Як був знятий титан

Зараз в кінотеатрах розвивалися серйозний конкурс двох гідних фільмів – сучасна акція «Гугорські ігри» та класична «Титанік 3D», в якій аудиторія знову познайомить своїх улюбленців Kate Winslet та Leonardo DiCaprio. Аудиторська аудиторія залишилась з вибором, що йде в минуле або переходить в майбутнє. Сьогодні про минуле, а саме: 1997 р. Титан. Цікаві факти про цей фільм ви вже навчилися, щоб всі головоломки картини були на місці, я пропоную вам подивитися, як цей найбільший фільм був знятий, який обов'язково залишиться в історії і він буде дивитися наші онуки (в деяких форматах 10D). Кате, Лев, Джеймс та інші члени екіпажу захоплювалися навколо, але водночас вони дали свої найкращі на цих стрільбах, адже було просто необхідно знезараження атмосфери, що перетворює цю страшну трагедію. Отже, фото з зйомок «Тітаніка» до вашої уваги.

22-річний Kate Winslet, але не знаю, що вона має блискучу кар'єру попереду, робить обличчя на камері. Ось де Аватар почався!

р.

Не тільки в кіно, але в житті. Тим не менш, це те, що вони залишаються друзями, тому що деякі з акторів дійсно добре спілкуються між собою після того, як багато років. Леонардо і Кате

р.

Режисер Джеймс Камерон працює і одночасно робить легкий релаксуючий масаж до основного персонажа.

Габаритний зображення

Кейт Вінслет. Знаменита сцена з порятунку Джека

Я завжди дивився, як вони змогли стріляти все так реалістично, і ось відповідь на це питання – без особливих ефектів не вдалося):

Габаритний зображення

37 000 р.

Хаах: Не було смішно в кіно, але...

Kate покласти на макіяж ...

р.

Так само, як її трюк подвійний.

Один з найбільш позитивних персонажів у фільмі (дизайнер «Тітаніка») і просто дуже чарівний актор Віктор Гербер перемагає ліву пальконову око.

Героїн Кате Вінслет у віці не втратив юнацьких захоплень. Ввічлива пам'ять актора Глорія Стюарта, який жив довгого життя і я впевнений в собі життя (на час її смерті вона була 100 років). У 100-річчі титанової катастрофи вона не живе.

Р

Любов Біллі Zane teases актриса frances fisher, здавалося б, намагаються поцілунати її, але він ніколи не прийшов в поцілунок.

Львів: