красиві

Маленький Діма, п'ятирічний син наших друзів, дуже доброзичливий з його віком, Маша. Можна сказати, що у них практично можливі романтичні почуття.

Діма піклується про свою пристрасть в будь-який спосіб і часто дає подарунки у вигляді цукерок, ясен та інших приємних дрібниць. І нещодавно цей молодий Римо ходив з його бабусями (але при відсутності «Juliet»), і ходив їх шлях минулий магазин іграшок. Діма просить Бабця:
- Чи можна виїхати в магазин? Незабаром буде свято в дитячому садку і хочу подарувати Мариню подарунок там.
Як може бути бабуся від її коханого онука? З тієї причини був серйозним, в цей раз Діма вибрав особливий подарунок - дитяче кільце, іграшка, звичайно, але дуже милий - мрія будь-якої п'ятирічної дівчини. Про те, як Маша буде радий отримати такий подарунок від нього.
На наступний день Діма вдягнула святково і перевірила кілька разів, чи забув він подарунок, поїхали з батьками до свята. Увечері бабуся попросила свого онука:
- Так, Дімочка, ви дали Мері кільце?
- Так, я зробив, бабуся. Тільки Я подарував Свєту. Вона мала красиву сукню сьогодні.