Мистери завжди стають очевидними.

Історія з дитинства, майже в Драгоні. На початку 80-х років мій да пішов на екскурсію в Японію, де він приніс багато цінних речей з точки зору дитини (наприклад, великий пакет ясен, який був знищений в рекордний час для японських дітей, Кока-Кола, який я подарував своєму другу в якості основного подарунка на день народження і сушених кубиках, які Пап приховали в кишені під час бенкету).

Але головне, як і раніше, зафіксатор стрічки Sony. І, звичайно, мій брат і я був категорично заборонений доторкнутися до цього сімейного майна за відсутності батьків. Для того, як ми обмежили недосвідченість просто слухати стрічки. Але в п'ятому підлозі з'явилися рекорди нововведень Modern Talking, що вони можуть бути переписані і тому отримані в його невидимому володінні. Для чого необхідно було підключитися до нашого іноземного, хромований, миготливий світлих ламп нелюбильного SONU свого вітчизняного брата, який мав Мішка. За час проведення операції, коли мама повинна залишити за нашими підрахунками протягом тривалого часу. Ведмедя з його рекордером вже почали вимовляти дроти в всі отвори бідної Сони, ми були об'єднані в процес, коли раптом був дзвіночок на двері - мій мама несподівано і непристойно повернулася. З того часу він був літом, і ми проживали на першому поверсі, план відступу був швидко збагачений і впроваджений: під час стягування проводів я приніс йому сандалі і поклав його на балкон, звідки він отримав час для взуття і довелося відступати з його майном. І в той час як мій брат виглядав безневинним, він дав маму. Ми тихо радіємо в успішній евакуації, коли знову панує дверний дзвінок. Відкрито мами. На поріг стояв наш сусід, втомлений полковник, і провів вухо відірваного ведмедя з магнітним рекордером під рукою. Він був копчений на сусідньому балконі, коли він бачив хлопчика з великим стрибком з балкона. Таким чином, сусід не соромився стрибати після нього і привели до масового В цілому секрет завжди стає чітким.