Тексти пісень, а це означає: Шлях вона косить її волосся робить її посміхатися! Але чекати і ви будете розуміти ...

Красиві довгі волосся! Ось кожна дівчина. Я використовував, щоб мати довге волосся, теж. Що я не знаю про такий чудовий спосіб укладання їх! Плетіння на довгі волоссяЦе дуже світло, ви можете побачити його в дзеркалі. Якщо довжина ваших локонів дозволяє, спробуйте його відразу!

Зачіска в 5 хвилинах на довге волосся
  1. Розділіть волосся на 2 частини і запустіть незвичайне плетіння.

2. Нас нагадує французьку косу: кожен раз потрібно додати новий пасма.

3. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Вимкнено, красиві зачіски Вони можуть бути легко...

4. Необхідно сплести все волосся, пасма пасом.

5. Тепер перемістіть косу назад акуратно!

6. Дядько! Хороший вигляд. Зараз я бачу, що я зрізав волосся.

Це відео допоможе вам впоратися з плетінням і зробити фантастичну зачіску!

Збережіть собі цю статтю, щоб переконатися, що це буде корисним для створення унікального образу на вечірній вечір! Вечірні зачіски для довгого волосся Вони завжди виглядають...

від

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері