Кошик

Я провів свою дитину в селі з братами. Один день мій дід поїхав мене, чотири роки, на коні. Я хотів би, що я хотів їздити себе. Будь-який. Незабаром всі тварини в господарстві моєї дідівської сім'ї похили мене в лямці. Я перетворив ланцюжок собаки в слині собаки. Рамки і вівці, побоюються променювати в пучок, обходити мене, бо я спробував кілька разів їздити баранину - це не вийшло. Я тільки подивився на один-і-халяф-річний бульчик від афара, спалюючи його бажанням, але він, очевидно, розуміючи мої наміри, як я підійшов, опустив голову і показав мені свої роги, не великі, але вражаючі для мене.

Після того, як я був бродіння навколо двору, перетягування, щоб дізнатися від моєї кишені і зробивши незручні плани, як їздити деякі худоби ... Поки хтось побачив мене в спині. Я повертаю - поросята Борка висловила свою шпильку в пальмі. Я був той, хто навчав його вжити, коли він був введений в будинок. Я зіграв з ним замість ляльки: Я в'язав його, змащував його, виховав його з папильї, лікував його з пальцями, санг-лаборіями, кладуть його до сну в ребері, доки бабуся Борка переніс його до схованки. За цей час Борка виросла, але я пам'ятав мій Я дивився на розмір підлокітника. Його розмір підходить мені добре. Висота Борка була просто над поясом на моєму одязі. І тоді я знав, що я збираюся їздити. В даний час для Борка для повернення боргу за його турботу.

Я забрав з кишенею, розірвав її, і продемонстрував свиню. Він, не підозрюючи, приїхав до мене, приймав долоню від своєї долоні і починав її зарубати. У роті і застрягти зуби. В цілому, Борка, намагаючись позбутися від липкої пальці, забули про мене в той час. І що другий був достатньо для мене, щоб вичавити на спині. Після того, як на зворотному напрямку Боркіна, я зрозумів на розколу секунду, що я мав тримати на щось, бо Борка, злякала мій коктейль, і ще більше того, що я стрибав на спині, зрізаний як струмінь і кинувся, щоб запустити. Я ледве встиг захопити його вухами.

У цей час дідусь привезли домашні кози і вівці для отвору нуонного поливу. Він мав лише відкрити ворота, як я прокинувся на дикій стисканні Віндер з диким стиском минулого мого діда. Бабця стрибала з хати, виправила шумом, мій дід, майже вдарив мене, стояв бджолиним на хвіртах і дивився мене на хроні на хребті на хребтці порослі кудись по схилу. Ви можете бачити ваші плетені луки, що дрочить з головки і п'ятниці моєї сукні. Незабаром половина вулиці стрибала з будинків, щоб дізнатися, який шум це таке. І вони побачили: пил ковтають, і в пилозбірниках з диким скребком кидаються через село дівчину на висихання свині, як сильна.

Я не знаю, як довго цей стрибок тривав, але я отримав адреналін і хвилювання. Поросла втомилася і побігла в будинок. Ось де діда зловила його. Звісно, я був покараний на виворіт. Але гонщики варто.