були зроблені так легко, я буду щасливою особою у світі.
Леді Dior р.

Rune Guneriussen, Розчинений веб світла

Леді Dior р.

Вінг Шиа, Червона поїздка

34340734

Андреа Марія Маршалл, «Щоб їх їсти торти»

Моя робота - дивний. Я хотів створити Марі Антоінетт нашого дня. Щоб модернізувати її образ трохи, я порошила її червоний гнів з порошком і пофарбував татуювання на її стегні у вигляді фригату - точно так, що чарівний її величний гній.
Леді Dior

Andrea Mary Marshall, Леді Marie-Antoinette

Marie Antoinette покритий обличчям і вуграми з білим порошком, і я вкрита леді Dior з білим відливом. Я хотів, щоб бути простим і шикарним. Сучасна інтерпретація знаменитої королеви!
Леді Dior

Ревен Афанадор, Без назви

До речі, це апетитна ас належить людині.

Леді Dior р.

Данило Аршам, Без назви

Леді Dior

Саймон Проктер, Меркурій Goes Shopping

У римській міфології Меркурій є покровником торгівлі. Символіка.

Леді Dior р.

Кохей Нава, "Без назви"

Леді Dior з скляних лінз

2188037р.

Лю Цзянхуа, "Фрагнес"

Леді Dior

Loris Cecchini, Відданість

Залишає мене про Сальвадор Далі м'який годинник.

Леді Dior

Рециклопедія і їх леді Dior в стилі Pinhead.

Леді Dior

Roxanne Lowitt, Ніщо більше Реальний

Ця робота схожа на картину я взяв з Elizabeth Taylor багато років тому в 100 Star Night party.
Дійсно, я пам'ятаю цю картину Liz Taylor, вона здавалося б, була взята на студії 54, але на жаль, я не знайшов його.

Леді Dior р.

Маартен Баас, "метал сумка"

Леді Dior контрастує з двома світами: світ, наповнений чарівністю і розкішю істинних леді проти грубого, важкого, металевого робочого світу.
Леді Dior

Роберто Бадін, "На дорозі"

Леді Dior

Ронгрон і Інрі, "Без назви"

Леді Dior

Ентоні Коцюби, "Без назви"

Леді Dior

Бен Хассетт, "Без назви"

Леді Dior

І нарешті відео з виставки: